< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 3 Haziran 2022; 14:33:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (27. sayfa)

-
-
GT3 çok daha üstün bir cihaz olsa da bence elde GT2 varsa geçmeye değmez diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hayırlı olsun hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar aramalara otomatik yanıt göndererek red etme özelliği var mı bu modelde?
Örneğin şuan toplantıdayım sizi arayacağım gibi smsleri hemen göndererek aramayı red edebiliyor musunuz?
Diğer alt tüm serilerde yok demişlerdi diğer sayfada. Gt3 ile geldi mi bu özellik?
-
Watch GT3 Pro saatim geldi. İphone 12 ile kullanıyorum. İlk izlenimlerimi yazayım.
Saati kurarken sorun yaşamadım, İphone ile anında bağlandı. HarmonyOs için Güncelleme gelmiş, başlangıçta onu indirdi ve yaklaşık 1 saat güncellemenin saate kurulumunu bekledim. (2.1.0.358)
- İphone ile saat hafızasına müzik ve uygulama yüklenmesi hariç diğer tüm özellikler artık çalışıyor. Daha önce İphone'la kullanımda saatten müzik kontrolü olmadığı yazılıyordu , şimdi İphone'da açtığım müzikler, Spotify yada Youtube Müzik uygulamasından açtığım şarkıları saatten ileri-geri değiştirme, durdurma, başlatma, ses açma-kısma gibi işlemler sorunsuz yapılıyor.
- İphone kamerasını açtığında ve saatteki kamera modunu seçtiğinde denklanşör gibi kullanarak telefonun kamerasından fotoğraf çekilebiliyor. Almadan önce izlediğim inceleme videolarında bu İphone'larda yapılamıyor denmişti sanırım güncelleme ile bu da gelmiş.
- Huawei Sağlık uygulamasında gözüken bir sürü saat kadranı (ücretli-ücretsiz) sorunsuz şekilde uygulama üzerinden saate aktarılıp çalışabiliyor. Gördüğüm kadarıyla yüzlerce çeşit kadran var, ücretlilere bakmaya şimdilik gerek yok.
- Saatin rehberine şimdilik sadece telefondan 10 kişiyi (Favori) kayıt edebiliyorsunuz. Bunun dışında saatin rehberine kayıtlı olmasa da, telefonda kayıtlı olan kişiler sizi aradığında saatin ekranında isimleri ile gözüküyor. Telefon görüşmesi ses kalitesi gayet iyi, Özellikle spor yaparken telefonu çıkarmakla uğraşmıyorsunuz.
- Telefona gelen her türlü bildirim saate de anında geliyor. E-postalar, Mesajlar okunuyor (video-resim izleme yok.) ama Whatsap mesajlarını okuyamadım , sadece bildirimi geliyor. E d i t : Whatsapp için Telefondaki Bildirim ayarlarından whatsapp ayarlarını - Önizlemeleri göster seçeneğini "Her zaman göster" olarak seçince (Bende "Kilitli değilken göster" seçiliymiş) artık saate gelen whatsapp mesajları da okunuyor.)
- EKG henüz Türkiyede çalışmıyor, belki güncelleme ile ilerde gelir.
İlk birkaç günde gördüğüm tek sorun Huawei saat uygulamasındaki adım sayısı ile saatte gözüken adım sayısı uyumsuz aralarında 200-300 kadar fark oluyor. (Bu da telefon ayarlarından kaynaklıymş, çözüldü.)
2 gündür saati kurcalıyorum. Kutusunda % 54 şarj ile gelmişti, o kadar kurcalamama rağmen sadece % 41'e indi. Şarj konusunda çok başarılı gözüküyor . (Keşke, Apple'da saatlerdeki şarj olayını huawei gibi çözse de bir Apple kullanıcısı olarak böyle diğer saatlere yönelmesek...)
İphone ile Watch GT 3 Pro kullanımı konusunda sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım. İphone ile kullanım konusunda farklı deneyimi olup tavsiyesi olan varsa da memnun olurum.
Şimdilik beğendim , gayet memnunum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 12 Haziran 2022; 11:55:1 >
-
detaylı yazınız için teşekkürler. ben de iphone 11 kullanıyorum. daha önce gt2 kullandım ama onu babama verdim. onda spotify şarkı değiştirme yoktu. gt3 istiyordum fakat sırf şarkı değiştirme olayı için almak istemiyordum. bu özelliğin gelmesi çok iyi olmuş. spor yaparken çok işe yarar. gt2 de whatsapp mesaj içeriği gözüküyordu. bunda neden gözükmüyor anlamadım belki telefondan bir ayar vb. yapmak gerekiyor. ben de en yakın zamanda gt3 alacağım inşallah :)
-
üstadım selamlar bende gt runner aldım yeni,ancak hiçbir şekilde müzik uygulamasını çalıştıramıyorum yani kumandasını spotify açıkken acaba bir ayarı mı kaçırıyorum?
Birde wp mesajlarına nasıl cvp veriliyor?
