Şimdi Ara

Huawei telefonlara Google darbesi - Güncellendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
6
Favori
32.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 12345...12...26
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milli ve yerli telefonumuz Vestel de bunu örnek alarak, kendi telefonlarında kendi yazılımına geçmeli. Çünkü Huawei den sonra dünyanın en çok ilerleyen markası bana göre. Tekonolojisini kıskanan Amerika, Vestel Venüs'e tedbir alabilir.
  • İşletim sistemi geliştirmek basit iş nokia meego yu yaptı samsung bada, tizen yaptı ms wm yaptı bunlar sorunsuz çalışan sistemlerdi iş yapmakla bitmiyor geliştiriciyi sisteme çekmek kullanıcı sayısını arttırmak mantıksız hamleler yapmamak lazım. Bu sistemleri firmalar kendileri sonlandırdı meego wm için kenara atıldı bada samsungun kendi uygulamalarını dayatması yüzünden kullanıcı kaybetti inatla whatsapp ı eklemediler, tizen i Android iyi gidiyor diye 2. Plana attılar saat ve tvlerde devam ediyor ms wm ı geliştiricileri sisteme çekemediği için kullanıcı sayısı artmadı böyle devam etmektense rakiplerin içerisine daha fazla dahil olmak için wm ı sonlandırdı rakip olmaktansa onların içinde devam etmeye çalışıyor. Huawei durumunda bu şartlar söz konusu değil. İşletim sistemi yapmak zorunda 3 ay sonra sıkıldım rafa kaldırıyorum diyemez köstek görecek değiller diğer firmalar bugün buna yapılan yarın da bize yapılır diyerek belki de destek olacak. Kullanıcı sayısı yüksek potansiyel müşteri sayısı inanılmaz yüksek geliştiriciler kendileri dahil olmak ister. Bada gibi illede benim uygulamalarım olacak demedikleri sürece geliştirici sorunu yaşamazlar kullanılan uygulamalar varsa alternatif arayan yeni kullanıcı bile kazanırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Apple zamanında iOS'u geliştirdiğinde Huawei'den büyük müydü, megazeka?

• MS’un kiviramadigi isletim sistemi olayini Huawei basaracak iOS ve Android’e rakip olacak.

Elinizdeki Huawei telefonlari 3’e 5’e bakmadan satin derim yoksa bir sure sonra anca araba takozu olarak kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • Koca 8 milyarlik gezegende 2 tane OS olursa olacagi budur. Firmalarin kendi isletim sistemlerini gelistirmelerinin ne kadar onemli oldugunu su an daha iyi goruyoruz.

• Huawei kendi işletim sistemini yapar yapmasına da Google rahat bırakmazki.Bir sürü benzer özellikten ötürü habire telif hakkı ihlali davası açar adamalara.Hatta Apple da boş durmaz aç kurt gibi bekler pusuda .

• Anlamadığım, neden sadece huawei?

Oneplus, oppo, vb birçok Çinli üretici var?

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    quote:

işletim sistemi geliştirmek basit bir iş.

Dünyaya kabul ettiremedikten sonra geliştirmenin hiçbiri mantığı yok

Bir işletim sistemi düşünün içinde whatsapp facebook Twitter google vs. hiçbir şey yok

Bu işi Çinliler yapamaz olsa olsa rusya yapar zaten o kadar kolay bir iş olsa şimdiye kadar yapmıştı

• ozgur79 kullanıcısına yanıt
    Samsung yıllardır huaweie den küçük mü süperzeka

Samsung yıllardır kendi işletim sistemi için uğraşıyor ama teldfonlara koyamadı saatlerde televizyonlarında var

Çünkü telefonda yeni bir işletim sistemi ile girmek kolay iş değil şu anda uygulama geliştiren bulumazsiniz boş işletim sistemini de kimse yüklemez

• çinde yakında ıphone satışı yasaklasın bak nasıl tutuşuyor abd.bence artık dünyaya alternatif bir kaç tane işletim sistemi lazım android dışında abd nin tekelinden çıkmak zorunda dünya abd artık resmen dijital ekonomik savaş başlattı tüm dünya ya çünkü dünya ülkelerine söz geçiremiyor askeri caydırıcılığı kalmadı.huwai diğer çinli firmalarda destek verirlerse bu iş olur.aynı şekilde wındows da geliştirilmesi gerekli abd nin tekelindne çıkmak zorunda dünya devir dijital devri abd yazılımdan ve askeri güçten kazanıyor parayı.google de kendi sonunu hazırlıyor tlf lara destek vermezse geliri azalır çünkü tüm tlf lar android parayı burdan kazanıyor.

• Apkpureden indiririm.Kendim rom atarım bunu siz yaparsınız ama disardaki huseyin abi ayse abla yapmaz.1000 kisiden 1'i boyle ugrasir.Yeni cikacak telefonlarda google hizmetleri inaktif olacakmis mevcut huaweiler sadece guncelleme alamayacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • inovasyon amerikadaysa imalat çinden, çini sömüre sömüre adamlara işi öğrettiler, bu saatten sonra turps istediğini sıkabilir, adam artık işi biliyor, çinde diğer uzakdoğu ülkelerinde kaçtane yerel marka var şuan, voltranı oluştururlarsa altında kalırlar bence, iyi oldu ama, 3. bir ekosistem güzel rekabet yaratır..

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

İşletim sistemi geliştirmek basit diyorlar. O yüzden mi hala bilgisayarınızda 20 yıldır Windows var, BlackBerry ve Nokia niye battı? Koskoca Microsoft bile adam akıllı mobil işletim sistemi geliştirmedi.
    Huawei Çin dışında bitmiştir.
    Windows uzerinde kullandigin program ve oyunlar baska platformlarda calissaydi windows kullanirmiydin .?
    Kendin soyluyorsun zaten , onemli olan kullanici sayisinin artmasi bunun yoluda magazanin kuvvetli olmasi.
    Olur da yaptiklari isletim sistemin de android emulator entegre ederlerse oralar yurur giderler,magaza sorunu ortadan kalkmis olur , kullanicilar emulator ile programlari kullanirken resmi magazada bu surede ortalama bir seviyeye gelmis olur.

...Ne Mutlu TÜRK&amp;amp;amp;#39;üm Diyene Diyebilene...
  • Huawei ye yazık olur. Tamda sağlam donanımlı uygun fiyatlı telefonlar görürken umarım bu krizi fırsata çevirebilir.

• 
Sayfa: önceki 12345...12...26
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.