Şimdi Ara

i20 1.4 MPI Otomatik Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2018 i20 1.4 mpi 4 ileri tam otomatik aldik ancak araç yavas hizlaniyor. özellikle yukarı tırmanirken bazen gazı koklesekde hız artmiyor 70 80 de kaliyor. aracdan cok anladigimizda yok bu normalmi yoksa bizim bilmedigimiz biseymi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 22 Mayıs 2020; 19:36:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Ben yorumda senin araçta sıkıntı vardır demedim, araba normalde fişek gibi de gidiyor demedim. Kafanda kurup atışmaya bayılıyorsun galiba. Arkadaşımız acemiymiş aldığı aracın durumundan anlamıyor olabilir, araç yanlış yağ ile yürüyor olabilir, bazı parçalar ömrünün sonuna gelmiş olabilir. Motorun ne olduğunu dışarıda tut bir aracın bakımlarını yaparsan ateşleme sistemini yakıt sistemini lpg varsa ayarını yaptırırsan bir miktar daha toparlarsın ne olursa olsun yalan mı? Neyse hocam aşağıda dsg konusu var orda hondacılarla atışın.
    Bu aracı fabrikada banttan çıkar çıkmaz alsan da gitmeyen bir araç.
  • normal hocam, eskiden bu araca sahiptim, yokuşta rezil ediyor insanı. Bir defasında tek şeritli yolda arkamıza otobüs denk düşmüştü, hemen bir yokuş geldi önümüze, ben ayağımı döşeme tabanına dayadım ama araç 70-75 bandında ilerleyeme çalışıyordu. Arkadan otobüs yaklaşık 1 dakika korna selektör filan çok taciz etti beni. Ne yaptıysam araba gitmedi SAnırım otobüs şoförü bilerek basmadığımı düşünmüştü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Donanımlarıyla vezir, performansı ile rezil eden bir araba.
  • benzinli araçlar böyle. 2011 modeli var bende. demekki hiçbir şey değişmemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın bakımlarını yaptırmanızı öneririm, bujiler filtreler sıvılar değişsin.

• quote:

Aracın bakımlarını yaptırmanızı öneririm, bujiler filtreler sıvılar değişsin.
    Geçen de başka bir konuda yine senle tartışmıştık sanırım. Bu aracı kullanmadığın o kadar belli ki şu an kesin emin oldum.

2JZ motor takmadığın sürece bu aracın her parçasını değişsen de bu araç gitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 22 Mayıs 2020; 22:29:18 >
  • 4 ay önce aynı aracı Bodrum'da kiralık araç olarak 5 gün kullandım. Allah canını alıyor gitmem de gitmem diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i20 1.4 otomatik
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ben yorumda senin araçta sıkıntı vardır demedim, araba normalde fişek gibi de gidiyor demedim. Kafanda kurup atışmaya bayılıyorsun galiba. Arkadaşımız acemiymiş aldığı aracın durumundan anlamıyor olabilir, araç yanlış yağ ile yürüyor olabilir, bazı parçalar ömrünün sonuna gelmiş olabilir. Motorun ne olduğunu dışarıda tut bir aracın bakımlarını yaparsan ateşleme sistemini yakıt sistemini lpg varsa ayarını yaptırırsan bir miktar daha toparlarsın ne olursa olsun yalan mı? Neyse hocam aşağıda dsg konusu var orda hondacılarla atışın.

• Normal durum

• quote:

Dostum bak çok açık yazıyorum. Bu aracı komple elden geçir istediğin otomobil programına ver sana her parçasını yenilesin versin. Onno ustaya ver hatta.

Bu araca 2JZ motor takmadığın sürece bu araç tepkisiz bir araç. Bu araçta bir sorun yok bu aracın normali bu sen bunu bir türlü anlayamıyorsun veya anlamak istemiyorsun. AD hominem yapıyorsun şu an benim aracıma veya bana laf atma gel benle İ20'yi tartış. DSG Tsi geçmedi konuda boşuna oradan vurmaya çalışma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 22 Mayıs 2020; 22:50:44 >

• quote:

Bu aracı fabrikada banttan çıkar çıkmaz alsan da gitmeyen bir araç.

• Bunun 6 vitesli kuzeni Rio var yokuşlarda gayet iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017 1.4 benzin otomatik bende de vardı
    Arkadaşım atmosferik düşük tork ve güce sahip 4 ileri şanzımanlı bir araçtan ne bekliyorsun ki.
    Şehiriçi kullanıma uygun biraz daha bayanlara hitap eden bir model

• 4 ileri otomatik ve 1.4 mpi birleşince ortaya koca bir hiç çıkıyor. 1.2 mpi bile daha çabuk hızlanıyor bu araçtan. Yakıtı da cabası. Hayatında hiç araç kullanmamış biri için ve yahut 65 yaş üzeri için ideal bir araçtır. Kanı kaynayan biri için kağnı gibidir kendisi.
  • 1.4 atmosferik 4 ileri kombinasyonlu arabalar sadece ayağı yerden kesiyor. Fazlası yok.
  • Tamamıyle şehiriçi kullanıma yönelik bir araç. Gaz pedalının üstüne otursan gene gitmez. 4 ileri şanzıman eski bir teknoloji.

• hocam boyunluk donanımlı olmayanlar maalesef gitmiyor. boyun kıran motorlu i20 alsaydınız keşke

i20 1.4 MPI Otomatik Kullananlar

• Opel corsa 1.4 100 hp AT6 bu araçtan performanslı mı?
  • Hyundai'ler genelde ağır araçlar, bununla 4 ileri şanzıman ve 1.4 bg motor birleşince aracın performansı turbo çift kavramalı Alman'lar gibi olamıyor. 0-100'ü 13,2 sn olması lazım(epey.com a göre 12.9'muş).
    Aynı değer 1.0 TSİ Polo için 10.8 sn. 1.0 Ibiza TSİ için 9.4 sn. Dolayısıyla bu araçlar gibi yürümeyeceği çok açık. Ama şehir içinde iş görüyor.
    Ben de aynı araca sahibim. Şehir içinde çoğu yolda 80 sınır olduğundan bu araçtan hızlı kaçanına ihtiyacım olmuyor.

Son olarak yürümüyorsa vitesi manuele getirip bir düşürmek yada gaza sonuna kadar basıp kick down yapmakta bayağı işe yarar. Atmosferik makinede tork yüksek devirde geldiği için yürütmek için araca devir çevirtmek gerekiyor biraz. Turbolu araç gibi düşük devirde yürümez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 23 Mayıs 2020; 4:9:31 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.