Şimdi Ara

Hyundai Sola Çekme Problemi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir aralar Hyundailer sola çekiyordu sanırım. Noldu o iş?

Ayrıca Türkiye'deki modellerde var mı(ydı) bu sorun?

• Model ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Model ?

Yanliş hatırlamıyorsam i40

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rot balans ayarı yada sol ön lastik stepne ile değişmiş olabilir.Yoksa bahsedilen sorun özel bir sorun mu kronik mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuru Altı Pilav -- 29 Temmuz 2012; 22:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Model ?

Yanliş hatırlamıyorsam i40

Hmm İlk kez duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

Rot balans ayarı yada sol ön lastik stepne ile değişmiş olabilir.Yoksa bahsedilen sorun özel bir sorun mu kronik mi?

kronikti ama amerika'daydı galiba
  • quote:

Rot balans ayarı yada sol ön lastik stepne ile değişmiş olabilir.Yoksa bahsedilen sorun özel bir sorun mu kronik mi?

Ben de merak ettim. Bir de kronik ve böyle bir hata herhalde 1900 yılındaki otomobillerde bile olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

kronikti ama amerika'daydı galiba

Amerika ise aracı geri bile çağırırlar.Otomobil üreticileri Amerika piyasasında çok hassas.Bilhassa uzakdoğu üreticileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepedeninme

quote:

Ben de merak ettim. Bir de kronik ve böyle bir hata herhalde 1900 yılındaki otomobillerde bile olmaz.

Evet olmaması lazım.
  • konuyla hiç alakası yok ama bugün saat 15:00 gibi dışarı çıkmam gerekti istanbul aman allahım felaket bi sıcak bide oruç
    baktım sola doğru gidio adımlarım istemsiz kendi kendime ulan sola çekmeye başladık diyip gülümsedim aklıma geldi şimdi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

konuyla hiç alakası yok ama bugün saat 15:00 gibi dışarı çıkmam gerekti istanbul aman allahım felaket bi sıcak bide oruç
    baktım sola doğru gidio adımlarım istemsiz kendi kendime ulan sola çekmeye başladık diyip gülümsedim aklıma geldi şimdi:D

oruç başa vurmuş
  • Bugün dayımın Clio aracı ile mevlüte gittim , yolda gelirken çok fena sola çekiyordu , direksiyonu bıraktıktan 2 saniye sonra şerit değiştirecek kadar çekiyordu frene bastığımda direksiyonu zor tutuyordum , rot-balans'tan şüphelendim ama bakım kartında 5.000 km önce yapıldığı yazıyordu . Evin oraya geldiğimde bir fıs-fıs ve bez alıp arabayı dip köşe temizledim . Sol ön jantı temizlemek için eğildiğimde lastiğin çok indiğini gördüm , hemen benzinciye gittim , lastik basıncı 17 psi' düşmüştü , hemen 33 psi cıkarıp yola çıktım düz yolda test ettim hiç bir sorun yok . :) Lastiklerinizin basıncı sık sık kontrol edin ,büyük olaylara davetiye çıkarabilir , lastik inmesi hafife alınacak bir olay değildir. İyi sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

konuyla hiç alakası yok ama bugün saat 15:00 gibi dışarı çıkmam gerekti istanbul aman allahım felaket bi sıcak bide oruç

• araç i40 değildi. i40'ın amerikan versiyonu olan sonata'ydı. 2011 modellerde elektrik destekli direksiyon kaynaklı bu sorunun varlığından bahsediliyordu. bir de amerikalıların paranoyaklığıyla birleşince efsane oldu. elantra'nın da adını çıkarmaya çalıştılar bir ara ama tutmadı sanırım o amerika'daki araçlarda gerçekten bir sorun var mıydı bilemiyorum ama avrupa'dakilerde böyle bir şey yok. basically shit happens...
  • Hyundai'de öyle şey olmaz. Merso'dan bile kaliteli yaparlar. Kesin sahibi düzgün kullanmamış, eşek yoluna sürmüştür ondan olmuştur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.