Şimdi Ara

Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.493
Cevap
220
Favori
396.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler.

Güncellemeyi yaptım. Kamera deklansör olayı ok önemli değil ancak olmuyor, dediklerinizi yaptım.

Adım ayarını yaptım normale döndü hersey.

Dediğiniz gibi iphone surekli elde değil farklılık normal o konuda.

Isı ölçümü ve oksijen ölçümünü kapattım bakalım bugun ne kadar gidecek. Dun bunlar açıkken yuzde 12 sarj yemişti bir gunde.

Android bir telefonla eşleştirdim müzüik atabildim ancak uygulama yükleyemedim. Daha dogrusu yukledigim uygulamalar çalışmadı.

• arkadaşlar merhaba,

Huawei birçok model var ve kafa karışıklığı yaratıyor. Huawei watch gt 3 ve Huawei watch 3 arasında ne farklar var?

Bir de runner versiyonunda bir videoda etkileşimli ekran diye bir şeyden bahsetti. Dokununca direkt ilgili alana giriyordu. Gt 3'de bu yok mu?

• Merhaba arkadaşlar,

2 gün önce GT3 ile aranıza katıldım. Samsung S21 Ultra ile kullanıyorum. Samsung Watch4 yerine tercih etme nedenim şarj süresiydi. Genel özelliklerini çok beğendim. Saat kutusundan %62 şarjla çıktı, 48 saatte sadece uyurken kurcalamadım, sürekli elimde ve şu anda şarjı %41, bence çok başarılı bir şarj süresi. Sadece AOD açık değil, bileğimi çok küçük bir hareket ile döndürürsem açılıyor ekran bu da fazlasıyla yetiyor.

Saat ile değil ama Sağlık uygulaması ile ilgili çok temel bir sorunum var. Sağlık uygulaması Google Fit ile bağlanmıyor. Veri paylaşamı menüsünde sadece Adidas Running ve Komoot uygulamaları ile eşleştirme seçenekleri var. Kullandığım diğer spor uygulamaları ile veri paylaşabilmek için Google Fit entegrasyonu önemli. Sağlık uygulamasını Google Play Store'dan değil Huawei web sayfasından yüklüyorum, zaten Google Play Store versiyonu malum sebeplerden dolayı 2 yıl önceki versiyon. Bu konuda bir fikri olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden

• Merhaba. Gt3 almayı düşünüyorum. En önemli şartım saat üzerinden Spotify müzik kontrolü. Iphone 11 kullanıyorum. Gt3 güncelleme almış ve müzik kontrolü artık oluyormuş. Ama asıl aklımda gt runner modeli var. Tipi daha çok hoşuma gidiyor. Aynı özellik gt runnerda var mı acaba. Kullanan veya bilgisi olan var mı. Cevap verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık kullanımı ile ilgili şöyle bir sorunum var. Kulaklığı saate bağladım müzik vs. hepsi saat üzerinden kulaklığa aktarım oluyor. Telefon çaldığında bile telefon çalma sesi kulaklıktan çalıyor ancak aramayı yanıtladığımda sesi saatten veriyor. Ne yaptıysam görüşme sesini kulaklığa aktaramadım. Buna bir çözümü olan var mı ?

Birde spotify açık iken de aynı sorun var. Saat üzerinden kontrol sağlıyorum ama kulaklık saate bağlı iken kulaklıktan ses alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstutay -- 22 Haziran 2022; 13:44:57 >
  • Arkadaşlar bu saat WhatsApp ile gelen resimleri göstermiyor, sticker gönderildiğininde ** çıkıyor onları bile göstermiyor. WhatsApp'a bir mesaj geldiğinde mikrofon ile yanıtla gibi bir özellikte yok maalesef. Artı uzaktan resim çekmek için uzak deklanşör olarakta kullanmanın bir yolu yok sanırım. Sadece ritim ölçen demirden yapılmış 4000tl lik bir israf gibi görmeye başladım. Bir arkadaşım samsung watch almış ufacık ekranlı bu yok dediğim tüm özellikler onda mevcut düşme algılayıcı bile var.
    Bu huawei gt3 ne iş yapar akıllı saat olarak acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 23 Haziran 2022; 16:5:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • andios kullanıcısına yanıt

iphone ile mi kullanıyorsun

• Night King kullanıcısına yanıt

Hayır. Android ile.

