tv tavsiyesi
merhabalar,
uzun zamandır tv konusunu takip etmediğim için biraz cahilim o yüzden kusura bakmayın lütfen.
15 bin tl yi geçmeyecek bir tv arıyorum önceliğim olabildiğince büyük olması ve 4k olması. akıllı tv olmasa da olur. hangisi iyidir ne nedir hiç bilmiyorum. mükemmel bir görüntü ve ses kalitesi beklemiyorum. sorunsuz olsun ve çıkış portları 4 taneden fazla olsun DisplayPort işime yarar mı bilmiyorum ama olursa fena olmaz. marka tutkum yok. 60hz yeterli.
bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?
Selamlar.
204.000 km deki aracım geçen hafta yolda kaldı ve çalışmadı. Servis rektefiye gerekiyor diyor ve yetkili servis fiyatına göre 50000tl gibi bir fiyata bile çıkabileceğini söylüyor. İnternette 40.000 e sandık motor buldum. Acaba bunu anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir usta arabaya takabilir mi? Siz neyi önerirsiniz?
ilgili motorun linki
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-koskeroglu-otomotivden-ford-mondeo-sifir-sandik-motor-2.0-dizel-947093139/detay
Kia k5
Selamlar Türkiye de Kia k5 satılıyor mu 2 gün önce tem Ankara istikametinde 1 tır dolusu Kia k5 gördüm. Araçlar çok şıktı.
onaylanan krediyi çekmemek
merhabalar,
bir otomobil almak istiyorum da iki ayrı bankadan ihtiyaç kredisi kullanmak istiyotum.
krediye başvursam ve onaylansa hemen hesabıma yatar mı?
almaya gittiğim zaman aracı beğenmezsem krediyi kullanmazsam da o krediyi ödemek zorunda mı olurum?
macbook air 2013 için ssd tavsiyesi
Merhabalar
Macbook Air mid 2013 cihazıma adaptör ile nvme ssd almayı düşünüyorum en uygun ssd modeli hangisidir acaba?
Dram li ssd mi almak gerekir? Her türlü nvme ssd uyar mı?
|
5000 lira civarı saat önerisi
|
|
restore+jailbreak
|
bi şarkı arıyorum yardım lütfen
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.479
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 12.795 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 189 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic