Yüzbaşı
05 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba, dışarıdayken bizi arayabilmesi için oğluma bir faturasız bir hat almak istiyorum, çok konuşma olmayacak biz ulaşalım o bize ulaşsın, mümkünse en uzun kontür yükleme aralığna sahip ekonomik bir hat tavsiyesi olan var mı?

Balık avı yapanlara özel kaliteli ürünleri bulabileceğiniz web sitesi.

Okuma, Savage gear gibi ürün yelpazesiyle hizmetinizdeyiz

https://balikyakala.com

Koray Spor dan Kinetix marka bot aldım 1 ay kullandım bir yere takılmamasına rağmen bir tanesi yandan yırtıldı, Koray Spor benden ürünü kargo ile kargo parasını ben ödeyerek göndermemi istiyor oda firmaya gönderecek firma kabul ederse değişim yapacak, dandik çıkan ürün için ben neden kargo parası ödüyorum, firma kabul etmezse tekrar geri gelmesi için kargo ödeyeceğim zaten kötü çıkan ürüne tekrar ödeme yapacağım?
Kinetix ve korayspor dan alışveriş yaparken düşünmek gerek
Türketici hakem heyetine mi gitsem ?
istanbuldan bursaya kargola o firmaya kargolasın kış bitsin firmadan ne cevap geleceği meçhul
bu durumda olsanız ne yapardınız ?
Olefini hava perdesi ihtiyaçlarınız için yetkili bayisi Meta Klima Teknolojilerinden bilgi alabilirsiniz 0212 640 30 90
Elektirik ısıtıcılı yada ısıtıcız bizden teklif almadan karar vermeyin
https://olefinihava-perdesi.com
Olefini hava perdesi
Olefini Hava Perdesi Meta Klima
Meta klima Olefini Hava Perdesi yetkili satış noktasıdır.
Olefini hava perdesi ihtiyacınız için bize ulaşabilir uzman personelimizden destek alabilirsiniz.
Kartaltepe Mh. 50. Yıl Caddesi No: 6/B Bayrampaşa/İst.
0212 640 30 90 info@metaklima.comhttps://metaklima.com/olefini/hava-perdeleri/https://metaklima.com/olefini/hava-perdeleri/
vodafone smart ultra 6 telefonum var,
uçak modunda olmadığı halde uçak modundaymış gibi davranıyor
uçak modu kapalı olmamasını rağmen telefon araması için uçak modunu kapatın diyor şebeye bağlanmıyor
fabrika ayarlarına dönüldü, kes kısma tuşuylada reset atıldı durum aynı
var mıdır çözümü ?
Bugün baya yer gezip ankastre fırın baktık bütçe 750-900 TL arası siensin düz bir 5 fonsyonlu modelini 760 TL ye birakti satıcı eve geldik evdeki eski solofirin arçelik 7 fonksiyonlu cikti :) uzun lafın kısası emincelik yada esty gibi markaların güzel modelleri var bunlar alınır mi ?
Türknet'e yaklaşık 3 ay önce geçtim ev telefonu + internet, hız konusunda memnumum fakat 5-6 gün önce alt yapı çalışması tamamlanmıştır diye bir mesaj geldi önemsemedim, sonra ev telefonumun çevir sesi vermediğini dışardan aranınca meşgul çaldığını fark ettim telefon hattını aktif olarak kullanıyoruz arama /aranma türknete meşhur insansız çağrı merkezinden bildirdim türktelekomdan saha ekibi geldi bağlantıları santrali kontrol etti bana "fiziksel bir bağlantı sorunu olmadığını sorunun Turknete geçiş sırasında Turknetin bir tanımlama eksikliğinden kaynaklandığını söylediler. Turknet işlem devam ediyor diye 1-2 gün mesaj gönderdi sonra "hadi hattınız düzeldi kullanabilirsiniz diye mesaj geldi" birde üzerine müşteri memnuniyet anketi yollamışlar..
sorunun devam ettiğini numaramı arayıp cevap almadan ticketı kapatmamalarını söyledim.
Sonuç: tekrar problem giderildi diye mesaj geldi
Tamam türknet yetkilisi eğleniyorsun farkındayım, güzel makara geçiyorsun sabrımı ölçüyorsun arada bir arızayla da ilgilenseydin.
Sorun halen devam ediyor...

iş yeri hattımı mı da Turknete geçirmeyi düşünüyordum o hattımı her gün müşteriler arıyor, rezil olacakmışım demekki geçişte böyle...
uzun lafın kısası : Eğer Turknete telefonumla internet olarak geçeceğim derseniz uzun sure telefonunuzu kullanamaya bilirsiniz, faal aranan bir hattınız varsa bunu bilerek geçiş yapın.
Pttcell gurur tarifesini kullanıyordum tahaüdüm doldu
kişisel ihtiyacım 500 dk her yöne 2gb internet
pttcell ile sadece enez e tatile gittiğimde internet çekmeme problemi yaşadım onuda annemin vodafone hattımı yanıma alarak çözdüm

seçenekler
pttcell eko 3 gb 750 dk 750 sms 3gb internet fiyat 18.3 TL
vodafone devreden uyumlu 2 tarifesi 750 dk 750 sms 2 gb internet 25 TL
Turkcell Turbo Yeni 2GB 2 GB internet + 500 dk her yöne + 1000 SMS + Dergilik servisi ve Dergilikte geçerli 5 GB 25 TL

hangisini tercih etmeliyim sizce
evde ttnet ile 6 megabit civarı hız alıyorum kota dolunca 2 megabit alıyorum, bu sabah müşteri temsilcisini aradım ilk önce evet hızınız 6 megabit civarı dedi sonra ben bu hızı kabullenmeyip şikayetçi olunca
6 megabitin kabul edilebilir bir hız olduğunu
hattımın santral ile 2 km uzakta olduğun
hattamın maksimum 12 megabit desteklediğini
benim ise ortalama değerimin 9 megabit olduğunu söyledi (ne zaman ölçsem 6 megabit)
hızın normal değerler içinde olduğu için her hangi bir arıza kaydı açamayacağını söyledi.
kısacası yersen pırasa dedi !
bana çözüm sunmayacağını anlayıp siz bana yardımcı olmayacaksınız ben başka türlü şikayet yoluyla halletmeye çalışayım dedim

şimdi değerli yönlendirmelerinizi rica ediyorum nereye nasıl şikayet ediyim bu olayı çözmek için ne yapmalıyım ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 365
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 20.733 (Bu ay: 221)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.