Şimdi Ara

Peugeot 308 1.6 HDi Comfort Otomatik Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
11.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2009 308 dizel ve otomatik. İlan sahibi yarı otomatik demiş, 3008 in hem otomatiği hem yarı otomatiği mi var?
    diğer araçlarda da bu olay var kimisi otomatik diye işaretliyo kimisi yarı otomatik diye.hangisi doğru?

308 lerin yada genel anlamıyla bu model peugeotların otomatik arızası çok olur mu?

paramızı çöpe atmayalım mübarek günde. bilenlerden bilgi istiyorum. teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 308 1.6 HDi Comfort Otomatik: Kapsamlı Bir İnceleme

Giriş Peugeot 308 1.6 HDi Comfort Otomatik, piyasada göz önünde bulundurulması gereken ilgi çekici bir otomobil. Otomatik şanzımanı ve verimli dizel motoru ile konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Bu incelemede, bu arabanın özelliklerini, performansını ve kullanıcı yorumlarını derinlemesine inceleyeceğiz.

Özellikler Peugeot 308 1.6 HDi Comfort Otomatik, 120 beygir güç ve 300 Nm tork üreten 1.6 litrelik turbo dizel motora sahiptir. 6 ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilen bu motor, hem şehir içi hem de otoyol sürüşleri için yeterli güç sağlar.

Araba, konforlu bir sürüş için tasarlanmıştır. Comfort Pack, yumuşak süspansiyon, ısıtmalı ön koltuklar ve otomatik klima gibi özellikler içerir. Kapsamlı güvenlik özellikleri arasında ABS, ESP ve 6 hava yastığı bulunur.

Performans Peugeot 308 1.6 HDi Comfort Otomatik, 0-100 km/s hızlanmasını yaklaşık 11 saniyede tamamlar. Maksimum hızı ise 195 km/s'dir. Araba, yol tutuşu ve frenleme konusunda da iyi performans sergiler.

Dizel motor, etkileyici bir yakıt verimliliği sunar. Şehir içi kullanımda ortalama 5,5 litre/100 km, otoyol kullanımında ise 4,0 litre/100 km yakıt tüketimi elde edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları Peugeot 308 1.6 HDi Comfort Otomatik sahipleri, genel olarak arabadan memnundur. Konforlu sürüşü, güvenilirliği ve yakıt verimliliği hakkında olumlu yorumlar yaparlar. Ancak bazı kullanıcılar, otomatik şanzımanın bazen yavaş olabileceğini belirtmektedir.

Sonuç Peugeot 308 1.6 HDi Comfort Otomatik, otomatik şanzımanı, yakıt verimliliği ve konforlu sürüşü ile çekici bir seçenektir. Güvenli ve güvenilir bir otomobil arayanlar için iyi bir seçimdir. Kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurarak, otomatik şanzıman performansının sizin için bir sorun teşkil edip etmeyeceğini değerlendirmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şanzıman kronik sorunlu değil...ne kadara alıyorsunuz bilmiyorum ama yeni kasa geleceği için daha yeni olan CİTROEN C4 öneririm...
  • teşekkür ederim, 33 civarına alıyorum, c4 e gücüm yetmez, tavsiye eder misiniz 308 dizel otomatiğini?
  • aslında c4 ler de o fiyata bulunuyormuş şimdi baktımda
  • aynı paraya bulacağınız 308, c4'ten daha temiz olacaktır. 308 güzel araç. motor ve vites sorunsuz. yürüyen aksamı kontrol ettirip alabilirsiniz
  • bu cevaplar rahatlattı beni
  • Daha yeni dün karadeniz gezisinden döndüm ve 308 aracımla ( 1.6 hdi 110) 4200 km yaptım 8 günde.Aracın maşallahı var.Ortalama klima açık 4.5 litre.Hiçbir sorun olmadı.Zaman zaman yüksek süratlerde kullandım.Özellikle rüzgar sesi konusunda çok iyi.Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasseven

Daha yeni dün karadeniz gezisinden döndüm ve 308 aracımla ( 1.6 hdi 110) 4200 km yaptım 8 günde.Aracın maşallahı var.Ortalama klima açık 4.5 litre.Hiçbir sorun olmadı.Zaman zaman yüksek süratlerde kullandım.Özellikle rüzgar sesi konusunda çok iyi.Tavsiye ederim.

otomatik mi aracınız?
  • Aracım manuel 6 ileri. Otomatikler yarı otomatik olup onlarda 6 ileridir.F1 vites denilen direksiyon sağında ve solunda kulakçıklar vardır.Hem otomatik hemde manuel kullanılabiliyor.Sorunsuz şanzımandır.
  • parasının hakkını veren nadir modellerdendir temızse kaçırma pişman olmazsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

şanzıman kronik sorunlu değil...ne kadara alıyorsunuz bilmiyorum ama yeni kasa geleceği için daha yeni olan CİTROEN C4 öneririm...

Daha yeni dediğiniz c4 ün de eski kasasını alabilir o fiyatlara ki tip bakımından o kasada 308 c4 den çok daha güzel bana göre
  • Araçta focus ve c4 lerde kullanılan dizel motorun aynısı var.Hatta forda motoru peugeot sağlıyor.Rüzgar direnci focustan düşük olduğu için ondan daha az yakar.Gaza basınca yüksek torku hissediyorsun.Araç oldukça ağır bir araç 1400 kg civarı ama bu süratli kullanımda yol tutuşu artırıyor ve rüzgarlardan etkilenmiyorsun.Yeterli konfor var ben o kadar yol yaptım hiç yormadı araba beni.Özellikle rampa çıkarken diğer araçları geçmek keyifli.Rampa yukarı şov yaparsın6.vitese atana kadar zaten minimum 100 km hıza ulaşırsın.160 ile giderken 3000 devir çevirir motor.Son hızı buna göre sen hesapla.Denemedim ama 210 civarı yapar.Bagaj kapasitesi hb bir araca göre oldukça iyi.İç mekanıda sınıfına göre oldukça geniş ve konforludur.Sonuçta C sınıfı araçların en iyilerinden.Şimdi yeni kasası geliyor ve bayağı değişmiş görünümü.Alacaksan premium pack paketi en dolu olandır.Comfort pack daha az dolu olandır.Buna dikkat et.

• Auto 6R nin bilindik kronik arızası yoktur. Sadece ilk viteslerde biraz sarsıntılı vites geçişleri var ama kullananlar memnun.
    Eski nesil 4 ileri otomatiklerde bazı sıkıntılar vardı. 307 ve 407 lerde kullanılan. Ama onların da yapımı kolay ve ucuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

Auto 6R nin bilindik kronik arızası yoktur. Sadece ilk viteslerde biraz sarsıntılı vites geçişleri var ama kullananlar memnun.
    Eski nesil 4 ileri otomatiklerde bazı sıkıntılar vardı. 307 ve 407 lerde kullanılan. Ama onların da yapımı kolay ve ucuz.

ben comfortu en dolu paket sanıyordum,
    "bizim auto6 r vites değişim süresi 0.6sn üzeridir,dsg-powershift hatta duologic fiat yarı otomatiği de dahil 0.2-0.3 saniyede vites değiştiriyor allah aşkına şimdi buauto 6 rnin neresini savunacacaz"

şeklinde bir yorum okudum, çok mu hantal bu araba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faysoft

quote:

Orijinalden alıntı: individual

Auto 6R nin bilindik kronik arızası yoktur. Sadece ilk viteslerde biraz sarsıntılı vites geçişleri var ama kullananlar memnun.

ben comfortu en dolu paket sanıyordum,
    "bizim auto6 r vites değişim süresi 0.6sn üzeridir,dsg-powershift hatta duologic fiat yarı otomatiği de dahil 0.2-0.3 saniyede vites değiştiriyor allah aşkına şimdi buauto 6 rnin neresini savunacacaz"

şeklinde bir yorum okudum, çok mu hantal bu araba?

vitesin sarsınıtlı olması sıkıntı olmaz da, arıza yapıp yapmaması ve arabanın yığılıp kalmaması önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.