Şimdi Ara

Hüsnü Senlendirici'nin ne özelliği var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam klarnet çalıyor diye bu kadar meşhur oldu. piyasada onun gibi çalan binlerce insan varken bu adamın ne özelliği var.

• kulağında küpesi olması.. küpeli klarnetçi.. hiç sevmem o herifi
  • iyi pompalıyor
  • Evet arkadaşım bende anlamıyorum nasıl bu kadar ünlü oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakres93 -- 7 Ekim 2010; 15:36:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

Adam klarnet çalıyor diye bu kadar meşhur oldu. piyasada onun gibi çalan binlerce insan varken bu adamın ne özelliği var.

Yeminler olsun aynı şyi ben de düşündüm. Acaba bilmediğimiz bir yerinde bilmediğimiz bir cevheri mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

iyi pompalıyor

adam tecrübeli...
  • Duygulu çalıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü girişken ve şanslı.
  • magazin denen şey olmasaydı...
  • hiç sevmem
  • Ünlü klarnetçi. Olaya gel ya.
  • Çünkü ünlü bi vatandaş onun gibi birini gel seni ünlendiriyim diye kolundan tutup sahneye çıkartmış. Muhtemelen minikserçenin filan arkasında iki çalmıştır. Bide elit görünümlü krolar gibi durması demekki piyasada iş yapıyo
  •  Hüsnü Senlendirici'nin ne özelliği var ?
  • Aleti büyük olmalı.
  • Şenlendiriyor.
  • başka biri olsa bunun ne özelliği vardı diyecektin. olay demekki çalmakla bitmiyor işi bilicen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

iyi pompalıyor

adam tecrübeli...

Perfect cevap
  • çünkü deniz seki gibi bir isimle oynasıyordu... bu onu medyatik yaptı.... yine deniz seki ve ailesi müzik sektörünün içinde olduğu için o denize destek cıktı denizde ona... diğer klarnetçiclerde cakacak yapımcı bir hatun bulsun onlarda şöhret olur... dansöz gizem mi ne var..ibonunki.. ne özelliği var...
    destek meselesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

çünkü deniz seki gibi bir isimle oynasıyordu... bu onu medyatik yaptı.... yine deniz seki ve ailesi müzik sektörünün içinde olduğu için o denize destek cıktı denizde ona... diğer klarnetçiclerde cakacak yapımcı bir hatun bulsun onlarda şöhret olur... dansöz gizem mi ne var..ibonunki.. ne özelliği var...
    destek meselesi..

bari sen yapma hocam.hüsnü şenlendirici 2003 yılında beri belirli kesimce bilinmekteydi zaten.daha sonra laco tayfa oluşumuyla birçok turneve katıldı.önemli çalışmalara imza attı.
    ayrıca seneler önce trt 2'de programı vardı izliyorduk hatta pederle.

yetenegi-gencligi-tipi onun icin avantaj sagladı ve sonrasında deniz sekiolayıla da tavan yaptı..

bi tane daha klarnetci vardı o da çok iyiydi ismini hatırlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

çünkü deniz seki gibi bir isimle oynasıyordu... bu onu medyatik yaptı.... yine deniz seki ve ailesi müzik sektörünün içinde olduğu için o denize destek cıktı denizde ona... diğer klarnetçiclerde cakacak yapımcı bir hatun bulsun onlarda şöhret olur... dansöz gizem mi ne var..ibonunki.. ne özelliği var...
    destek meselesi..

bari sen yapma hocam.hüsnü şenlendirici 2003 yılında beri belirli kesimce bilinmekteydi zaten.daha sonra laco tayfa oluşumuyla birçok turneve katıldı.önemli çalışmalara imza attı.
    ayrıca seneler önce trt 2'de programı vardı izliyorduk hatta pederle.

yetenegi-gencligi-tipi onun icin avantaj sagladı ve sonrasında deniz sekiolayıla da tavan yaptı..

bi tane daha klarnetci vardı o da çok iyiydi ismini hatırlayamadım.

doğrudur..kendisi gercekten harika çalıyor... sanatına lafım yok..ama su var..ben kendisini deniz seki ile olan ilişkisinden önce hiç duymadım...türk halkı içinde böyle..yani o yasak aşk olmasaydı yoldaki insana hüsnü ş. deseniz kim derdi ..şimdi herkes tanıyor.. reklamın iyisi kötüsü olmaz derler..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.