Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6.0 güncellemesinden haber var mı? ben hergün kontrol ediyorum artık.
  • güncelleme için resmi dilden kesin bir tarif verilmedi hocam,ben ağustosa yakın gelir diye tahmin ediyorum.ağustosta bu yazımı editlicem bu arada demedi deemeyin
  • benim tahminim mayısın ilk haftası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklanan takvime gore mart ayı içerisinde verilmesi lazım normalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bütün harfler çıktı. Hem de aldıktan sonra 1 ay ya oldu ya olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 17 Şubat 2016; 22:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Benim bütün harfler çıktı. Hem de aldıktan sonra 1 ay ya oldu ya olmamıştı.

hocam bir resim koyabilirmisin ayrıca kılıfsız mı kullanıyorsunuz...

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Unutmazsam eklerim. Yazılar çıkana kadar kılıfsız kullanıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

ne kılıfından bahsediyosun kardeş. kaskalın telefona bide kılıfmı takıcaktın?

edit: pardon. g4 konusuna girdiğimi sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Small -- 17 Şubat 2016; 22:35:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Small

quote:

quote:

ne kılıfından bahsediyosun kardeş. kaskalın telefona bide kılıfmı takıcaktın?

edit: pardon. g4 konusuna girdiğimi sandım

aman hocam burası htc m8s ayrıca telefonu kılıfsız kullanamıyorum acayip elden kayıyor ve tarafı metal keşke kılıfsız kullanbilsem

• m8 de yazı düşüyor servise verdiğinizde kasayı değiştirdiğini okumuştum yazıyı bulamıyorum
    benim hayret ettiğim bugün mü yazılar düşmeye başladı

metal nasıl elden kayabiliyor, cam olsa anlarım. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam ince şefaf naylon kılıf kullanıyorum dış tarafı tam metalik acayip elden kayıyor

• m8 konusunda htc yazısı düşme ilgili yazı

Benimki birkaç darbeden dolayı köşede çok az büzüştü metali

• quote:

quote:

hocam ince şefaf naylon kılıf kullanıyorum dış tarafı tam metalik acayip elden kayıyor

kutudan çıkan kılıf çok kaba sadece tatilde kullandım. dotview kılıf aldım o da tam kapanmıyor uyuz etti beni. Şimdi kılıfsız kullanıyorum ekranda kırılmaz cam koruma var. Evet elden kayıyor bir kez düşürdüm de ama artık dikkat ediyorum. kılıf takınca metal kasanın esprisi yok oluyor. Diğer telefonlardan ayıran en önemli kalite göstergesi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

quote:

kutudan çıkan kılıf çok kaba sadece tatilde kullandım. dotview kılıf aldım o da tam kapanmıyor uyuz etti beni. Şimdi kılıfsız kullanıyorum ekranda kırılmaz cam koruma var. Evet elden kayıyor bir kez düşürdüm de ama artık dikkat ediyorum. kılıf takınca metal kasanın esprisi yok oluyor. Diğer telefonlardan ayıran en önemli kalite göstergesi bence.

aynen bende bu fikre katılıyorumda sefaf kılıf bence en iyisi o zaman elden kaymıyor birde kılıfsız kullanırsan harfler düşüyor o da başka sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 18 Şubat 2016; 0:44:03 >

• Kvk acaba komple kasayı değiştirir mi bozmasın bide tam kapatamaz filan yapiskali bise o yazı kabartmasi duruyo hepsini söksem daha iyi durur da

Harfler dediğiniz arkadaki HTC mi? bunlar kabartma değil gömülü, nasıl düşüyor anlamadım. Genel bir sorun değil bence.
    Şeffaf kılıfı da tavsiye etmem bir süre sonra sararıyor telefonu çok adi gösteriyor. Orjinal dotview kılıflar güzel ama ekran koruma takmamanız lazım yoksa kapak kapanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Harfler dediğiniz arkadaki HTC mi? bunlar kabartma değil gömülü, nasıl düşüyor anlamadım. Genel bir sorun değil bence.
    Şeffaf kılıfı da tavsiye etmem bir süre sonra sararıyor telefonu çok adi gösteriyor. Orjinal dotview kılıflar güzel ama ekran koruma takmamanız lazım yoksa kapak kapanmıyor.

telefonun arkasındaki gömülü htc yazısı... m8 de bu sorun var işte eldeki terden veya cepteki nemden düşüyor htc bunu garanti kapsamına aldığını biliyorum yukarıda da bunu yaşayan arkadaşın yazısını ekledim...
    telefonu vodafondan aldığımda hediye olarak kapaklı koruyucu verdi bende kapağının rengi hoşuma gitmediğinden yarım kılıfı kapağından ayırdım rengi beyaz ve kalın koruyucudu kar yağdığı gün kot cebimde rengi maviye dönmüş kolonya ile sildim rengi çıkm yor arada çamaşır makinasına atıyorum telefoncularda aynı renk buldum almadım telefonun renginden istiyorum, kutudan çıkan kılıf yıprandı arada kullanıyorum şefaf kılıf dediğin gibi sararmaya başladı hocam ayrıca geçen ay siyah renk motomo kılıf almıştım arada takıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 18 Şubat 2016; 11:11:32 >

• Hem şeffaf hem de dot view kullanıyorum ama dot view kılıf kullandığımda telefon ne zaman yere düşse, kılıfın içinden çıkmış ikisi ayrı yerlerde buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 18 Şubat 2016; 11:12:54 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.