Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1100₺ fark var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    İthalatçı p10 plus ile resmi p10 u karşılaştırmış arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüzün Dram Keder kullanıcısına yanıt
    1 cümleyi bile doğru okuyamıyolar ne diyelim :)
  • Bu telefonlarda çift tıkla ekran uyandırma ve çağrıları ek bir program gerekmeden kaydetme özelliği var mı acaba? Bir de zaman ayarlı kapanıp açılma özelliği?
  • Ufs 2.1 olduğunu kutuyu açmadan anlama şansımız var mıdır?

• Dr. X kullanıcısına yanıt
    Ufs 2.1 napcan kod mu yazcan telefondan sanki😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sayın cepport;
    Ben de Huawei P10 Plus 6/64 mavi almak istiyorum fakat şu an hiçbir yerde yok. Ne zamana kadar gelmiş olur, bir fikir verebilir misiniz?
  • Merhaba arkadaşlar. P10 Plus 6 128 mavi renk ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Hepinizden Allah razı olsun telefonu almadan önce burdaki her mesajı tek tek okuyup kararımı verdim ve pişman olmadım. Telefonu gezegengsmden aldım 2 yıl delta garantili 2744 tlye. İçinden Quick charge adaptörü, dönüştürücü, kulaklık ve kılıf çıkıyor. Ekran koruyucu üzerinde geliyor zaten. Açıkçası hiç birini beğenmedim aksesuarların ama sıkıntı değil temini basit bunlarla bi süre idare edilir. Telefonun özellikle kamerası ve çekim gücü acayip hoşuma gitti. H plus'ı bile zor gören eski telefonum 1 mb ile İnternete bağlanırken Huawei ile 4g'de 25 mb hız veriyor. Wifi desen 2 çizgi zor görürken şimdi full görüyor. Zaten telefonu ilk kullandığınızda farkedeceğeniz en önemli detay bu olacaktır. Kirin 960 işlemciyi ilk defa deniyorum. Bi sd 835 değil tabi ama 820 ile hemen hemen aynıdır muhtemelen. Neyse telefonla ilgili sorusu olan varsa sorabilir seve seve yardımcı olurum.

• zkdln Z kullanıcısına yanıt
    Çift tıkla ekran uyandırma harici diğer dediklerin var hocam. Çift tık da uygulama ile halledilebilir ama parmak izi o kadar stabil ki gerek duyacağını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelebek35

Arkadaslar c185 kodlu p10 plus var elimde suan b124 güncellemesi var firmwarede b151 gözüküyor ancak kimlik doğrulama hatası alıyorum nasıl çözerim

Benimki de c185 ve son güncellemeyi aldı telefon. Huawei ile kimlik oluşturun giriş yapın belki o yüzdendir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

Gezegengsm den P10 Plus alan arkadaşlar bellek tipi nedir almayı düşünüyorum UFS mi yorumlarınız önemli

Bu konuda bende meraktayım Gezegengsm den alanlar bellek tipi nedir acaba ?

Ben de gezegen gsmden 6 ram 128 rom lu modeli aldım. Aldıktan sonra adamla telefonda konuştum emmc çıkarsa iade edebilir miyim diye felan. O da haklı olarak ben bunu nasıl iade ediyim bu bir sorun değil şeklinde cevap verdi. Telefon geldiği gibi p10 check uygulamasını yükleyip rom modeline baktım ufs çıktı ama 2.0 mı 2.1 mi orasını bilmiyorum. Yani telefon olur da emmc çıkarsa iadesi sıkıntı gibi gözüküyor.

• Tzoa T kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun bende p10 plusu düşünüyorum okuduğum yalnız bazı yorumlarda telefonun fazla ısındığını ve pilin p10 göre az gittiği söyleniyor sizden ricam tam şarz ile ful mobil veride kullanıp ne kadar bekleme ve ekran süresi aldığınızı ekran görüntüsüyle beraber yükleme yaparsanız bir fikir edinmiş oluruz

ve ayrıca cihazın ahize sesi ve hoparlör sesi yani müzik sesi nasıldır acaba tekrar hayırlı olsun

