isterse yardımcısı, özel kalem müdürü falan yapsın; sormam sorgulamam kendi kararıdır..ama ilan açıp o kriterleri sağlamadığı belli olan birini işe alırsan iş değişir arkadaş..bu durumun aksini ispat etmek ile mükelleftir..benim hakkımı verin o zaman..gece de yazdım aylardır "kriterleri karşılamama rağmen" iletişime bile geçilmedi |
IBB'de Torpil Skandalı (6. sayfa)

-
-
Hee yeni uyandım. Ne yapacaktım, CHP istemediğim durumda diye AKP'ye mi oy verecektim? Boş mesaj yazmana gerek yok.
-
-
Bu ülkede siyasi parti üyesiysen hayatını yaşıyorsun. İstersen anaokulu mezunu ol. Bu işin akp si chp si bilmem nesi yok. Hepsi aynı mok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Torpile karşıyız. Bu yüzden konuyu yukarı taşıyanlardanım. Liyakatın önemine vurgu yapanlar dediklerine uymalı, söz ve eylemler birbirinden farklı olmamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiyeEn azından senin gibi hangi partili olduğunu saklamamış, yalan söylememiş. Tedaviye kimin ihtiyacı var tekrar düşün bence.
Bir de daha fazla rezil olma diye söyleyeyim öyle mesajı alıntıya falan kapamak diye bir şey yok , sana kapalı.
Alıntıları GösterOoo avukatı da gelmiş
Bende saklamıyorum ne Akp'liyim ne cehapeliyim ...
Sizler gibi ilken düşüncelilerin işidir takım tutar gibi parti tutmak.
Sayende birşey öğrenmiş oldum
bilmemek değil öğrenmemek ayıp, bende size alıntı ve cevap kapatayım da seviyenize düşmek zorunda kalmayayım , bunu senden öğrendiğim çok iyi oldu
-
İlanın torpil denilecek yeri neresi algılayamadım. Bana alalade bir iş ilanı gibi geldi, adrese teslim bir tarafını göremedim.
Konuda en çok bağıranlar aha bu dayının ta kendisi
-
Benim kafamda asla bir adam yok olmadıda benim kafamdaki tek şey Türk Çocukları başkaları umrumda değil onlar Türkiye’nin geleceği sizin söylediğiniz anlattığınız tarzda insanların yetişmemesi için şu an yönetim sisteminin komple değişmesi gerekli baştan aşağı .....
Bu sadece basına yansıyan kısmı, akrabaları ve danışman adı altında ne insanlar yerleştirildi. Hizmet çıkmıyor çünkü yerel yönetimlerde mansur yavaş gibi adamların olması gerekli.
Ayrıca siyasi düşüncelerinizi bi kenara bırakın, ülke bok çukuruna döndü beyler, ideolojik tartışma ötesinde bu gibi durumların önüne geçilmeli artık.
Biraz omurgalı olmak lazım. Akpyi eleştiriyorsan aynı konu da CHP’yi de eleştireceksin. Olaya gelecek olursak yadırgamıyorum artık . Bizim milletin fıtratında var araya adam koyma , bir yerde işimiz oldumu tanıdık soruşturma.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tipik akplisin zx636. Muhalefete, muhaliflere devamlı laflar edip, büyük düşmanlık ve nefret kusarken akpye, akplilere edemiyorsun. "Ne kadar eleştiriye açıklar!" dedikten sonra kendin yazıp bloklaman ne oluyor? Tam komik duruma düşme bari.
Seviyen belli zaten, bana çıkmak için 40 fırın ekmek yesen bile yetmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 29 Ağustos 2020; 20:9:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: therkut
İlanın torpil denilecek yeri neresi algılayamadım. Bana alalade bir iş ilanı gibi geldi, adrese teslim bir tarafını göremedim.İşe alınan kişi alalade bir kişi değil. Mevzu bu.
Kim gelirse gelsin bu düzen hiç bir zaman değişmez. Dünde vardı, bu günde var, yarında olacak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
çooookkk uzun yıllardır işsizim. vatanımı milletimi ve devletimi seviyor ve sayıyorum.
hiç bir zaman takım tutar gibi parti tutmadım. aşağı yukarı bütün partilerde çeşitli sıkıntılar mevcut bana göre.
topic içeriğine yazılan olayları sevmiyorum. bu düzen bu şekilde olsun istemiyorum. ancak maalesef her gelen kendi adamını yerleştiriyor. sistem uzuuuunnnnn yıllardır böyle maalesef. ülkemiz bu yüzden tam manasıyla gelişemiyor bence. işin ehli insanlar makam mevki sahibi olamıyor.
üzücü durumlar. inşallah bir gün torpil vs olmadan hak eden makam mevki sahibi olur.
-
şaşıran var mı
-
Her sey cok torpilli olacakkkk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X