Son olarak ta bu huawei health uygulamsına ancak girince verileri senk ediyor bu bir sorun mu?
(sürümler güncel,telefon iphone 13
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuriosmaniye -- 9 Haziran 2022; 12:20:5 > -
@Night King ; İphone'dan Bildirim ayarlarında whatsapp bildirim ayarları - Önizlemeleri göster seçeneğini Her zaman göster olarak seçince (Bende Kilitli değilken seçiliymiş) artık saate gelen whatsapp mesajları da gözükmeye başladı ama emoloji varsa onlar gözükmüyor... (Saatim GT3 Pro) (Araştırıp öğreniyoruz.
)
@nuriosmaniye ; spotpify yada youtube uygulamasını telefondan açıyorsun, saatten de çalan müzikleri ileri geri başlatma durdurma ve ses ayarını yapabiliyorsun. GT3 Pro'da müzikçaların altında çalan şarkının adı ve tuşlar çıkıyor.
Gelen wp mesajlarına saatten cevap yazma özelliği, iphone telefonlarla kullananlar için şimdilik yokmuş, umarım ilerde güncelleme ile gelir.
Senkronizyon konusu da ilginç geldi. Mantıken; saatte yazan adım sayısı ile huawei sağlık uygulamasındaki adım sayısı uygulama çalıştırıldığında senkronize edilip birbiri ile eşitlenmesi ve aynı lazım ama bende hala aynı değil, araştırıyorum ama henüz nedenini bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 9 Haziran 2022; 14:58:17 >
-
teşekkürler. bu arada adım olayının sebebi büyük ihtimalle apple sağlık uygulaması ile senkron olayından dolayı oluyor. health uygulaması hem saat adımlarını hem apple sağlıktan gelen adımları topluyordu. onun bi ayarı vardı kapatınca sadece saat adımları gözüküyordu health uygulamasında.
-
"Arkadaşlar aramalara otomatik yanıt göndererek red etme özelliği var mı bu modelde?
Örneğin şuan toplantıdayım sizi arayacağım gibi smsleri hemen göndererek aramayı red edebiliyor musunuz?
Diğer alt tüm serilerde yok demişlerdi diğer sayfada. Gt3 ile geldi mi bu özellik?"
cevap yok mu kullanan arkadaşlar?
-
iPhone ile kullanımda yok, Gelen Çağrıyı Cevapla yada Reddet seçeneği var.
Androidle kullanım konusunda bilgim yok.
@Night King; dediğin gibi iPhone sağlık ayarlarından huawei sağlık ile adım paylaşımını kapattım şimdi saat ve uygulama aynı adım sayılarını gösteriyor. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 10 Haziran 2022; 11:26:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Evt gt3 kullanıyorum, redederek hazır msj gönderiyor, bu hazır mesajları tlfdan istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.
Arkdaşlar son güncellemeden sonra uyku takibi sapıttı, düz çizgi, çok derin uyku veya hafif uyku gösteriyor, sizlerde durum nasıl?
Teşekkür ederim. Almak için bu özelliği bekliyordum.quote:
Orijinalden alıntı: karambollllllEvt gt3 kullanıyorum, redederek hazır msj gönderiyor, bu hazır mesajları tlfdan istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün gt3 aldım. Elite'yi daha çok beğeniyorum ama sırf kordon için 1000 TL fazla vermek istemedim cunki ozellik olarak elite ve gt3 birebir aynı. Elite'nin farkı, paslanmaz kordunu ve gri kasa olması.Fakat silikon kordon hoşuma gitmiyor metal Kordon alacağım sanırım.
Bende dün gr3 elite aldım. Dün 2 3 güncelleme yaptı saat. Bugün kullanmaya başladım. Çok şık bir saat. Alırken siyah ve metal arasında çok gitgel yaptım. Siyah olanı çok hafifti ama satıcı titanyum vs deyince elite modelini aldım artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Apple Watch ‘ ın pili bir hafta gitse hangisini alırdınız?
13 PM kullanıyorum ve bu saat bana apple watch’ dan çok daha güzel geliyor.
En avatajlı olarak huawei internet sitesinden mi alınır ?
Deri kahve kayışta çok güzel, metal olanda. Gerçi metal kordon 7 bin liraymış.
Ekran kalitesi ve çözünürlük nasıl, Apple Watch ‘ ın çözünürlüğü çok güzeldi. Kadranlar çok önemli benim için, Apple da kullanacağın doğru dürüst kaçtan sayısı az.
hayırlı olsun güle güle kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Haziran 2022; 9:41:22 >
Selam. Bende önceden gt2 vardı. Onu babama verdim. Ama benim hesabımla kullanıyor babam. Yani benim telefon numaramla kayıtlı health uygulamasına. Ben gt3 almak istiyorum. Babamdan kendi hdsabımdan çıkış yapıp ona kendi telefon numarasıyla yeni üyelik açmam mı gerekiyor. Yoksa gt2 yi fabrika ayarlarına döndürmek de gerekiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X