Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (960. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 958959960961962
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLastViking

1.11.4 kurmayı düşünenler düşünmesin kursun derim bu seferde olmuş ses kalitesi olarak 1.10.28 den farkı yok yine güzel .. Wifi hızlı şekilde bağlanıyor. Şebeke sorunu henüz yaşamadım. Ekran geçişleri oldukça seri menü açılışları da bir okadar seri hatta animasyonları kapatmadan denedim .. Kısaca kurmaya değer düşüncesindeyim 1.10.28 i aratmayacağa benziyor ..

hocam özgür kardeşimizin dil pakedini indirdim nasıl kurabiliriz ? yardımcı olursan çok makbule geçer :) bende ilk kez kurdum ve telefon yeni bi hal aldı sanki :=)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

bakalım nasılmış 1.11.4 inşallah 1.10.28 den iyidir çünkü şuanda telefonum zirvelerini yaşıyordu :)

bunu yükleyince garant
    i gidiyor3 mu?

gitmezmi garantiden eser kalmıyor :) ama servislik bir durum olduğu zaman kutudan çıktığı hale sokmak 15 dakika sorun yok yani ..

eskisi gibi garanti durumuna sokabiliyoruz yani tamam saol
  • bu yeni sürümde rehberde hata falan verme olayı var mı? bir de ben cm7 kullanıyorum nası geçiş yapacagım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: me_mert

quote:

1.11.4 kurmayı düşünenler düşünmesin kursun derim bu seferde olmuş ses kalitesi olarak 1.10.28 den farkı yok yine güzel .. Wifi hızlı şekilde bağlanıyor. Şebeke sorunu henüz yaşamadım. Ekran geçişleri oldukça seri menü açılışları da bir okadar seri hatta animasyonları kapatmadan denedim .. Kısaca kurmaya değer düşüncesindeyim 1.10.28 i aratmayacağa benziyor ..

hocam özgür kardeşimizin dil pakedini indirdim nasıl kurabiliriz ? yardımcı olursan çok makbule geçer :) bende ilk kez kurdum ve telefon yeni bi hal aldı sanki :=)

hocam rom kurar gibi kuracaksın .. cwm den romu kurduktan sonra çıkma dil paketinide install from sd karttan kur ..

edit: dil paketini önce karta atmayı unutma ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 5 Kasım 2011; 9:36:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

Arkadaşlar miuı son sürümü 1.10.28 in üzerine kurmak istiyorum. Yani diğeri silinmeden güncelleme gibi kurulacak. Recoveryden hangi işlemi yapmam gerekiyor.

Ben telefonun içindeki güncellemeden yaptım.
  • Biri aradığında telefonun 1 kere çalma sorununu yine build.prop editlemesi ile çözebiliyoruz bilginize ..

ro.telephony.call_ring.multiple=false
    ro.telephony.call_ring.delay=3000

save&exit deyip reboot yapıyoruz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 5 Kasım 2011; 9:40:56 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam rom kurar gibi kuracaksın .. cwm den romu kurduktan sonra çıkma dil paketinide install from sd karttan kur ..

saolsın hocam ben çözdüm şimdi bu işi bundan sonra çocuk oyuncağı :) tek isteğim özgür kardeşimizin telefonu satıp aramızdan gitmemesi :)

edit : ama hocam hala ingilizce :) kurdum ama değişmedi otomatik değişmiyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi me_mert -- 5 Kasım 2011; 9:44:06 >

• quote:

Biri aradığında telefonun 1 kere çalma sorununu yine build.prop editlemesi ile çözebiliyoruz bilginize ..

ro.telephony.call_ring.multiple=false
    ro.telephony.call_ring.delay=3000

save&exit deyip reboot yapıyoruz ..

1.10.28 de oluyor muydu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

saolsın hocam ben çözdüm şimdi bu işi bundan sonra çocuk oyuncağı :) tek isteğim özgür kardeşimizin telefonu satıp aramızdan gitmemesi :)

edit : ama hocam hala ingilizce :) kurdum ama değişmedi otomatik değişmiyormu ?

sonradan kurduğun için ayarlardan tr yi seçmen gerekebilir ben rom ile birlikte kurdum otomatik tr oldu ..

• dayanamadım bende miui geçtim sonunda
  • beyler miui ne zaman yüklesem bi zamandan sonra sapıtıyor stock roma dönüyor sizde de oluyormu böyle?
  • şimdide bilgisayar sd kartı görmüyor bu yüzden dil paketini kuramamışım kurdum zannediyordum...sd kartı nasıl göstereceğiz bilen varmı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

şuan yüklendi . ilk kasıntıları atlattık. kurulumları yapıyorum. ilk izlenimler iyi
    şebeke sorunu yok.
    tr dil paketi mükemmel. [özgür y. arkadaşa tşk.] bu arada dil kurulumu yaparken güzel bi kurulum ekranı olmuş tbrkler.

Bu çok soruldu biliyorum ama dil paketini nasıl kuruyorduk bir anlatabilir misiniz
  • rom kurar gibi kurabilirisin. herhangi bir cache işlemi yapma dil paketini seç ve kur
  • quote:

şimdide bilgisayar sd kartı görmüyor bu yüzden dil paketini kuramamışım kurdum zannediyordum...sd kartı nasıl göstereceğiz bilen varmı arkadaşlar ?

x5 settingsden external ı seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadircan1994

beyler miui ne zaman yüklesem bi zamandan sonra sapıtıyor stock roma dönüyor sizde de oluyormu böyle?

stock roma dönmesi mümkün değil çünkü stock romu kaldırıyorsun telefon dan miui kurmak için başka sorun vardır .. launcherlarda olur o dediğin ..
  • of cıldıracagım ya:D aynı isim ve numaradan 3 tane var telefonda ve elle silmek zorundayım toplu silme yok birde niye 3 tane aynı isim var anlamıyorum
  • Beyler telefon bozuldu şarj olmuyor ne yaptıysam hep kırmızı ışık açamıyorum telefonu ne yapabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nadircan1994

beyler miui ne zaman yüklesem bi zamandan sonra sapıtıyor stock roma dönüyor sizde de oluyormu böyle?

stock roma dönmesi mümkün değil çünkü stock romu kaldırıyorsun telefon dan miui kurmak için başka sorun vardır .. launcherlarda olur o dediğin ..

Hocam stok rom gibi oluyor yani yavaşlıyor demek istedi arkadaş siz yanlış anladınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

of cıldıracagım ya:D aynı isim ve numaradan 3 tane var telefonda ve elle silmek zorundayım toplu silme yok birde niye 3 tane aynı isim var anlamıyorum

rehber - tercihler - eşleştirmeleri kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 5 Kasım 2011; 10:32:44 >
  • 
Sayfa: önceki 958959960961962
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.