Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
535.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu telefonla redmi note 7 arasında kaldım, sizce hangisini alayım?
  • controlf5 C kullanıcısına yanıt
    Aynı işlemci ailesinden , (biraz saat hızı kırpılmış), Redmi Note 5 kullanan birisi olarak Note 7 öneririm.

Mate 10 lite arkadaşımdan bizzat inceledim,(hemde uzun uzadıya) evet ekranı , renk yansıtmaları vs daha kaliteli Redmi Note 5'e göre ancak performans bakımından bırakın yarışmasını, yanına dahi yaklaşamıyor. 40.000^e yakın antutu puanı farkı ile çok fena rencide oldu mate 10 lite .

Ben Note 5'i 1.200 tl almışken , arkadaşım geçen yaz 2.400 tl telekom kontratlı aldı, kafa kafaya değişme talebi benden ret yedi.

Bunun haricinde huawei kapalı sisteme geçti.
    Yani root, rom vs hak getire, dolayısıyla Google Camera, otomasyon programları, Greenify, Gms doze, Youtube Vanced, reklam engelleme fix, daha birsürü şey büyük oranda hayal oldu.

3. parti geliştiriler Xiaomi telefonları fazlasıyla destek veriyor bu arada.

hele birde root yaparsanız sırtınız yere gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 15 Mayıs 2019; 18:31:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Violet Evergarden

Aynı işlemci ailesinden , (biraz saat hızı kırpılmış), Redmi Note 5 kullanan birisi olarak Note 7 öneririm.

Mate 10 lite arkadaşımdan bizzat inceledim,(hemde uzun uzadıya) evet ekranı , renk yansıtmaları vs daha kaliteli Redmi Note 5'e göre ancak performans bakımından bırakın yarışmasını, yanına dahi yaklaşamıyor. 40.000^e yakın antutu puanı farkı ile çok fena rencide oldu mate 10 lite .

Ben Note 5'i 1.200 tl almışken , arkadaşım geçen yaz 2.400 tl telekom kontratlı aldı, kafa kafaya değişme talebi benden ret yedi.

Bunun haricinde huawei kapalı sisteme geçti.
    Yani root, rom vs hak getire, dolayısıyla Google Camera, otomasyon programları, Greenify, Gms doze, Youtube Vanced, reklam engelleme fix, daha birsürü şey büyük oranda hayal oldu.

3. parti geliştiriler Xiaomi telefonları fazlasıyla destek veriyor bu arada.

hele birde root yaparsanız sırtınız yere gelmez
    Çok teşekkürler hocam, benim için çok faydalı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar cihazı bilgisayara her bağladığımda telefon ekranından dosyaları aktar seçeneğine basmak istemiyorum. Direkt telefonun içeriğini göstermesini istiyorum. Ayarı nerde yardımcı olur musunuz?
  • çift tıklayarak açma özelliği varmı varsa ben bulamadım ?
  • Emui 9 yalan olacak galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu son gelen güncellemeyi sürekli erteliyorum. Güncelleme yaptıkça telefon yavaşlıyor çünkü. İndirip deneyen var mı? Nasıl?

• Merhabalar,

Yurtdışından sipariş ile getirttiğim, kutulu Huawei freebuds Bluetooth kulaklık satılıktır.

deneme amaçlı kutu açıldı cihaz sıfır. 1. Nesil freebuds. Ankarada elden teslim olacak. İlgilenenler mesaj atabilir.
    sahibinden.com
    Huawei Freebuds - Bluetooth Kulaklık ve Tüm Cep Telefonu Aksesuarları sahibinden.com'da - 694892071
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-huawei-freebuds-694892071/detay

• rerea kullanıcısına yanıt
    Bende bi yavaşlama olmadı.

• Yılllardan beri hep aynı şehir efsanesi. android ya da ios farketmez güncellersen yavaşlar aga :D niye yavaşlasın ki

• rexpos R kullanıcısına yanıt
    Aslında bence iosda cihaz yavaşlıyor pil ömrü azalıyor hocam, fakat androidde yeni sürüme geçen uygulamalar cihazın arayüzünü kasıntı yapıyor bence program sayısı az olan kişiler bu güncellemelerden etkilenmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.DOGAN

Aslında bence iosda cihaz yavaşlıyor pil ömrü azalıyor hocam, fakat androidde yeni sürüme geçen uygulamalar cihazın arayüzünü kasıntı yapıyor bence program sayısı az olan kişiler bu güncellemelerden etkilenmiyorlar.
    Kesinlikle katılıyorum. Bende ne oyun ne de ekstradan yüklediğim başka bir program var. Hiç kasma ya da takılma yaşamıyorum. Gelen her güncellemeyi yüklüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meray22

Emui 9 yalan olacak galiba
    evet hocam yalan olcak sanırım elden colartsalmı telefonu mate 10 lite pie alacak dediler yalan oldu yılan oldu
  • gutikarizma kullanıcısına yanıt
    Ben yine de memnunum telefondan ya

• Bu telefonu nasıl satarım en hızlı yoldan arkadaşlar,bir yardımcı olsanız..

• Arkadaşlar telefonun ekranın sol köşesinde sararma var ve parmak izi sensörü düzgün çalışmıyor. Bu sebeplerden telefonu garantiye göndereceğim, para iadesi alma ihtimalim var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 5 Haziran 2019; 18:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

Arkadaşlar telefonun ekranın sol köşesinde sararma var ve parmak izi sensörü düzgün çalışmıyor. Bu sebeplerden telefonu garantiye göndereceğim, para iadesi alma ihtimalim var mıdır acaba?
    Fatura tarihiniz üzerinden 6 ay geçmediyse, bu süre içinde çıkan donanımsal arızalar fabrikasyon hata sayılıyor, iade talep edebilirsiniz.
    Ancak telefonu servise gönderirken, iade talebinizi belirtmeniz gerekiyor.
  • Arkadaşlar merhaba,

Telefonu sağ üst köşedeki sararmadan dolayı garantiye yollayacağım. Fix smart sitesinde Şehrimi (muğla) seçtiğim zaman İstanbul adresini gösteriyor ancak izmir bana çok daha yakın. İzmir'e göndersem bir sıkıntı olur mu?
  • P20 liteye Android 9 güncellemesi gelmiş. Acaba Huawei bizide görecek mi ???,

• HollyRooseL H kullanıcısına yanıt
    P20 lite'a verdilerse bize de vericekler demektir

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.