Cevabın için sağol hocam. telefonun hayırlı olsun. aynı satıcıdan almayı düşünüyordum bende. mavi renkten memnunmusun? genel olarak olumsuz gördüğün bir şey varmı?
  • asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Valla ısınma konusu tamamen boş bir haber bana göre neye dayanarak bunu söylediler hiçbir fikrim yok. Zaten tecrübeli kullanıcılar bu konu altında böyle bir durum olmadığını defalarca söyledi. Misal ben telefonu yeni aldım ve haliyle bi ton güncelleme uygulama vs indirirken elimden düşürmüyorum bu arada wp insta face felan gezinirken belki 6-7 saattir elimden düşmedi telefon zerre ısınma hissetmedim arada hafif ısınmalar oluyor tabi ama inan aklına gelecek türden bile değil bu konuda sıkıntın olmasın. Şarj süresini test etmedim ilerleyen zamanlarda bu konuda ayrı bir yorum yaparım ama doğal olarak 2k ekran çözünürlüğü p10 a göre illaki şarj konusunda dezavantaj oluşturabilir. Ayrıca Quick şarj adaptörü ile şarj edecekseniz zaten yarım saat içinde yüzde 80 leri görebilirsiniz. Son olarak öğlen 12den beri telefonu elimden düşürmedim aldığımda yüzde 100dü şuan yüzde 40. Bu bilgi işine yarar belki.
    Edit: hoparlör ve ahizeyi sormuştunuz ikisi de çok iyi. Hoparlörde stereo+ özelliği var telefonu yan yatırdığınızda stereo oluyor düz tuttuğunuzda mono. Hem ahize kısmında hem de aşağı kısımda hoparlör bulunuyor bu sebeple çok iyi kalite veriyor eşit bir şekilde dağıldığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tzoa -- 16 Temmuz 2017; 18:53:1 >

• zkdln Z kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Aslında siyah almayı düşünüyordum ama büyük bi tedarik sıkıntısı varmış hatta telefonun kendi anavatanında bile siyah renginde tedarik sıkıntısı varmış ne kadar doğrudur bilemem. Konuştuğum kişi bir bayandı ve zaten en güzel rengi mavi hem de güzel bir mavi yani ben olsam mavi alırdım felan dedi 😆 ve bu konu altında da siyah rengin çok kaydığını mavi rengin tırtıllı bir yüzeyi olduğunu felan söylemişlerdi tüm bunların ışığında mavi renk aldım hoşuma da gitti alabilirsin gönül rahatlığıyla.

eyvallah hocam peki bu saatte kadar ne kadar ekran süresi aldınız pil kullanım görüntülerini ekleyebilirmisiniz

• Siyah renk olmazsa almam siyah renk 6GB Ram kalmadı

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    B151 sürümü var suan cihazda cihaz L29C185 kodlu ancak cihaza size gelen b169 sürümü gelmedi neden kaynaklıdır firmware finder ile kontrol ettiğimde b151 sürümleri cıkıyor sadece nedendir acaba?

• Kardeş bu telefon testlerde çok düşük puan almış 130.000 antutu one plus 5 ile bunun arasında kaldım bu telefon marka olarak daha kalite ama stereo ve kızıl otesi ve ois artısı ama pil ve işlemci ve gpu olarak oneplus one çıkıyor karar veremedim. Ama teknosada telefonu inceledim çok hoşuma gitti

• Ben de oneplus ile p10 Plus arasında kaldım. P10 Plus'ı tercih ettim. Antutu benim için bir kriter değil. Oneplus'ın testlerde hile yaptığını kanıtladık. Pil olarak iki telefonun da ekran süresi aşağı yukarı aynıdır. Açıkçası oneplus 5 alıp general mobile arayüzü kullanmaktansa emui beni cezbetti. Şunu anladım ki donanım ne olursa olsun telefonu çalıştıran yazılım. Mi 6 alacaktım çıkar çıkmaz, maalesef miui her programda her dakikada çökme potansiyeline sahip. İncelemelerde de bundan sıkça bahsediliyor.

Oneplus'ın avantajı Android 8'i hızlı alacak olması. Onun harici ois olmayışı ve ekranda çıkan sıkıntılar yeni oneplus'ı beklemeyi daha mantıklı yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.