Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kutuzov

Telefonu bi kaç dakika kullandıktan sonra elin ısınmaya başlıyorsa ki başlıyor bu bence sadece telefondan kaynaklı kardeş sende olmuyor başkasında olmuyor diye bende de olmayacak hali yok bende ısınıyor sırf ısınıyor diye telefonu servise veren bile var görünen köy kılavuz istemez şimdi bunu yazarken bile ısınmaya başladı.. Anormal bi durum var çözemediğim ha desem ki oyunda iken ısınıyor zaten oyunda bi süre sonra normal bise o ama normal kullanımda başlıyor hemen..dersen ki şimdi niye kullanıyorsun o zaman Huawei den daha stabil telefonda yok da ondan her ihtiyacı olana Huawei aldırırım üzerine telefon tanımam ben

Htc ve sony e haksızlık yapıyorsunuz bence son vümlenizle

• Sonunda P10 Plus ile aranıza katıldım.

Telefon tam istediğim gibi.

sormak istediğim; arama gelince ses yüksek oluyor ama bildirimlerde ses az geliyor. Bunun bi ayarı var mı ?
  • uzays1z U kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, güle güle kullanın.

zil sesi ayarı ile ikisini birden ayarlıyorsunuz. farklı bildirim seslerinde deneyibilir misiniz?
    fark olmaması lazım.
  • Arkadaşlar merhaba, konu çok ilerlemiş vaktim de kısıtlı acil olarak telefon almam gerekiyor bu nedenle tüm sayfaları şu aşamada okuyamıyorum o yüzden ben p10 Plus almak istiyorum, cihazın performansı ve kullanımı hakkında bilgi sahibiyim, ithalatçı garantili alacağım 6/128 olanı sadece cihaz da ısınma sorunu var mı kullanımda can sıkacak kadar, ve güncelleme sorunu var mı bir de genel olarak nasıldır cevaplayabilir seniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p10 plus kullanan arkadaşlar 16 saat civarı beklemeye 5 saat ekran süresi alınabiliyormu kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim aklımda kalan sadece beni 1 tam gün idare edip edemeyeceği oyun oynamam 2 saat konuşma ve internet

not cihaz normal kullanımda çok ısınıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil1425 -- 19 Temmuz 2017; 15:32:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adliyeci16

Arkadaşlar merhaba, konu çok ilerlemiş vaktim de kısıtlı acil olarak telefon almam gerekiyor bu nedenle tüm sayfaları şu aşamada okuyamıyorum o yüzden ben p10 Plus almak istiyorum, cihazın performansı ve kullanımı hakkında bilgi sahibiyim, ithalatçı garantili alacağım 6/128 olanı sadece cihaz da ısınma sorunu var mı kullanımda can sıkacak kadar, ve güncelleme sorunu var mı bir de genel olarak nasıldır cevaplayabilir seniz sevinirim

Isınma son güncellemeyle normal seviyelere indi. Sonraki güncellemelerde daha da düşebilir.
    Güncelleme sanırım ithalatçılara daha geç geliyormuş ama geliyor. Eğer hemen almak istersen de bir uygulama kurup rootsuz recoverysiz telefonun kendi güncelleyicisiyle güncelleme alabiliyorsun. Ben de ithalatçı 6/128 siyah a sahibim, güncelleme hiç sıkıntı olmadı benim için. Forumda almadan önce riskli sıkıntılı vs. diye okumuştum gerçekten çocuk oyuncağı.

• Hüzün Dram Keder kullanıcısına yanıt
    Hocam son güncellemeyle alakalı üstte sorum olmuştu bir de size sorayım otomatik mi aldınız güncellemeyi otomatikse eğer b151 güncellemesi 300 mb civarında bişey miydi. Firmware uygulaması 2200mb lık bir güncelleme buldu da o yüzden soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tzoa

Hocam son güncellemeyle alakalı üstte sorum olmuştu bir de size sorayım otomatik mi aldınız güncellemeyi otomatikse eğer b151 güncellemesi 300 mb civarında bişey miydi. Firmware uygulaması 2200mb lık bir güncelleme buldu da o yüzden soruyorum.

Ben gelmesini beklemedim firmware uygulaması ile büyük olanı yükleyip güncelledim.
  • Turk Telekom'dan Huawei P10 Plus alan arkadaşlar kutunun ustunde hangı distribütör fırma yazıyor acaba ?

• zkdln Z kullanıcısına yanıt
    Gsmarena da p10 nun Loudspeaker Voice 67dB / Noise 70dB / Ring 83dB
    p10 plus ın ise Loudspeaker Voice 64dB / Noise 69dB / Ring 82dB
    olarak veriyor stereo olan daha düşük gösteriyor bu bana garip geldi açıkcası.
  • Arkadaşlar merhaba;

Linkteki p10 u bu akşam sizlerin vereceği cevaba bağlı olarak alacağım fakat sormak istediklerim var.

Bu ürün Huawei Türkiye garantisinde mi? Bunu fiyat farkından dolayı soruyorum malum mağazalarda çok daha fiyatlı

Garanti olarak mediamarktta satılanlardan bir farkı var mı? 3 aylık ekran değişim garantisi bunda da var mıdır? Ve ufs midir bu cihaz?

Teşekkür ederim iyi forumlar...

www.hepsiburada.com
    Huawei P10 Fiyatları & Özellikleri - Huawei P10 Siyah Burada!
    http://www.hepsiburada.com/huawei-p10-huawei-turkiye-garantili-p-HBV000006G60X?magaza=Sen
    Cep

• mami5357 kullanıcısına yanıt
    Türkiye garantili gibi duruyor öyle yazıyor çünkü ve ufs olmayan yok gibi bişey o yüzden dert etmeyin gönül rahatlığıyla alın uzun yıllar kullanırsınız

ilanda hata olabilir mi acaba...?
  • Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihaz L29C185 ancak senin yaptığın b164 güncellemesini yapamadım neden dolayı siz nasıl yaptınız?

• Selam iphone 6 kullanıcısım p10 modelini almak istiyorum. ip6 dan p10 a geçmiş arkadaş var mı ? Memnun musunuz ?
  • Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Neden öyle dediniz şüpheniz fiyattan dolayı mı

en güzeli firmaya ulaşmak olur bence... yani resmi tr garantili cihazlarda mavi renk yok diye biliyorum...
  • Arkadaşlar selamlar;

P10 - 64 GB Vatan bilgisayarda şu an 2499'a düşmüş. Paralel ithalat fiyatlarıda düşecektir.

• kelebek35 kullanıcısına yanıt
    Daha yayınlanmadı o o yüzden gözükmüyor bende yüklemedim

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.