Yarbay
24 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 98 (Bu ay: 3)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba,

Ocak ayı başında 2016 MTV borcumun iki taksidini de ödedim. (Toplam 750 TL Ocak-Temmuz)

Aslında aracımı satmayı düşünmüyordum ama istediğim rakam civarında bir teklif gelince sattım.

Temmuz ayı için ödenen vergiyi geri alabilir miyim?

Bu arada sattığım araç için şimdi kontrol ettim Temmuz ayına vergi borcu gözüküyor.
Daha önce araç bendeyken bu borç gözükmüyordu.
Araç el değiştirince aynı araç için bir daha mı vergi alıyorlar?

Bu durumda benim ödediğim Temmuz vergisini alma gibi bir opsiyon mevcut mu?
30'lu yaşlarınızda olsanız bu meblağda bir parayı günümüz koşullarında nasıl değerlendirirdiniz?

Gayrimenkul, iş kurma, faiz, dolar, sepet v.s. ?

Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Sitcom dizileri hiç sevmiyorum. Bu sebeple Friends, The Bing Bang Theory gibi diziler olmasın mümkünse.

Sevdiğim tarz ise gülme efekti olmadan, senaryonun farklı mekanlar ve olaylar içermesi.

Modern Family ve Shameless izleyenler anlamıştır. Bu ikisine benzer dizi önerileri rica ediyorum.
(mesela yeni dizilerden Girls de istediğim tarzda ama diziyi çok da başarılı bulmadım.)
Evet bu tarifeyi aylardır kullanıyorum arkadaşlar. Her daim 8 Mbit hız alıyordum. Kota falan olaylarına takılmadan...

Son bir haftadır sebesiz yere 2-3 Mbit arasında değişiyor ve daha fazlasını görmüyor. Kotadan desem bu ay daha 15 GB indirmişim, yani ondan değil.

Sebebi nedir sizce? Ne yapmalıyım? Müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşamıyorum.
http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b43f46-4gb-notebook-urun7555.html

http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx581d-notebook-urun6733.html

Arkadaşlar 2 marka arasında kaldım. Özellik olarak yukarıdaki 2 model civarında bakıyorum.

Genel anlamda (kullanılabilirlik, performans, teknik servis v.s.) sizce hangisini almalıyım?
Arkadaşlar hangi ekran kartı daha iyidir?

525 için Dell

540 için Asus

diye düşünürsek hangi ekran kartını ve hangi laptopu tercih etmeliyim sizce?

http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx581d-notebook-urun6733.html

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b43f46-4gb-notebook-urun7555.html

(Oyun olarak Fifa 2011 ve menajerlik oyunları dışında pek oyun oynamıyorum. Laptoptan beklentilerim; nette gezinirken veya film izlerken kasmasın, işte oynadığım Fifa gibi oyunlarda tam performans verebilsin ve ısınması nispeten daha az olsun.)

quote:

Şubat ayında ekrana gelecek olan dizi Moldova‚ Ağrı ve İstanbul'da geçiyor. Dizinin Moldova ve Ağrı'da yapılan çekimleri tamamlandı. Ağrı'daki çekimlerde bulunan dizinin başrol oyuncularından Mehmet Ali Nuroglu'nun canlandırdığı Adem karakterinin askerlik dönemi çekimleri yapıldı. Moldova'da ise dizide iki kardeşi canlandıran İtalyan oyuncular Lavinia Longhi ve Denise Capezze'nin sahneleri tamamlandı.

Uçurum‚ Moldova'da tıp eğitimi alıp‚ maddi yetersizlikler nedeniyle kardeşi ile Türkiye'ye gelen Eva ve Felicia'nın yardımsever bir insan olan taksici Adem ile çakışan hayatlarını ekrana getirirken‚ günlük hayatın görünmeyen arka penceresine de ışık tutacak.

Uçurum'da Mehmet Ali Nuroğlu‚ Lavinia Longhi ve Denise Capezze'nin yanı sıra Selçuk Yöntem‚ Erdal Yıldız‚ Esra Ronabar‚ Enis Arıkan‚ Duygu Yetiş‚ Alican Albayrak‚ Akın Saatçi‚ Şükrü Özyıldız‚ Zeynep Köse‚ Ozan Uygun ve Kaya Akkaya da rol alıyor.

yerli Taxi Driver mı geliyor acep?
Herkese selamlar.

Samsung LED 40D6000 model TV'im var.

Normal SD yayında böyle bir sorun yok. DVD Player bağladım, ondan film oynatırken normal.

Fakat TV'nin usb'sinden herhangi bir film/video izlediğimde böyle garip ilerliyor görüntü, bazen birden hızlanıyor, bazen ağır çekim gibi kare kare ilerliyor. Ve tabii ki seyir zevki düşüyor.
Hani görüntü kalite olarak yine yüksek, cam gibi ama akışı normal değil.
Umarım sorunu tam olarak anlatabilmişimdir.

Kullandığım USB cihazının hızından değil sorun, çünkü hem HDD denedim, hem adi hem de çok kaliteli USB'ler denedim, hep sonuç aynı

Bu sorunu yaşayan oldu mu? Ayarlardan düzeltilebilir mi acaba?
Gerçekten hayalkırıklığı oldu benim için bu durum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Servis kuruluma geldiğinde bu testleri onların yanında yapmak istiyorum.

* USB'ye ne tarzda deneme görüntüleri atmalıyım? Fotoğraf mı veya video mu?

* TV'de ölü piksel olduğunu tam olarak nasıl anlayacağım?

Yardımlarınızı rica ediyorum.
Herkese selam.

Vodafone kontörlü hattım vardı, çok da konuşan biri değilim ama bi bakıyorum 5 TL parça halinde aylık nerdeyse 25-30 TL hep yüklüyordum.
Faturalıya geçeyim dedim. Vodafone'un kampanyası var:

aylık 20 TL'ye her yöne 250 dakika bedava
faturasızdan gelene 6 ay boyunca 250 dakika daha veriyorlar
yani aylık 20 TL'ye 500 dakika bedava oluyor

Şu an faturalıya dönmüş durumdayım;

* bu dakikaları hemen kullanmaya başlayabilir miyim?

* faturam tahmini 1 ay sonra mı kesilir yoksa 15 gün sonra falan mı?

En önemlisi ise kalan dakikaları nasıl sorguluyoruz?

Yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.675
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 251.406 (Bu ay: 887)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.797 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.