Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (959. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 957958959960961
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş
  • Miui 1.11.4 Dil paketini her zaman ki gibi miui.mnyk.net/dilpaketleri adresinden indirebilirsiniz. 15dakikadan hazır olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Y. -- 5 Kasım 2011; 5:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

Miui 1.11.4 Dil paketini her zaman ki gibi miui.mnyk.net/dilpaketleri adresinden indirebilirsiniz. 15dakikadan hazır olucak.

1.11.4 yükledim,dil paketin de üzerine yüklendi sorun yok, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaraman -- 5 Kasım 2011; 6:02:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

miui son sürüm tam illet çıktı.şimdi de telefon uygulaması hata veriyor. teli restart edince düzeliyor ama sonra tekrar oluyor

1.11.4mü?

1.10.28
    1.11.4 çıktımı ya

Bi an çıktı zannnettim ben. Bende detelefon çalmıyor hiç. Sesi çıkmıyor daha doğrusu. Deli ediyor :)

Telefonun gelmiş hayırlı olsun , Umarım sorunu çözmüşlerdir.

Bu arada yeni sürümlerde true - false ayarı çalışmıyor idi ona bir çözüm bulabildinizmi . ( zil sesinin tekrar etmesi )

• arkadaşlar rom kuruyorum ama bi yerde takıldım
    Install zip from SD Card seçeneğini seçerek, SD kartınıza daha önce kopyaladığınız,
    yeni atılacak özel ROM dosyasını seçin.
    diye yazılmış ama böyle bir seçenek yok partition sd kart seçeneği var napcam bi yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-589
    Bu video tam olarak nerde bulamadım:-S

http://www.chip.com.tr/video/huawei-ideos-x5_2594.html

videonun sonuna dikkat !

*hüveyi ??
  • quote:

Miui 1.11.4 Dil paketini her zaman ki gibi miui.mnyk.net/dilpaketleri adresinden indirebilirsiniz. 15dakikadan hazır olucak.

sayın özgür hocam, ellerinize bileğinize sağlık. gecenin bir vakti uğraştınız, biz sabah işe gelince hazırca ROM'u kurduk, güzel dilimizi de yükledik sayenizde. çok çok teşekkürler!

• quote:

Orijinalden alıntı: me_mert

arkadaşlar rom kuruyorum ama bi yerde takıldım
    Install zip from SD Card seçeneğini seçerek, SD kartınıza daha önce kopyaladığınız,
    yeni atılacak özel ROM dosyasını seçin.
    diye yazılmış ama böyle bir seçenek yok partition sd kart seçeneği var napcam bi yardım

yardım lütfen herşeyi düzgün yaptım ama niye böle oldu ?
  • Advanced bölümüne giderek Wipe Dalvik Cache seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    denmiş ben o ana menüye gidemiyorum diğerlerin gidebiliyordum...ana menüye hangi şıkta gidebilirim yanlış bişey yapmak istemiyorum
  • Merhabalar. 28 sürümünden gayet memnunum. son çıkan sürümde ne gibi degisiklikler oldugunu bilen varsa yazabilir mi? yüklemeye degecek herhangi birşey varmı diye merak ediyorum. bu arada dil entegre edilmiş paket çıkacak mı? ayriyetten dil yüklemeyi bilmiyorum da.. :S
  • güç tuşuna bastım menüde gitti :(
  • ben kesin batırdım bu işi hadi hayırlısı :(
  • bizde yükleyek bakalım .
    bizi bayramda üzmese bari stockwell dayı
  • bakalım nasılmış 1.11.4 inşallah 1.10.28 den iyidir çünkü şuanda telefonum zirvelerini yaşıyordu :)
  • tamam oluyor beyler insan geri tuşununda kullanıldığını yazar özürlü gibi hissettim kendimi :) kuruluyor hadi bakalım hayırlısı :)
  • valla kuruldu süper görünüyor bi sorun yok gibi bide türkçe nasıl yüklenecek biri yardımcı olsa süper olur arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

bakalım nasılmış 1.11.4 inşallah 1.10.28 den iyidir çünkü şuanda telefonum zirvelerini yaşıyordu :)

bunu yükleyince garant
    i gidiyor3 mu?
  • şuan yüklendi . ilk kasıntıları atlattık. kurulumları yapıyorum. ilk izlenimler iyi
    şebeke sorunu yok.
    tr dil paketi mükemmel. [özgür y. arkadaşa tşk.] bu arada dil kurulumu yaparken güzel bi kurulum ekranı olmuş tbrkler.
  • 1.11.4 kurmayı düşünenler düşünmesin kursun derim bu seferde olmuş ses kalitesi olarak 1.10.28 den farkı yok yine güzel .. Wifi hızlı şekilde bağlanıyor. Şebeke sorunu henüz yaşamadım. Ekran geçişleri oldukça seri menü açılışları da bir okadar seri hatta animasyonları kapatmadan denedim .. Kısaca kurmaya değer düşüncesindeyim 1.10.28 i aratmayacağa benziyor ..

edit : bu arada 4 ekim tarihli franco kernel ile kullanıyorum sorun yok .. Sadece tema ayarlarında ufak bir problem var gibi geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 5 Kasım 2011; 9:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

bakalım nasılmış 1.11.4 inşallah 1.10.28 den iyidir çünkü şuanda telefonum zirvelerini yaşıyordu :)

bunu yükleyince garant
    i gidiyor3 mu?

gitmezmi garantiden eser kalmıyor :) ama servislik bir durum olduğu zaman kutudan çıktığı hale sokmak 15 dakika sorun yok yani ..
  • Arkadaşlar miuı son sürümü 1.10.28 in üzerine kurmak istiyorum. Yani diğeri silinmeden güncelleme gibi kurulacak. Recoveryden hangi işlemi yapmam gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 957958959960961
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.