Şimdi Ara

IBB'de Torpil Skandalı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
236
Cevap
0
Favori
16.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerimcem

halen akp chp diye ayırıyon bütün yapanlar allahından bulsun fitil fitil burunlarından gelir inş amin..

Alıntıları Göster

Hocam parti ayırmak istemedim de sadece örnek göstermek istedim, aklıma direk bir örnek gelmedi.

• İmamoğlu ilk ay da kendini belli etti zaten, Mansur Yavaş'ın yanında bir balon.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amaan abicim torpili/çıkarı idam sebebi sayın siyasetçi sayısı %99.99 azalır.

• en büyük skandal hala siyasetçilerin kendilerini kurtaracağını düşünen insanlar.

kimse kimseyi kurtarmayacak, siyasetçilerin arasındaki tek fark oy toplamak için kullandıkları kelimeler. oy kullanan insanlar her şeyi hak ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: storm350

Bu mesaj silindi.

Sanada yazık ya Benim yaşı ufak kardeşim. Çok boş konuşuyorsun. Konudan konuya atlayarak olmaz bu işler. Veya millete aklınca sayıp söverek. DOĞRULAR GÖR ARTIK.

Sen bu isimleri sayınca ne oldu şimdi Ekrem Başkanın ak pak mı oldu. Torpil yapmamış mı oldu =? Meydanlarda söylediği sözler veya herkese biz riyakata önem verecez torpil adam kayırmayaca hayatta olmayacak sözleri unutuldu mu yalan çıkmasını unutup Herşey güzel oluyor demeye devam mı edelim ?

2 yanlıştan 1 doğru çıkarmaya çalışıyorsun ama öyle bir dünya yok işte. ( Her konunun altına keşke o konu ile ilgili yorum yazabilecek kabiliyet ve kapasite olsan ama sen başka dünyada takılıyon. Amacın derdin başka. )

49 soy ad muhabbetiinin haberi. Bu haberi yayanlardan şikayetçi olmuşlar.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ebubekir-akgulden-49-ayni-soyadli-personele-aciklama-1761538

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Ağustos 2020; 12:45:32 >

• Şu foruma girince sinirlerim zıplıyor ya. Adam damadını ekonomi bakanı yaptı, farkında mısınız? Adam kayırmacılığı desteklediğimden değil ama kefeler de dengesiz, elinizi vicdanınıza koyun.

• Kardesim chp basa gelsin torpilin krali gor iatanbul atasehir belediyesi bal bakalim herkes akraba bu duzen boyledir gelen yakini alir

• godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Bırakın şu düşünceleri parti farketmeksizin değerlendirin.

• hopeyoung H kullanıcısına yanıt

He o zaman sıkıntı yok (!)

• Vakıf üniversitesinde ''moda tasarımı :D '' okuyan birini kariyer danışmanı yapmak.
    Güreşçileri banka yönetim kurulu üyesi yapmak kadar skandaldır. Liyakat derken tamamen likayatli olacaksınız. Yok biz daha az yapıyoruz diye savunma yapmanın anlamı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailciloglu kullanıcısına yanıt

Senin dediğini eğer ki Cumhurbaşkanı yaparsa parti gözetmeden Cumhurbaşkanlığı yaparsa bende bundan sonra öyle davranırım ... üstelik ben namusum ve şerefim üzerine yemin etmedim ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenmate kullanıcısına yanıt
    Torpil diye algılanmasın diye akplileri işe alsın o zaman ibb

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Saçma bir haber, torpil olduğunu kesin kanıtlayamazsın ki, akrabası değil birşey değil, arkadaşı diyor sadece.

Bu ülkede vakıf üniversiteden moda tasarım okuyan birinin bulacağı meslek A101'de kasiyerlik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Bu adam peygamber mi kardeş, istersen secde edelim önünde, sen imamoğlunun yaptıklarını say ben de öncekinin, bakalım kim sonsuza kadar saymaya devam edecek. Hatası barsa eleştirir düzelttiririz, böyle bir imkan bar diğerlerinden farklı olarak.

Partizanlık çok saçma ve zararlı bir durum. Bunu tekrar kanıtladık

• İstanbul'da yaşasaydım oyum kesinlikle değişirdi . boşa bile gitse Malum partiye benzeyen bir belediye istemezdim . özel üniversite mezunu vasıfsız birini işe almak garibime gitti yani . Bildiğin torpil

• imamoğlunun geldiğinden beri yaptığı skandallar bitmedi birdaha hiçbirşeye aday gösterilmemesi lazım, torpile adam kayırmaya karşıyız diyerek gelen biri adam kayırıyorsa birdaha güvenmem sözlerine

• babadol kullanıcısına yanıt

İmamoğlu'nu insanlar oraya yolsuzluktan,nepotizmden,torpilden,partizanlıktan bıktıkları için seçti.İnsan hata yapar ama nedir hata?Bir insanı mesleki deneyiminin olmadığı bir konuma atamak hata mıdır?Hakkında CHP milletvekillerinin iddialarda bulunduğu,geçmişi şaibeli bir insanı yine başka bir konuma atamak hata mıdır?Bunlar hata değil bunlar tercihtir.Her parti kadrolaşır.CHP de belediyede elbette kadrolaşacak ama bari bu işi yaparken liyakata önem verin.Karolaşırken akraba kayırmacılık ,hemşericilik yapmayın.Liyakata önem verilmeyecekse ne anlamı var bunca şeyin?

Bu yüzden önemli bu atama.Önce liyakatsızlık gelir ardından nepotizm.Yolsuzluk ise bu zincirin sıradaki halkası olur.Ben kimsenin neferi değilim.Partizan hiç değilim.Hatayı hemen şimdi söylemezsek biz de AKP seçmeni gibi biatçı oluruz.

• babadol kullanıcısına yanıt

Boşa konuşma kardeşim bunların derdi belli ortaya bir konu atsınlar sanki kendileri partizanlık nedir bilmez çok masumlar gibi konuşurlar bize şu Ensar ve okçular vakıflarını bir açıklasanıza deseniz onu karıştırma derler ...

varsın adam birine torpil yapsın vardır elbet bir bildiği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İşte bahsettiğim durum da bu.Onlar yapıyor biz bir kere yapmışız da ne olmuş?Yapsın,vardır bir bildiği.Kimi niye savunuyorsunuz?Yanlışa yanlış demedikten sonra insan niye siyaset konuşur ki?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.