Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoruma adam demiş bende m8s var uygulama yok diye m8 de stock olarak varmış ing ne kadar cevirebildiysem artık 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc tv uygulaması kaldırılmış m8 de de yok. Onun benzeri bir şeyler var play store da.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

Yoruma adam demiş bende m8s var uygulama yok diye m8 de stock olarak varmış ing ne kadar cevirebildiysem artık 😃

hocam htc m8s de medya çıkışından miracast tv bağlanabilirsin ayrıca play storeden ilgili tv kumanda programını indirip m8s kumanda olarak kullanabilirsin bizim m8s kızılötesi yok bunların dışında benim bilmediğim varsa yardımcı olayım....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    görüntüyü pcye aktarmak için mhl kablosu mu almam gerek birde hepsi uyuyomu kabloların
  • quote:

görüntüyü pcye aktarmak için mhl kablosu mu almam gerek birde hepsi uyuyomu kabloların

m8s sarj kablosunu kullanıp pc bağlantı sağlayabilirsin m8s içindeki dosyaları pc aktarabilirsin..

teşekkürler hocam
  • quote:

teşekkürler hocam

• sene sonunda gelecek denen güncelleme hala bekleniyor almayacak herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bengokhannn

sene sonunda gelecek denen güncelleme hala bekleniyor almayacak herhalde.

Bu telefon için sene sonu değil 2016 ilk çeyrek olarak tarih verildi. Dolayısıyla mart sonuna kadar süresi var.

• M8 ile aynı zamanda güncellenmesi gerekirdi. M8 son güncellemeyi aldı bitirecekler onu M8s devam edecek. O yüzden azıcık sabır diyorum kendime de.
    Doğru dürüst bir briç oyunu bulamadım.
  • geç olsunda güç olmasın m8e düzeltme yapmadan geldi bize gelirken bu hatalar ayılanır bence bi selfieyi iyileştirsinlerde tadından yenmez telefon batarya çok muazzam artış göstericeğini inanıyorum acaba android 7 alırmı bu cihaz ilk ve son güncelleme olabilir marsmallow
  • quote:

geç olsunda güç olmasın m8e düzeltme yapmadan geldi bize gelirken bu hatalar ayılanır bence bi selfieyi iyileştirsinlerde tadından yenmez telefon batarya çok muazzam artış göstericeğini inanıyorum acaba android 7 alırmı bu cihaz ilk ve son güncelleme olabilir marsmallow

benim tahminmenlerimi fikirlerimi yazıyorum ister katılır ister katılmazsınız
    android 6.0 yani Marshmallow yeni telefonlara geldi yani 64 bit olanlara ve android 7.0 da 64 bit olan telefonlara geleceğini düşünüyorum htc m8 32 bit telefon android 6.0 gelmesiyle ve yüklemeyle birlikte sorunlar çoğaldı bunu m8 ana konusunda son yükleyenlerin şikayetlerini okuyabilirsiniz işte watsap yazı yazarken donmalar açılışta uzun süre sonra açılması ve sayamadığım yazılımsal sorunlarla karşılacakar ek yazılımla düzeleceğini umuyorlar ama android 6.0 ve üstü 64 bite göre düzenlenmiş olduğunu düşünüyorum ..
    telefon piyasası çok kötüdür bir anda yeni uygulama çıksın eskiler çöp olur onun için telefon alırken acele etmeyeceksin takip edeceksin ve uygun zamanda ve fiyatı bekleyip alacaksın fiyat ve teknoloji önemli burada bunu işlemeye çalışıyorum ...
    bizler yani çoğumuz htc m8s vodafone kampanyasından aldı sanırım kampanya bitmiş izmirde bir vodafone (geçen ay) bayisine sormuştum elimizde m8s yok başka markaların kampanyası ile devam edecek demişti son durumu bilmiyorum ..
    bizim htc m8s biliyorsunuz 64 bit android 6.0 sorunsuz alacak diye düşünüyorum ve diğer android 7.0(inşallah)
    bizim telefondaki ekran kartını adrone 405 değilde daha üstü kullansaydı daha da süper olacaktı htc htc m8s ve htc a9 da adrone 405 kullandı demekki bir bildiği var .. htc m8s kamerasını yazılımla düzeleciğini düşünüyorum ama htc firması çok meşgul demekki boş zamanında kamerayı düzeltir
    htc m8s android 6.0 güncelemesini kesinlikle alacak bunu htc söz verdi ama zamanını söylemiyor geçen gün bir kullanıcı LlabTooFeR twitter bir soru sordu cevap bir kaç ay sonra m8s güncelem gelecek oldu ben mart sonuna kadar gelir diye düşünüyorum ama hazirana da kalabilir hergün twittwerdan htc, htc uk,LlabTooFeR ve diğerlerini takip ediyorum inşallah müjdeli haberi paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 10 Şubat 2016; 15:12:42 >

