Şimdi Ara

Huawei telefonlara Google darbesi - Güncellendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
6
Favori
30.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei telefonlara Google darbesi - Güncellendi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Public_Enemy

    Huawei yapar çünkü Çinliler microsoft gibi tekerleği yeniden keşfetmez, android'e en benzer arayüzü sunacak bence.
    Huawei yapar dostum, yapar da; bu saatten sonra yapacakları sistemin mağazası iOS/Android seviyesine gelemez. Windows Phone da kullandım 1.5 sene, kötü bir işletim sistemi değildi. Mağaza boş olduktan sonra, işletim sisteminin güzelliği bir anlam ifade etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zenmate

    Tüm Çinli firmaların kullanacağı ortak bir eko sistem oluştururlar muhtemelen bu durumda da Çinli telefon üreticiler global piyasanın neredeyse yarısını ellerinde tuttukları için oluşturacakları yeni işletim sisteminin tutmama gibi bir ihtimali yok büyük bir kitle eğer o işletim sistemini kullanıyorsa uygulama geliştiricileri de o işletim sisteminin marketine uygulamalar geliştirecektir dünya sadece ABD'den ibaret ABD istediği kadar yasak koysun bu yasaklar artık pek etki etmez çünkü Çinli firmalarda piyasada söz sahibi artık
    Anca Çin içinde satış yaparlar. Şahsen ben iOS ve Android dışında bir şey satın almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin hazırdır. İşin bu noktaya geleceğini biliyorlardır. Ayrıca ÇİN iç pazarında google Play kullanılmıyor.

  • Benim anlamadığım bir şey var. Bu durumda çin parası yuan'ın değerinin düşmesi lazım ama dolar değeri düşmüş. Neden ki?


    Huawei telefonlara Google darbesi - Güncellendi
  • Sen misin apple dan fazla satan

  • Kafaniza takmayı Google guncellemezse Huawei güncelleme yapar 3. Part yazılımla Çinlilerin cozemeyecegi iş yoktur bunu bilirim

  • Mafya Amerika istem dışı Huawei'yi güçlendiriyor. Yeni telefon alacaksam aklımda ilk sıraya geçti Huawei. Bu gibi güç bende her şeyi ben yaparım kafasından bıkmış bir ülkedeyseniz(ki bunun zirvesini yaşıyoruz.) Huawei gönlümüzü fethetti.

  • Günumüzde halen toplama kampaları kuran ve 1 milyon kişiyi bazı kaynaklarda 3 milyonu burada tutan ÇİN 'e umarım daha beter yaptırımlar gelir

    https://youtu.be/rEGZirdRvIQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir gelişme. İnşallah batar gidersin Huawei.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim için iyi haber Huawei kendi eko sistemini olusturursa insanları buna çekmek için bir çok indirim yada bedava alternatif sunacaktır .Çok kullanılan uygulamaları yüksek reklam payı vererek kendine çekebilir yada bir emulatorle direk kendi işletim sisteminde calisacak şekilde bir çözüm üretebilir. Google ve apple a alternatif olmasi tüm dünya için iyi bir haber çünkü git gide tekellesiyorlar .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Harika bir gelişme. İnşallah batar gidersin Huawei.
    galiba çok bekleyeceksin
  • Yeni Bir işletim sistemi geliştirirlerse çok güzel olur. samsung da geliştirdi tutmadı nokiayı bilmeyen yok, tekeli kırmak lazım..

  • Size ne yaptı da bu Huawei oh çekiyorsunuz? Anlamak çok zor gerçekten. Sorsan solculuğu, özgürlüğü, sosyalistliği kimseye bırakmaz bizimkiler ama America yalamalari Hiç bitmez! Rezilsiniz rezilll...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi mağazalarda güncel fiyatlara baktım... Vatanda falan p30 pro 1999 tl ye düşmüş, mate 20 pro 1299

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin şakası yok. Öyle Huawei işletim sistemi kursun da geçelim demekle olmuyor. İşletim sistemi yapıyorsun tetris oyunu değil.

    Huawei, Google ile anlaşmazsa işleri biter. Kendi ülkeleri dışında satışları falan da düşer. Android desteği olmayan, Google uygulamaları olmayan bir cihazı kim ister ki ? Android bugünlere üç beş ayda gelmedi. Kim Youtube yerine çinli saçma sapan bir uygulamayı kullanır ? Kendinizi kandırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun vadede ne olur bilinmez ama Huawei bu durumdan çok kötü etkilenir. Cihazları kaliteliydi yazık oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Çinliler orta asya da uygur türklerine soykırım yapıyorlar. Forumdakilerde 7/24 huawei övüyor, yazık. Ne hali varsa görsün bu çinli firmaların, alayı casuslukla meşgul.

    Edit: Sokakta iphone kıranlar, portakal bıçaklayanlar nedense uygur türklerine yapılan zulme ve soykırıma sessiz kalıyorlar, görmezden geliyorlar. Araplar için yaptığınızın çeyreğini türk kardeşleriniz için yapmadınız.
    Bunların ağa babaları apple kullanır. Bunlarda saf saf huawei överler.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Köpekler istedi diye atlar ölmezmiş kardeş. Bu zihniyet sahibi olduğumuz sürece dış kaynaklara bağımlı olmaya devam edeceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Nokia da Blackberry'de bundan dolayı batmadı.

    Ekosistem geliştiremedikleri için sürdürebilir bir ortam yaratamadılar. Oysa bu ekosistemin en bariz örneğini Apple yaptı iOS ile önce. Arkasından Android geldi.

    Ekosistem ile birlikte insanlar web tabanlı yaşamdan app tabanlı yaşama müthiş entegre oldu. Symbian bu konuda tel tel döküldü. Çünküleri çok. Hayır app market de vardı... Ama olmadı. Olamadı.

    Meego ne oldu, Nokia kill etti. Meego'cular SailfishOS yaptılar. O ne oldu, bileniniz var mı?


    Blackberry'de bundan 10-12 yıl önce müthiş popüler bir cihazdı. Bırakın TR'yi tüm celebrity'lerin elinde BB Bold 9720 felan vardı.

    Microsoft'un hatası daha farklıydı. Tam 3 kere denedi. 3 kere yanlış stratejiler ile s.çtı sıvadı. 3. denemesinde "Bu sefer olacak gibi" diyordum ama olmadı. Çünkü en büyük gelir kaynağı adamların Client Access License (CAL) ve Windows satışları. Mobil ile ne uğraşayım ki dedi.


    Bu konu çok uzun bir konu ama yaşım yettiği için o zamanları yaşayan biri olduğum için gelişim süreçlerini çok iyi hatırlıyorum. Ne mobile OS'lar çıktı da tutunamadı.

    Altını çizeyim, web tabanlı -> app tabanlı

    Samsung'un durumu farklı. Bada gibi bir facia'dan sonra Tizen ile BENCE iyi gidiyor. Doğru yapıyor.

    Alıntıları Göster
    1) iOS neredeyse ilk dokunmatik arayüzlerden birisiydi. Bir ilkti ve alternatifi yoktu. iPhone satışları tavan yapınca yazılımcılarda ona uygulama geliştirdi.

    2)Android, iOS’un tek alternatifiydi.

    Şimdi Appstore ve Google Play gibi oturmuş storelar varken kim takar huaweiyi. Kim uygulama geliştirecek? 10 senelik Bilgi ve uygulama birikimiyle ilerleyen 2 dev huaweiyi gayet yiyecektir.


    Hepsini geçtim Huawei kendi işletim sistemini geliştirse bu sefer Çin’e vereceğiz her şeyimizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.