Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf şu gece pozlaması yüzünden mi6'dan soğuyup p10'a yönleniyorum. sonra ekran süresi farkı aklıma geliyor. sonra yine kararsız kalıyorum.
  • İthalatci garanti p10 plus kullanan var mi aranizda nasil memnunlar mi cihazdan herhangi bi sorunu var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabı benim için de önemli. Yazın gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

İthalatci garanti p10 plus kullanan var mi aranizda nasil memnunlar mi cihazdan herhangi bi sorunu var mi

arkadaşlar, en ufak sıkıntı yok. cepport tan alındı. şu ana kadar yaptığım en iyi alışveriştir belki de. kamera yüzünden elimden düşmüyor, ona rağmen 1 gün çok rahat çıkıyor, ayrıca clash royale yoğun şekilde oynuyorum.
    ısınma ise 151 e geçtikten sonra hiç yaşamadım.
  • ali den aldığım 2. kılıfda geldi arkadaşlar. Imak marka. teli çok güzel kavradı. sıkı da duruyo. ince şık güzel bir kılıf. 12,50 ₺ ye almıştım. kılıf arayanlara tavsiye ederim.

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• quote:

Orijinalden alıntı: dieselsingle

sırf şu gece pozlaması yüzünden mi6'dan soğuyup p10'a yönleniyorum. sonra ekran süresi farkı aklıma geliyor. sonra yine kararsız kalıyorum.

mi 6 ne kadar ekran süresi veriyor?

• Bu akşam sizden huawei p10 plus alıp uzun süreli beklememe son vereceğim yeter artık

Size de bana da hayırlısı olsun neden bilmiyorum size çok ısındım memnun kalacağımı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Bu akşam sizden huawei p10 plus alıp uzun süreli beklememe son vereceğim yeter artık

Size de bana da hayırlısı olsun neden bilmiyorum size çok ısındım memnun kalacağımı düşünüyorum

Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın efendim, pişman olmayacağınız bir telefon tercih ettiniz.
  • ibolution kullanıcısına yanıt
    Delta garantili mi. Bide icinden cikan sarj aleti avrupa prizi mi baska bolge mi uyumlu

• quote:

Orijinalden alıntı: cepport

quote:

Bu akşam sizden huawei p10 plus alıp uzun süreli beklememe son vereceğim yeter artık

Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın efendim, pişman olmayacağınız bir telefon tercih ettiniz.

İzmir şubeniz varsa gelip elden de alabilirim var mı şubeniz

• quote:

quote:

quote:

İzmir şubeniz varsa gelip elden de alabilirim var mı şubeniz

Maalesef

Al hocam gönül rahatlığıyla..

• Telefon yavaş yavaş hak ettiği değeri görmeye başladı. Başlardan burada belli arkadaşlarla yırtınıp duruyorduk..bi getirisi yoktu bize ama özellikle ısınma konusunda resmen telefonun üzerine oynanıyordu😀 gerçi b151 ile ısınmada azalma oldu lakin zaten aşırı bi ısınma söz konusu değildi.. ithalatci garantili p10 plus almak suan icin piyasadaki en akılli tercihlerden biri durumunda. Aman dikkatli kullanin. Ben ekranı kırdım kendi hatamdan dolayi. Ekran degisimi icin fix smartın verdiği fiyat kdv dahil 419 lira plus icin söylüyorum.kullanima engel olmadigi icin suan devam 😀😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harbyteam -- 18 Temmuz 2017; 14:8:49 >
  • kelebek35 kullanıcısına yanıt
    fotoğrafçılıkla ilgili bilginiz olması gerekir biraz....
    kısaca anlatıyım... bir kere uzun pozlama için sağlam tripot şart...
    sonra pro modu açıp iso'yu 50'ye getiriyorsunuz...
    sonrasında ise pozlama süresiyle oynuyorsunuz... hepsi bu... ama mutlaka deneme çekimleri yapmanız lazım...
    zaten bir süre sonra mantığını kavrayınca etkili fotoğraflar elde edebiliyorsunuz...
  • arkadaşlar bir arkadaş Samsung s8 plus almış inceleme fırsatı buldum biraz inceledikten sonra halen kullanmakta olduğum p9 zun değerini daha iyi anladım cihaza parmak izini süs diye koymuşlar bir kere parmaklar yetişmiyor ve telefonu avcuma aldım kenarları bombeli diye direk ten temas ettiği hemen farklı menülere girebiliyor açıkçası beğenmedim p10 plusu inşallah 1 aya kadar
    almayı düşünüyorum
    kullanan arkadaşlar pilden memnunlarmı acaba 6 saat ekran süresi verirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil1425 -- 18 Temmuz 2017; 16:5:22 >
  • Arkadaşlar telefonu yurtdışından aldım malumunuz şarj adaptörü Türkiye ile uyumlu değil. Huaweinin orjinal adaptör satışı var mıdır ? Bakındım ama bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemsinlee54

Sayın cepport yakın bir zamanda (mesela bayramda) güzel bir kampanya var mı? p10 plus 6/128 SİYAH için her gün tüm sitelere bakıyorum, kampanyasını yakaladığım anda alacam. 2500 ün altına düşmesini bekliyorum bir şekilde (satıcı indirimi + site indirimi +
    kredi kartı kampanyası). Daha çok bekler miyim :)

128GB modeli bizim elimizde bulunmuyor efendim bu noktada bilgi veremiyoruz ancak sitelerin bayram kampanyaları illaki oluyor biliyorsunuz, takip etmek dışında yapacak bir şey yok gibi
    Evet Delta garantili, şarj aparatı çıkıyor ve çok ama çok hızlı dolduruyor. gerçekten çok büyük avantaj.
  • ibolution kullanıcısına yanıt
    hangi ülkenin cihazı hocam çin sürümü mü. hocam galiba senin cihazda paralel ithalat. nerden aldın peki yardımcı olursan sevinirim bende almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 18 Temmuz 2017; 17:28:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hemsinlee54

Sayın cepport yakın bir zamanda (mesela bayramda) güzel bir kampanya var mı? p10 plus 6/128 SİYAH için her gün tüm sitelere bakıyorum, kampanyasını yakaladığım anda alacam. 2500 ün altına düşmesini bekliyorum bir şekilde (satıcı indirimi + site indirimi +
    kredi kartı kampanyası). Daha çok bekler miyim :)

128GB modeli bizim elimizde bulunmuyor efendim bu noktada bilgi veremiyoruz ancak sitelerin bayram kampanyaları illaki oluyor biliyorsunuz, takip etmek dışında yapacak bir şey yok gibi

gg sitesindeki sayfanızda 6/128 modeli satışta, hatta ben de almayı planlıyordum ama siz yok diyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.