Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raskolnikov81

quote:

Orijinalden alıntı: cepport

quote:

Orijinalden alıntı: hemsinlee54

Sayın cepport yakın bir zamanda (mesela bayramda) güzel bir kampanya var mı? p10 plus 6/128 SİYAH için her gün tüm sitelere bakıyorum, kampanyasını yakaladığım anda alacam. 2500 ün altına düşmesini bekliyorum bir şekilde (satıcı indirimi + site indirimi +
    kredi kartı kampanyası). Daha çok bekler miyim :)

128GB modeli bizim elimizde bulunmuyor efendim bu noktada bilgi veremiyoruz ancak sitelerin bayram kampanyaları illaki oluyor biliyorsunuz, takip etmek dışında yapacak bir şey yok gibi

gg sitesindeki sayfanızda 6/128 modeli satışta, hatta ben de almayı planlıyordum ama siz yok diyorsunuz?

Sadece gittigidiyor mağazamız için ayrılmış bir stok mevcut efendim, n11 vs. gibi mağazalarımızı kontrol ederseniz sadece 64'ün açık olduğunu görebilirsiniz.

• BeLLaMY39 kullanıcısına yanıt

Şunun gibi bir dönüştürücü geldi bana gezegengsmden İthalat garantili almıştım. İstersen ara konuş ona uygun dönüştürücü bulmak sıkıntı olabilir xiaomi nin dönüştürücü aparatı olmuyor mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarj konusunda sıkıntı var mı? Xdadevelopers'da dan baktım sıkıntılı bir cihaz anladığım kadarıyla?

• assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Hayır Quick charge ile yarım saatte yüzde 60-70 civarında dolduruyor o da 4g açık halde hiç bir arkaplan kapatmadan. Uçak modunda denemedim hiç.

• Tzoa T kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba sizden ricam pil kullanım detaylarınızı ekran görüntüsü şeklinde yükleyebilirmisiniz en azından bize bir fikir verebilir ve birde hızlı şarjı standart mı yoksa yavaş şarz seçeneği de varmı

Aşağıdaki linkten huawei' in orijinal ve hızlı şarj özellikli süper şarj adaptörünü temin edebilirsin kardeşim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Yarın yükleyeyim hocam daha yeni şarj ettim yanlış gösteriyor

• serhendi kullanıcısına yanıt
    telefon ucuza geliyor diye yurtdışından aldım buna 100 lira verirsem bi anlamı kalmıyor hocam :D
    Orjinal sarj cihazı almana gerek yok dönüştürücü alsan yeter

• Sadece plus modelinde mi stereo hoparlör mevcut acaba bilen var mı?
  • Shiftlenbik kullanıcısına yanıt
    Evet sadece plus modelde mevcut.
  • zkdln Z kullanıcısına yanıt
    Ses çıkış gücü nasıl acaba yüksek mi diğer telefonlara kıyasla
    Haklısın da işte, her güzel şeyin bir bedeli var :)
    Ben de dönüştürücülü kullanıyorum. Evde şarjım, çok kısa zamanda şarj ediyor gerçekten.
    Ancak işyerim için ikinci bir şarj cihazı arayışım var benim de. Bu linkini verdiğim cihazı buldum ama ben de henüz satın almadım. İşyerimde amper değeri eşdeğer başka cihazla şarj ediyorum ama çok uzun sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhendi -- 19 Temmuz 2017; 9:05:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 7 FE bekliyordum ama sadece 400 adet olarak Kore'de satışa çıkınca hüsran oldu. Yeni telefon arayışındayım. Yorumlar çok iyi, özellikle fotoğraflar harika görünüyor. Mate 9 Pro ve bu cihaz arasındayım. Sadece son gelen ön kamera örnekleri biraz bozulmuş gibi. Güncellemeden sonra mı böyle oldu acaba?
  • İthalatçı garantili cihazlardan çıkan şarj hızlı şarj adaptörü doğrudur değil mi? Biz sadece dönüştürücü alıp kulllanacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibolution

quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

İthalatci garanti p10 plus kullanan var mi aranizda nasil memnunlar mi cihazdan herhangi bi sorunu var mi

arkadaşlar, en ufak sıkıntı yok. cepport tan alındı. şu ana kadar yaptığım en iyi alışveriştir belki de. kamera yüzünden elimden düşmüyor, ona rağmen 1 gün çok rahat çıkıyor, ayrıca clash royale yoğun şekilde oynuyorum.
    ısınma ise 151 e geçtikten sonra hiç yaşamadım.

Hocam cihaz güncellemeyi kendi mi aldı, yoksa siz başka bir yöntem kullanarak mı yüklediniz? İthalatçı garantili cihazlar kendi güncelleme almıyor diye bir muhabbet var da, o yüzden soruyorum...

• assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam zaten çoğu firma içine koyuyor ücretsiz kutu içeriği gibi yani. Yine de siz satın almadan firma ile görüşün koymayı unutmasınlar.

• cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Alıyor hocam sadece bazı bölgeler bi kaç gün geç alıyor. Ben otomatik b151 aldım 300 mb bişeydi ama firmware programı 2.2 GB başka bi b151 güncellemesi buldu acaba onu elimizle mi kurucaz yoksa otomatik mi gelecek bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tzoa

Alıyor hocam sadece bazı bölgeler bi kaç gün geç alıyor. Ben otomatik b151 aldım 300 mb bişeydi ama firmware programı 2.2 GB başka bi b151 güncellemesi buldu acaba onu elimizle mi kurucaz yoksa otomatik mi gelecek bilmiyorum

Ben bir ara kullandım cihazı hocam, ama kullandığım süreçte güncelleme hiç gelmedi, sonrasında s8+ a geçtim ama inanın foroğraf konusunda p10+ dan sonra çok yavan geldi. Tekrardan p10+ almak istiyorum ama otomatik güncelleme alma konusu kafama takılıp duruyordu. Dediğiniz gibiyse güncelleme konusunda bir sıkıntı yok gibi. Geriye kalan tek sıkıntısı dahili equalizer olmaması. Şu cihaza bir de equalizer koysalar tam anlamda dört dörtlük cihaz olacak..

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt
    Biraz daha yüksek ve kaliteli denebilir. Ama bence az daha yüksek olabilirmiş.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.