Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordham1995

ön kameradaki pembeleşme sorunu yüzünden kvk ya verdim ana ekranda siyah rengi kırmızıyla karışık gösteriyodu acaba normali mi bu belirgin derece kırmızı ve pembeleşme sorunu vardı bakalım maksimum 20 güne teslim edicekler

kvk bu problemi yapacağını sanmıyorum ama htc'ye bunu bildirecek ve yazılımla bunu çözerler diye düşüyorum....
    not:kvk yapamaz dedim ama hiç belli olmaz yaparda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 3 Şubat 2016; 16:19:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    renkleri kamerada ekranda doğru vermiyodu abartılı kırmızı veriyodu yazılım sorunuda olabilir lens değişmesini istedim bakalım artık telefonsuz kaldım o kötü
  • arkadaşlar merhaba az önce bir sd kartı aldım m8 e taktım ama ne yaptıysam hafızadaki bilgileri aktaramadım her hangi bir programsız olmuyor mu bu şey?Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • tharkaho kullanıcısına yanıt
    Dosya yöneticisi-taşınacak dosyanın sag tarafındakı kutuyu işaretle-alt tarafta seçenekler çıkar - sag tarafta "taşınacagı yer"i seç - ekranı sağa kaydırıp " sd kartı" na geç - altta yapıştır ı seçip taşımayı tamamla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosyozzz

Dosya yöneticisi-taşınacak dosyanın sag tarafındakı kutuyu işaretle-alt tarafta seçenekler çıkar - sag tarafta "taşınacagı yer"i seç - ekranı sağa kaydırıp " sd kartı" na geç - altta yapıştır ı seçip taşımayı tamamla.

teşekkür ederim hocam tam tatmin olamasamda yaptım sağolun
  • cihaz test edildi arızaya rastlanmadı diyo arkdaşlar gerçekten anlamadım bu ön kamera hep pembe mi çekicek dudaklarımı yanak ve kulaklarımıda fazla fazla kırmızı bataryaya değinmiyorum zaten
  • quote:

cihaz test edildi arızaya rastlanmadı diyo arkdaşlar gerçekten anlamadım bu ön kamera hep pembe mi çekicek dudaklarımı yanak ve kulaklarımıda fazla fazla kırmızı bataryaya değinmiyorum zaten

Bir sürü selfi programı var başka programlar dene. candycamera vs.
  • 6.0 güncellemesi gelsin artık sıkıldım bu telefondan.
  • onlarıda denedimde sizde nasıl çekiyo ön kamera dudaklar olduğunda fazla kırmızı pembe çıkmıyor mu floresen altında çok ışık olmadığında
  • quote:

onlarıda denedimde sizde nasıl çekiyo ön kamera dudaklar olduğunda fazla kırmızı pembe çıkmıyor mu floresen altında çok ışık olmadığında

Evet flouresan altında dediğiniz gibi dudakları dili pembe yapıyor göz kapaklarını da parlatıyor makyaj kapalı olduğu halde. Selfiyle işim olmaz hiç kullanmıyorum çektiğim selfiler tamamen deneme amaçlı oldu hep, anında siliyorum. O yüzden benim için çok önemi yok. teknik servise gönderecek kadar şikayetim yok.
  • arkadaşlar kutusundan çıkan şarj adaptörü kaç amper sizin 1.5 mi 2 amper desteği varmı bu cihazın geç sarj ediyoda
  • quote:

arkadaşlar kutusundan çıkan şarj adaptörü kaç amper sizin 1.5 mi 2 amper desteği varmı bu cihazın geç sarj ediyoda

1.5 luk sarji 2 saat sürüyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    2 amperlik çıkan varmış kutudan output 5 v 1.5 a yazıyo bendede ortalama 2.5 saate şarj ediyo
  • Merhabalar,çift tıklamayla uyandırma m8'deki gibi m8s'te de var değil mi?
  • moution launcher özellikleri var evet mecvut
  • Uzaktan kumanda kızıl ötesi olayı bizim cihazlarda varmı

• quote:

Uzaktan kumanda kızıl ötesi olayı bizim cihazlarda varmı

Varmış ama denemedim şahsen. youtube da videoları var nasıl yapacağını anlatıyor.
  • Bizim cihazlarda IR konusu biraz karışık. HTC resmi sitesinde özellikler arasında var görünüyor fakat kumanda programları yok diyor.

HTC Müşteri hizmetlerine sordum onlar da olmadığını söylediler.

Bazı forumlarda da radio sürümü güncellemesi nedeni ile çalışmadığı, yeni bir güncelleme gelirse kullanabileceği konuşuluyor. Lolipop güncellemesi sonrasında M8'lerde de aynı sorun yaşanmış.
  • O linki size zahmet atabilirmisiniz

• lordham1995 L kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=QMXWCFc3F4A
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.