Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (958. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 956957958959960
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: zaev

Hocam 1.10.28 deki uçak modu sorunun nasıl giderebilirim ? Teşekkürler

telefonu baştan başlatın düzelmezse rom yüklerken yaptığınız wipe işlemlerini yapın reboot yapın sonra ( wipe data/ factory reset bu yapılmayacak diğerleri yapılacak )
  • oylamada ankesöre kim oy verdi ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Orijinalden alıntı: zaev

Hocam 1.10.28 deki uçak modu sorunun nasıl giderebilirim ? Teşekkürler

telefonu baştan başlatın düzelmezse rom yüklerken yaptığınız wipe işlemlerini yapın reboot yapın sonra ( wipe data/ factory reset bu yapılmayacak diğerleri yapılacak )

Teşekkür ederim :) bu sürüm bence en güzel sürümü umarım son sürümü bundan daha da iyi olur. Bekliyorum sabırsızlıkla :)
  • İşlerim nedeniyle bir haftadır yoktum. Konu almış başını gitmiş.

1.10.28 deki uçak modu sorunu sinir bozucu. Ama 1.10.28 versiyonu şimdiye kadarki versiyonlar içinde, batarya konusunda en cimri olan versiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 5 Kasım 2011; 2:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Arkadaslar chip de bizim telin incelemesi cıkmıs.bi de chip deki incelemede ki telin kenarı açılmış. Ekran açıklığı demiyorum.kamera ve haporlorun olduğu bölüm acayip açık. Bir izleyin

Adam kapağı açıyor, sonra kapatamıyor. Ondan dolayı...

yok abi, kapakla alakası yok, telefona sabit olan bölümde açıklık var, ki zaten videonun bi bölümünde (04:25) orayı da farkettirmeden sıkıştırmaya çalışıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 5 Kasım 2011; 2:26:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

oylamada ankesöre kim oy verdi ya :D

:-D:-D Önce o seçeneği kim koymuş onu sorun.Ama güzel bir fikir.Yine olsa yine ankesör derdim:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

Arkadaslar chip de bizim telin incelemesi cıkmıs.bi de chip deki incelemede ki telin kenarı açılmış. Ekran açıklığı demiyorum.kamera ve haporlorun olduğu bölüm acayip açık. Bir izleyin

yok abi, kapakla alakası yok, telefona sabit olan bölümde açıklık var, ki zaten videonun bi bölümünde (04:25) orayı da farkettirmeden sıkıştırmaya çalışıyor :)

her telefonda ayır bir sorun :) şimdi bu adama sorsan telefon süper der (videodaki adam ) :) sorun yok der....ulan ortada işte videoda var :) görüyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TerraMino

İşlerim nedeniyle bir haftadır yoktum. Konu almış başını gitmiş.

1.10.28 deki uçak modu sorunu sinir bozucu. Ama 1.10.28 versiyonu şimdiye kadarki versiyonlar içinde, batarya konusunda en cimri olan versiyon.

Hocam ortalama şarj süreniz neydi bu romda?Neydi diyelim yeni versiyonun eli kulağında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: me_mert

quote:

quote:

quote:

her telefonda ayır bir sorun :) şimdi bu adama sorsan telefon süper der (videodaki adam ) :) sorun yok der....ulan ortada işte videoda var :) görüyoruz :)

Bu video tam olarak nerde bulamadım:-S

• quote:

Orijinalden alıntı: dream4

quote:

Hocam ortalama şarj süreniz neydi bu romda?Neydi diyelim yeni versiyonun eli kulağında.

Normalde biraz fazla süreyle EDGE üzerinden net kullandığımda, batarya öğleden sonraları biterdi. 1.10.28 ile (maşallah) ertesi güne bile çıktım. %27 - %19 aralığına ertesi gün öğle vakti gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-589
    Bu video tam olarak nerde bulamadım:-S

http://www.chip.com.tr/video/huawei-ideos-x5_2594.html
  • quote:

quote:

quote:

Normalde biraz fazla süreyle EDGE üzerinden net kullandığımda, batarya öğleden sonraları biterdi. 1.10.28 ile (maşallah) ertesi güne bile çıktım. %27 - %19 aralığına ertesi gün öğle vakti gelmişti.

Tşk,Walla ben full 24 saatte %10'un altında inmiş oluyorum.Memnunum ama buna da şükür:)

• 1.11.4 geldi beyler,sadece miui.us'da var indiriyorum şu an.Updater'da herzamanki gbi yok.
  • quote:

1.11.4 geldi beyler,sadece miui.us'da var indiriyorum şu an.Updater'da herzamanki gbi yok.

miui.us'da görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertakpolat

quote:

1.11.4 geldi beyler,sadece miui.us'da var indiriyorum şu an.Updater'da herzamanki gbi yok.

miui.us'da görünmüyor

Bi daha bakın;şu an telefonumda hatta kuruluyor.

http://roms.miui.us/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertakpolat

quote:

miui.us'da görünmüyor

Bi daha bakın;şu an telefonumda hatta kuruluyor.

http://roms.miui.us/

göremiyorum .. bende hala 1.10.28 görünüyor son sürüm huawei de direk linki verebilirmisiniz rica etsem.. Size torpilmi geçiyor yoksa miui

• uzun refresh'ler sonucu geldi (: teşekkürler (:
  • 4 ay oldu hala rom kurmadım bakalım bu yeni mıuı stabilmi :) bazı arkadaşların incelemesine bakarak karar verip kuracağım :) şebeke sorunu varmı bakalım :)
  • Beyler updater'da göremediğim için klasik yöntemle kurdum.
    Wipe cache ve dalvik yaptıktan sonra cwm'den sorunsuz kuruluyor,içiniz rahat olsun sıkıntı yok:)
    Gecenin bu saati çok detaylı test edemiyorum.Kurulumdan hemen sonra uçak modu zımbırtısı olmadı,wifi az önce nasıl bağlıysa aynı şekilde bağlandı sorunsuz.Sanki bir rahatlama,daha bi akıcılık var gbi menu geçişlerinde ama bellek temizliği yaptığım için de olmuş olabilir,psikolojik de olabilir:)
    Ses için kimseyi arayamıyorum bu saatte,yarın kurcalayın işte:)iyi geceler...
  • quote:

quote:

quote:

O bölüm zaten çıkabiliyor. Geçmeli yani, arkadaki mikrofunu iptal ederken ben çıkartmıştım mesela. Azcık bastırsa zaten geri oturur yerine :)

• 
Sayfa: önceki 956957958959960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.