Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu telefonun ön kamerasını deneyemedim ona üzülüyorum.. Desire 816'ımın ön kamerası f/2.0, M8s'in ki sanırım f/2.8 miş.. Bu kadar çok mu fark ettiriyor ? One M8 Eye'da f/2.0 kullanmışlar, hani bunda neden böyle bir karar aldılar anlamak güç.. Bu yazılımla düzelmez bence arkadaşlar..
  • Galaxy a5te f2.2 süper cekiyo s3 neoda f2.5 yine iyi cekiyoda f2.8 yüzünden fotoğraf ışık almiyo sanirsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    çok fark eder,f değeri çok çok önemli,1 düşüğü bile olsa fark ettirir kendini.malesef m8s ,n ön kamerası çöp,arka kamerasıda gündüz normal çekiyor.kamera beklentisi olan biriye asla tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

çok fark eder,f değeri çok çok önemli,1 düşüğü bile olsa fark ettirir kendini.malesef m8s ,n ön kamerası çöp,arka kamerasıda gündüz normal çekiyor.kamera beklentisi olan biriye asla tavsiye etmem

Okuyarak, inceleyerek öğreniyorum ben de.. Zaten pratikte 2014 model bir telefonu düşünmeye başladım, iyice içime sinmesi lazım.. Selfie artık gayet hayatımıza girdi bu kadar kötü yorum okuyunca One M8s den soğumaya başladım.. One M8 Eye için ne dersiniz ? Eye, HTC'nin gayet üzerinde durduğu bir programdı bu da onun ürünü.. Snapdragon 801 soru işaretleri olsa da güçlü bir işlemci, kamera performansı One M8'den de M8s'den de iyi, 6.0 Marsmallow da alacağı kesin.. Tek sorun buralarda bulmak zor bulsam da malum yollarla kayıt altına alınmış olanlar var hep, zira benim temiz bir cihaz bulup kayıt altına aldırmam mümkün değil.. Kısacası sorular sorular :)

alınır bence eye daha iyi olacagını düşünüyorum ama mah düşük biraz m8s e göre tek dezavantajı o,onun dışında bana sorsalar ben onu tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Okuyarak, inceleyerek öğreniyorum ben de.. Zaten pratikte 2014 model bir telefonu düşünmeye başladım, iyice içime sinmesi lazım.. Selfie artık gayet hayatımıza girdi bu kadar kötü yorum okuyunca One M8s den soğumaya başladım.. One M8 Eye için ne dersiniz ? Eye, HTC'nin gayet üzerinde durduğu bir programdı bu da onun ürünü.. Snapdragon 801 soru işaretleri olsa da güçlü bir işlemci, kamera performansı One M8'den de M8s'den de iyi, 6.0 Marsmallow da alacağı kesin.. Tek sorun buralarda bulmak zor bulsam da malum yollarla kayıt altına alınmış olanlar var hep, zira benim temiz bir cihaz bulup kayıt altına aldırmam mümkün değil.. Kısacası sorular sorular :)

hocam htc m10 tavsiye ederim kamera ile ilgili son haberler
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114403769

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

hocam htc m10 tavsiye ederim kamera ile ilgili son haberler
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114403769

Üstad, onun konusuna zaten ayrıca yazıyorum.. Ortadaki o tuş olduğu sürece sanırım HTC almayacağım en azından o tuşu olan modelleri almayacağım.. O tuş HTC'nin tüm tasarım çizgisini bozdu bozmaya da devam edecek. M10 varyantlarının tümünde olacakmış o tuş.. Desire'ın 2016 serisi de saçmaladı, bu yüzden 2014 model telefon bakıyorum zaten. HTC One M9'da aslında fena değil ama M8 nedense bana daha güzel geliyor.

m8, m8s, ve m9 fotoğraf ile ilgili güncelemer gelebilir yabancı kaynaklarda m8 geldiğini gözüme çarpmıştı bekleyelim görelim ayrıca m10 m8 dizayında çıkmaz htc ceoları iphone tasarıma kaçıyorlar bende beğenmiyorum hele a9 çok itici ama zamanla hatalrından döneceğine inanıyorum...

• Kablolu selfie çubuğu kullanan var mi? Kullanmadan önce kamera da Ayarlardan bir şey mi yapmak gerekiyor? 2 tane aldım ikiside çalışmadı telefonunda.

• GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    Kaliteli bise al bende xiaomi var çok memnunum

• invisible kullanıcısına yanıt
    Nette 30-40 liralık ürünün aynısını 8liraya buldum kutu resimleri filan da aynı. O yüzden aldım ama sizin dediğiniz markanın öyle ürünü olduğunu bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 13 Şubat 2016; 16:39:38 >
  • Bu cihaz 1100 tl'ye ikinci el olarak alınır mı? Daha önce m8 kullanmıştım ve aralarında ne kadar fark var bilmiyorum açıkçası. Şarjı daha iyi galiba m8'den ve foto kalitesi normalde daha iyi olması lazım gibi ama okuduğumda pek öyle değil gibi.

• Telefonda galeriye veya dosya yöneticisine şifre koymak istiyorum. Depolama bölümünde "telefon depolama alanı şifrelemesi" var oradan mı yapabiliyoruz? Eğer ordansa bu işlem uzun sürebiliyormuş, birkaç kez kendini yeniden başlatması gerekir diyor. Eskiden telefonlarda basitçe şifreleme yapabiliyorduk mesajları açması için şifre istiyordu tuşlu telefonlarda mesela. Ben böyle bir şey istiyorum, bilginiz var mıdır? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Nette 30-40 liralık ürünün aynısını 8liraya buldum kutu resimleri filan da aynı. O yüzden aldım ama sizin dediğiniz markanın öyle ürünü olduğunu bilmiyordum.

http://www.gearbest.com/selfie-monopod/pp_180260.html

biraz pahalıdır ama böyle bir selfie çubuğu yok. Çok memnunum
    Doğrudur,benim için daha ulaşılabilir ülkemizde satılan bildiğiniz varsa da önerilere açığım. Teşekkürler.

almak zor bişe değil. 2 haftaya falan geliyor. Türkiyede bulunsa zaten yardımcı olurdum:) 33 liraya falan alabiliyorsun bunu.
    Tamamdır, ben buna bakayım. Bu arada direk telefona bağladığınızda çalıştı değil mi? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 13 Şubat 2016; 21:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Telefonda galeriye veya dosya yöneticisine şifre koymak istiyorum. Depolama bölümünde "telefon depolama alanı şifrelemesi" var oradan mı yapabiliyoruz? Eğer ordansa bu işlem uzun sürebiliyormuş, birkaç kez kendini yeniden başlatması gerekir diyor. Eskiden telefonlarda basitçe şifreleme yapabiliyorduk mesajları açması için şifre istiyordu tuşlu telefonlarda mesela. Ben böyle bir şey istiyorum, bilginiz var mıdır? Teşekkürler.

şifrelemeyi programla yapıldığını okumuştum ama benim yaptığım dosya isminin önüne nokta (.) işareti koyarsan dosya gizlenir ayarlardan gizliyi göster yaparak dosya göster gizli yapıyorum, galeride albümleri gizli gösterden ayarlayabilirsin...

blutoth üzerinden bağlanıyor. Anında bağlanıyor.
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Uygulamaların yüklü olduğu ana menüye girince sağ üstteki üç noktadan gizleyi diyorsunuz değil mi? Onları yapıyorum. Galeride de yaptım ama şifreli olanı olursa çok daha iyi olur benim için. Teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.