Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (961. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: MrNobody

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Orijinalden alıntı: nadircan1994

beyler miui ne zaman yüklesem bi zamandan sonra sapıtıyor stock roma dönüyor sizde de oluyormu böyle?

stock roma dönmesi mümkün değil çünkü stock romu kaldırıyorsun telefon dan miui kurmak için başka sorun vardır .. launcherlarda olur o dediğin ..

Hocam stok rom gibi oluyor yani yavaşlıyor demek istedi arkadaş siz yanlış anladınız

Mesela bi hafta önce kurdum dün wifi açtım miuida telefon açılıp kapanıyo durduramıyorum en sonunda stockroma döndüm geçen yüklediğimde de açılışta ideos yazısında takılıp kalıyodu :D

• Arkadaşlar miui 1.11.4 çıktı

roms.miui.us
  • Arkadaşlar Rd'orange temasında güncelleme var .

yeni arkadaşlar için tekrar tanıtım ;

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1296731

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiraybar -- 5 Kasım 2011; 10:50:27 >

• Arkadaşlar miui 1.11.4 çok başırılı stabil, kurun derim...
  • ben huawei nın orjınal rom unu tekrar kurucam lınkını verdıgınız dosyayı ındırıp dload klasorunu hafıza kartına attım + ve - ye basarak telefonu actım pembe ekranda kalıyor yukleme ekranına gecmıyor yardım edermısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

Arkadaşlar Rd'orange temasında güncelleme var .

CURRENT VERSION 1.9.1 with transparent widgets & w/o text icons - Link 1 bu linkteki text icon ları olmayan dimi ?

• bu romda 2 hafızayıda aynı anda gormuyor mu
  • quote:

quote:

CURRENT VERSION 1.9.1 with transparent widgets & w/o text icons - Link 1 bu linkteki text icon ları olmayan dimi ?

Size bir tavsiye. ;

Rd orange 1.9.1 i indirip üzerine
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1324336
    bu ikon paketini kurun tema mükemmel oluyor.

• 1.11.4'ü bende kuruyorum şimdi, umarım 28'den iyi çıkar
  • quote:

quote:

quote:

Size bir tavsiye. ;

hocam aynısını yaptım ama ekran geçişlerinde ikonların altında gölgelenme oldu şimdi online icon lardan çince isimli buldum birtane ona tutuldum şimdi :) ama tema 10 numara bu arada sanırım yenilik olarak widgetler eklenmiş birde 2-3 icon eklenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

Arkadaşlar miuı son sürümü 1.10.28 in üzerine kurmak istiyorum. Yani diğeri silinmeden güncelleme gibi kurulacak. Recoveryden hangi işlemi yapmam gerekiyor.

Sadece wipe dalvik cache yapsan yeterli orayada advanced>wipe dalvik cache yapıp kuracan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: me_mert

şimdide bilgisayar sd kartı görmüyor bu yüzden dil paketini kuramamışım kurdum zannediyordum...sd kartı nasıl göstereceğiz bilen varmı arkadaşlar ?

x5 settingsden external ı seç

herşey oldu hocam çok teşekkür ederim şimdi bu güzel sistemin tadına varmaya geldi olay hadi hayırlısı bakalım senide yordum sabah sabah tekrar tekrar teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

1.11.4'ü bende kuruyorum şimdi, umarım 28'den iyi çıkar

kur kur güzel çıktı bu seferki versiyon :) tek sorun yani bana göre dün 1.10.28 de kullandığım wallpaperı 1.11.4 de kullandım az önce ekran geçişlerinde wallpaper titriyor böyle wallpaperın beyaz ağırlıklı kısımları yanıp sönüyor sanki hani çözünürlük yetmez ya o muhabbet oldu neden oldu anlamadım çok saçma anlattım dimi :) ..
  • quote:

quote:

quote:

şimdide bilgisayar sd kartı görmüyor bu yüzden dil paketini kuramamışım kurdum zannediyordum...sd kartı nasıl göstereceğiz bilen varmı arkadaşlar ?

x5 settingsden external ı seç

herşey oldu hocam çok teşekkür ederim şimdi bu güzel sistemin tadına varmaya geldi olay hadi hayırlısı bakalım senide yordum sabah sabah tekrar tekrar teşekkür ederim :)

ne demek hocam her zaman

• quote:

quote:

kur kur güzel çıktı bu seferki versiyon :) tek sorun yani bana göre dün 1.10.28 de kullandığım wallpaperı 1.11.4 de kullandım az önce ekran geçişlerinde wallpaper titriyor böyle wallpaperın beyaz ağırlıklı kısımları yanıp sönüyor sanki hani çözünürlük yetmez ya o muhabbet oldu neden oldu anlamadım çok saçma anlattım dimi :) ..

Ben anladım sen merak etme

Ya Can, telefonun bir kez çalmasına build.prop düzenlemesi ile çözüm buldun ya sen. O satırları en sona mı ekliyorsun? Bir türlü olmuor bende

• quote:

quote:

quote:

quote:

Size bir tavsiye. ;

hocam aynısını yaptım ama ekran geçişlerinde ikonların altında gölgelenme oldu şimdi online icon lardan çince isimli buldum birtane ona tutuldum şimdi :) ama tema 10 numara bu arada sanırım yenilik olarak widgetler eklenmiş birde 2-3 icon eklenmiş

Youeye iconları güzelde aşağıdaki resimlerdeki kullanılan temanın linkini bilen varmı? onla birlikte kullanmak istiyorum.

• bu 1.11.4 ü önceki kurduğum uygulamalar ve oyunlar silinmeden nasıl güncelleye bilirim
  • quote:

quote:

quote:

Ben anladım sen merak etme

Ya Can, telefonun bir kez çalmasına build.prop düzenlemesi ile çözüm buldun ya sen. O satırları en sona mı ekliyorsun? Bir türlü olmuor bende

Yok ya zaten satırların bir tanesi var build.prop da sonu true ile biten onun hemen altına öbür satırı ekleyeceksin e ilk defamı yapıyorsun o ayarı ?

• Can hocam benim hiç hatırımı sormuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

bu 1.11.4 ü önceki kurduğum uygulamalar ve oyunlar silinmeden nasıl güncelleye bilirim

CWM'den sadece Wipe Dalvik Cache yap, ondan sonra romu kur

Bu arada özlettin kendini, nerelerdeydin
  • 
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.