Bu soruyu sorduğuna göre android ile bu özellikler var anlıyorum. Aktif etmek için yardımcı olursan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 24 Haziran 2022; 9:16:5 >
  • andios kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum ben iphone kullanıyorum. Ben de bu saati almayı düşünüyorum ondan sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolcum kullanıcısına yanıt

300 TL promosyon kodunu nasıl aldınız?

• Arkadaşlar huawei gt 3 pro titanyum kayışlı modeli, elektronik tartıyla beraber 6898 tl’ye geliyor. Daha ucuza bulabilmek mümkün mü?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt

Huawei indirim kodu diye Google'da aratınca 3. sıradaki siteden kod aldım. Şuan denedim hala var ama onu da ekleyince dediğiniz fiyata indi. Bende o fiyata almıştım.

Akıllı Tartı dahil 5199 TL’ye aldım ben.

Siz ekstra 300 TL düşük mi satın aldınız?

• OxBlue kullanıcısına yanıt

Ben titanyum kayışlı modelini aldım 3 hafta önce.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152946629

Şimdi sizinki gibi silikon kayışlı modeli için baktım, (https://indirimkodu.donanimhaber.com/huawei/?_c=109264i) sayfasındaki 300 TL.lik indirim kuponunu da kullanınca 4.899 TL.'ye düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 26 Haziran 2022; 15:57:40 >
    Keşke biraz daha araştırsaydım, 300 TL fazla vermişim o halde :(

• Merhabalar,
    Huawei Watch GT3 Pro deri kayışı modeli 4.699 TL+Tartı şeklinde alabiliyorum. Sizce fiyat nasıl?
    Saygılarımla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konunun ilk mesajlarına baktım da fiyatlar uçmuş gitmiş.. 3 yıldır severek kullandığım GT2 yi satıp GT3 'e geçmek istiyorum.Bugün mağazada inceledim tamam malzeme kalitesi farklı ama tasarım olarak neredeyse birebir aynı. Zamanında tüm dünyanın bile acaba huawei yanlış mı basmış bu sayıları dediğimiz , çerçeve etrafındaki 2-4-6-10 diye giden tasarım bile aynı :) Bi kere aklıma düştü daha güncel bir modele geçmek bakalım....

• mr.nako kullanıcısına yanıt

Hocam sanırım arka kasa'lar farklı ve ekran boyutu farkı var. Özellik olarak aralarında uçurum yok bende ikisi arasında kaldım ama genede gt3 aldım aslında elite alacaktım ama sırf kasa rengi ve kordunu gri olacak diye 900 tl fazla vermek istemedim.

• mr.nako kullanıcısına yanıt

Üstadım bir saatten ne bekliyorsun ki? Rolex de yıllardır aynı tasarımı kullanıyor. Bu doğru bir anlayış değil.

İçindeki donanımlara ve ekran kalitesindeki değişime bakacaksın.

Özellikle GT3 Pro artık RESMEN Garmin ve Polar'ın rakibidir.

Nabız sensörü şahane. EKG çekme kabiliyeti.

Nabızdan ateş ölçümü.

32GB hafıza desteği.

Yakında damar sertliği ölçümü gelecek diyorlar.

Eskisine göre çok daha hızlı tepki veren işlemci.

Ekranı AOD'u destekliyormuş artık..

Huawei saat işinde çok büyük ilerliyor. Emin adımlarla geliyor. Bana helal olsun demek düşer.

• iPhone kullanan arkadaşım gerekirse kredi çekip Apple Watch alacak. Lütfen hata yapmayın.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.