Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten sırf donanım isteyen gitsin mi6 felan alsın ama gerek arayüz gerek çekim gücü kamera vs bunlar bence çok çok önemli. Bundan önce xiaomi kullandım tamam resmen beleşe son sistem donanımlı telefonlar çıkarıyorlar ama onun dışında çok önemli eksikleri var. Varsın 130k alsın boşver 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzays1z U kullanıcısına yanıt
    Çok güzel özetlemişsin hocam eline sağlık.

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Bu sorunuza konu altında çok cevap geldi 5 saat diyenler felan oldu ben test etmedim telefon daha 2 günlük tanımaya öğrenmeye çalışıyorum belki haftaya test ederim. Tek korkum işlemci benim inşallah stabil bir şekilde uzun süre iş görür.

• Tzoa T kullanıcısına yanıt
    Ben galaxy note 4 kullanıyordum. İşlemcisi p10 plus'a göre geride olmasına rağmen takılma ısınma gibi problemler yaşamadım. Kirin 960 çok iyi bir işlemci. Uzun yıllar bizi götürecektir.

• uzays1z U kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam kendi işlemcisi olduğu için biraz tereddütte kalıyor insan umarım dediğiniz gibi olur

Samsungda TR cihazlarında kendi işlemcisini Exynos kullanıyor snapdragon kullanmıyor ama snapdragon kullanıyo gibi para istiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Exynosu yine az çok biliyoruz hocam ben zaten Samsung düşmanıyım beleş de verseler kullanmam 😂

Kendi işlemcisini üretenler daha stabil oluyor örneğin iphone,samsung,huawei bakın sony xzpremium da snapdragon 835 kullanıyor fakata telefon video çekerken kendiliğinden kapanıp duruyomuş yani sistemde uyumauzluk var gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben otomatik b151 güncellemesi aldım 300 küsür mb bişeydi yükledim ettim felan. Bugün firmware uygulamasını indirdim b151 fullota-mf 2.274 gblik bir güncelleme gördü. Benim ekstradan bunu indirmeme gerek var mı yoksa sistem üzerinden gelir mi? Telefonum otomatik güncelleme alıyor bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: aokyy

Sayın cepport;
    Ben de Huawei P10 Plus 6/64 mavi almak istiyorum fakat şu an hiçbir yerde yok. Ne zamana kadar gelmiş olur, bir fikir verebilir misiniz?

Ürün Çin'de tedarik edilemiyor efendim, diğer renklerine göre arada 40$ fark mevcut eğer biz o farkı buradaki satışa yansıtırsak topa tutuluruz.
  • P10 iyi , güzel ama böyle telefonlar alıp android in en fazla 2 sürüm ilerisini kullanabilmek hiç iyi değil.

Huawei p7 ye 1 defa zamanında güncelleme verdi veya vermedi. Huawei mate 8 yine android 7 yi 1 yıldan sonra alabildi. Bu güncelleme işinde hiç ama hiç iyi değil .

• NovaTHOR kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim... fotoğrafın bilgileri şöyle:
    iso 50
    pozlama süresi: 10 saniye
    AF S

sonra başka bir yerde yine uzun pozlama yaptım... orda da 10 liralık dandik tripod kullanmak zorunda kalmıştım... ama titremeler az da olsa var... sonuçta galata köprüsünün bitiş yerindeydim... titreşimden etkilenmesi normal... ben çok seviyorum p10'un fotoğraf kalitesini...
    yine ISO 50... Pozlama Süresi 4saniye

bir diğeri, bu sanırım daha temiz...
    bu da yine iso 50... pozlama 5 saniye... çekim yapılan saat 21:32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkalkan -- 17 Temmuz 2017; 12:56:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cepport

quote:

Sayın cepport;
    Ben de Huawei P10 Plus 6/64 mavi almak istiyorum fakat şu an hiçbir yerde yok. Ne zamana kadar gelmiş olur, bir fikir verebilir misiniz?

Ürün Çin'de tedarik edilemiyor efendim, diğer renklerine göre arada 40$ fark mevcut eğer biz o farkı buradaki satışa yansıtırsak topa tutuluruz.

P10 Plus 128 Gb / 6 GB Ram Siyah renk hakkında stok bilgisi nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

quote:

Orijinalden alıntı: cepport

quote:

Sayın cepport;

P10 Plus 128 Gb / 6 GB Ram Siyah renk hakkında stok bilgisi nedir acaba ?

128GB olan modeli elimizde bulunmuyor efendim.

• serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Hocam pozlama 5sn demissiniz onu nasıl yaptınız acıklarmısınız? Yani şu arabaların farlarının uzaması olayı yol boyunca uzamış onları nasıl yaptınız?

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

iso 50
    AF S

sonra başka bir yerde yine uzun pozlama yaptım... orda da 10 liralık dandik tripod kullanmak zorunda kalmıştım... ama titremeler az da olsa var... sonuçta galata köprüsünün bitiş yerindeydim... titreşimden etkilenmesi normal... ben çok seviyorum p10'un fotoğraf kalitesini...

Hocam pozlama 5sn demissiniz onu nasıl yaptınız acıklarmısınız? Yani şu arabaların farlarının uzaması olayı yol boyunca uzamış onları nasıl yaptınız?

Teşekkürler..

• Pro mod'undan...

• quote:

Pro mod'undan...

Pro dan yapıldıgını biliyorum ama nasıl anlatırmısınız özellikle o 5sn olayı ve ısıkların uzamasını nasıl yaptınız detaylıca anlatırmısınız?

Teşekkürler..

• quote:

iso 50
    AF S

fotolar müthiş çıkmış ellerinize sağlık... sanırım ilk fotoda bir odak kaybı mı var tam netleyememiş ancak yine de çok güzel foto...
    bu arada ben de bir kaç foto paylaşayım.. tripodum olmadığı için balkon korkuluklarına dayandırarrak çektim.

• www.hepsiburada.com
    Spigen Huawei P10 Plus Kılıf Rugged Armor Extra Black - Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/spigen-huawei-p10-plus-kilif-rugged-armor-extra-black-l16cs21592-p-HBV000006GDR2
    GittiGidiyor
    Huawei P10 Plus Brushed Carbon Fiber Silikon TPU Kılıf Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-p10-plus-brushed-carbon-fiber-silikon-tpu-kilif-294030044

Hangi kılıfı tavsiye edersiniz şıklık(teli kalınlaştırma),kalite,koruma,tele uyumluluk gibi kriterler açısından veya sizin bunlar haricinde şu daha iyidir dediğiniz kılıf var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truckerıs -- 18 Temmuz 2017; 2:56:11 >

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.