Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (962. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 960961962963964
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

bu 1.11.4 ü önceki kurduğum uygulamalar ve oyunlar silinmeden nasıl güncelleye bilirim

komple yedek alabilirsin yada wipe data/ factory reset yapmadan diğer wipe işlemlerini yaparak romu kurabilirsin ama temiz bir kurulum olmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

quote:

1.11.4'ü bende kuruyorum şimdi, umarım 28'den iyi çıkar

kur kur güzel çıktı bu seferki versiyon :) tek sorun yani bana göre dün 1.10.28 de kullandığım wallpaperı 1.11.4 de kullandım az önce ekran geçişlerinde wallpaper titriyor böyle wallpaperın beyaz ağırlıklı kısımları yanıp sönüyor sanki hani çözünürlük yetmez ya o muhabbet oldu neden oldu anlamadım çok saçma anlattım dimi :) ..

Ben anladım sen merak etme

Ya Can, telefonun bir kez çalmasına build.prop düzenlemesi ile çözüm buldun ya sen. O satırları en sona mı ekliyorsun? Bir türlü olmuor bende

Yok ya zaten satırların bir tanesi var build.prop da sonu true ile biten onun hemen altına öbür satırı ekleyeceksin e ilk defamı yapıyorsun o ayarı ?

Ben her seferinde en alta ekliyordum onları

• quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Can hocam benim hiç hatırımı sormuyorsun.

aa ayıp ettin hocam hayırlı sabahlar :) ya bu rom işleri iyicene kitledi beni sabahın köründe oturduk rom peşinde koşuyoruz :)
  • bu rom dahili hafızayı gormuyor mu? birde face kişileri sektornize ettim şimdi hata veriyor kişileri silemiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

bu rom dahili hafızayı gormuyor mu? birde face kişileri sektornize ettim şimdi hata veriyor kişileri silemiyorum da

Görmüyor olması lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kur kur güzel çıktı bu seferki versiyon :) tek sorun yani bana göre dün 1.10.28 de kullandığım wallpaperı 1.11.4 de kullandım az önce ekran geçişlerinde wallpaper titriyor böyle wallpaperın beyaz ağırlıklı kısımları yanıp sönüyor sanki hani çözünürlük yetmez ya o muhabbet oldu neden oldu anlamadım çok saçma anlattım dimi :) ..

Ya Can, telefonun bir kez çalmasına build.prop düzenlemesi ile çözüm buldun ya sen. O satırları en sona mı ekliyorsun? Bir türlü olmuor bende

Yok ya zaten satırların bir tanesi var build.prop da sonu true ile biten onun hemen altına öbür satırı ekleyeceksin e ilk defamı yapıyorsun o ayarı ?

e olsun aynı şey hatta terra da performans romunda delay olan satırı en alta ekliyordu :) save&exit dedikten sonra reboot yapıyorsun dimi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

e olsun aynı şey hatta terra da performans romunda delay olan satırı en alta ekliyordu :) save&exit dedikten sonra reboot yapıyorsun dimi ?

Yapıyorum, şimdi bir daha deneyeceğim. Yeni romu kurdum

• quote:

quote:

aa ayıp ettin hocam hayırlı sabahlar :) ya bu rom işleri iyicene kitledi beni sabahın köründe oturduk rom peşinde koşuyoruz :)

Her cuma rom peşinde beklersek olmaz
  • @kadiraybar

Çok sağolun hocam, verdiğiniz ikon seti muhteşem oldu Verdiğiniz tüm temalar güzel çıkıyor, bu işleri sizden sormak laızm
  • 1 günde 214 mesaj atılmış konuya
  • quote:

quote:

quote:

Her cuma rom peşinde beklersek olmaz

Ya valla cılkı çıktı telefonların :) aslında merak ettiğim bu romu daha ne kadar geliştirebilirler yani her cuma yeni versiyon nasıl olacak diye bekliyoruz ama son 4 rom birbirinin aynısı değişen birşey yok en azından görsellik olarak . Değişen tek şey ses sorunu 2 versiyonda kötüyse diğer 2 versiyon da düzeltiyorlar artık değişiklik beklemenin anlamı kalmadı sanırım :) en iyi şu 2.3 gelsin de herkes rahatlasın 2.3 ün üzerine kurulan miui daha çok tat verir

• quote:

@kadiraybar

Çok sağolun hocam, verdiğiniz ikon seti muhteşem oldu Verdiğiniz tüm temalar güzel çıkıyor, bu işleri sizden sormak laızm

Ben sıkıldım bunu kullanmaktan herşeyin bir limiti var.1 haftada bir tema değiştiriyorum artık
  • quote:

1 günde 214 mesaj atılmış konuya

haha dün gece bir çoğunu ben attım zaten sıkıntıdan baktım kimse yok forumda kendi kendime takıldım öyle :) bir daha gece 11 den sonra kahve falan içmem
  • miui yeni surum cikmis otomatik guncelliyor simdi bakalim ne degisiklikler var.
  • Yeni Miui'den görüntü:

İkon seti ve tema yukarıda @kadiraybar tarafından paylaşıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 5 Kasım 2011; 11:32:06 >
  • quote:

quote:

bu 1.11.4 ü önceki kurduğum uygulamalar ve oyunlar silinmeden nasıl güncelleye bilirim

komple yedek alabilirsin yada wipe data/ factory reset yapmadan diğer wipe işlemlerini yaparak romu kurabilirsin ama temiz bir kurulum olmayabilir

sanırım dediğin gibi oldu ve o dönen dünya ekranında tel takılı kaldı o ekran gidiyor açılacakmış gibi ama yine aynı miui dönen dünya geliyor
  • Şimdi sen yeni miui den görüntü yazdın ilk defa kuracak olanlar bende neden o iconlar çıkmıyor diyecek :) bence altına icon paketinin isimini falan yaz Eren :)
  • quote:

quote:

@kadiraybar

Ben sıkıldım bunu kullanmaktan herşeyin bir limiti var.1 haftada bir tema değiştiriyorum artık

Bende de tam tersi, o kadar uğraşmak canımı sıkıyor telefonla

quote:

quote:

1 günde 214 mesaj atılmış konuya

haha dün gece bir çoğunu ben attım zaten sıkıntıdan baktım kimse yok forumda kendi kendime takıldım öyle :) bir daha gece 11 den sonra kahve falan içmem

İç iç yarasın Çoğu Huawei forumu bu kadar mesaj almazken, bizim sadece bir konumuz bu kadar mesaj alıyor

• RD's Dark orange temeasının son sürümünü yükleyenler çabuk telefonu yeniden başlatsın!! Açılış animasyonu eklemişler.
  • quote:

quote:

quote:

sanırım dediğin gibi oldu ve o dönen dünya ekranında tel takılı kaldı o ekran gidiyor açılacakmış gibi ama yine aynı miui dönen dünya geliyor

yani versiyon değiştiriyorsun sorun çıkması normal romu baştan kurarsın wipe data yaparak sorun olmaz .. miui nin kendi yedeklemesini kullansaydın keşke istediklerini yedekleyebiliyorsun ..

• 
Sayfa: önceki 960961962963964
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.