one a9 da s617 var ve internette pil karşılaştırması yapıyorum m9 ile hız karşılaştırma videosu ama ben pil yüzdelerine bakarak pillerini kıyaslıyorum m9 un mesela aynı sürede 10 dk lik videoda şarjı yüzde 4 giderken a9 un 2 veya 3 gidiyo m8 ilede a9 kıyasladım hepsinden daha verimli şarjı m8 de dikkatimi çekti kitkatta iken bataryası daha verimliydi bu adroid 5.02 pili sömürüyo resmen galaxy a5 vardı kitkattan lolipopa geçtim batarya kötüydü satım ondan lolipop olucaksada 5.1.1 güncellemesi gelsin güncelleme gelmesini istememde 2 sebep batarya a9 daki gibi üst düzeye gelicek doze moduyla ve belki şu selfie modu düzelir nişanlımla uzaktayız benden foto istiyo çekip atıcam beğenmicek diye korkuyorum :D kız gibi çıkıyorum yanaklar dudaklar pembe pembe :D
  • lordham1995 L kullanıcısına yanıt
    6.0 gelince arkada çalışan programlar çalışmayacak m8s pil sorunu bitecek diye düşünüyorum a9 bunun örneği...
    ön kamera sorunu zamanla düzelir bunu yamalarla düzeltirler ama bu konuda burada paylaştığınızı htc'nin duyacağı platformda paylaşmanız lazım ön kamerayı ben kullanmıyorum bir iki denedim selfile tam bir rezalet.....
    a9 ve m8s cortex A53 var bu çekirdek pil konusunda pintidir Android 6.0 gelince faydasını göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 10 Şubat 2016; 18:30:06 >
    htc nin canlı sohbet bölümünde emre Büşra adem Gülay bir sürü ayrı ayrı kişi vardı hepsine söyledim yetkili makamlarada kadar çıkın dedim :D başınızı şişiririm dedim yoksa böyle hergün çekiceğiniz var dedim ulaştırıcaz ali bey dediler bi forum vardı onuda doldurdum inş düzeleriz bekliyoruz diyafram açıklıgğı ön kamera f 2.8 miş galaxy a5 de f2.0 dı onunda etkisi büyük yazılımla makul seviye gelsinde bişe istemiyorum genede memnunum cihazdan şu 4. sanal tuşta gelse açma kapama tuşunu kullanmaya gerek kalmıcak çok daha süper olucak tabi nişanlım benden soğumazsa :D

• merhaba

M8 de şebeke üzerin den (3g görüntülü konuşma) görüntülü konuşma varmı?

• alks kullanıcısına yanıt
    malasef bulunmuyor
  • alks kullanıcısına yanıt
    HTC telefonlarında 3G üzerinden görüntülü konuşma özelliği bulunmuyor. Amiral gemisi modelleri HTC One, HTC One X de bile görüntülü konışma yok.

HD kayıt yapabilen ön kameraları bile bulunan HTC modellerinde 3G şebekesi üzerinde görüntülü görüşme yapılamaması tamamen bilinçli bir tercih.

HTC yetkilileri bu konuda şebeke üzerinden görüşmelerin görüntü kalitesi zaten düşük oluyor, Skype, Tango, Viber vb. uygulamalar aracılığı ile görüntülü görüşme yapmak daha kaliteli sonuçlar doğuruyor iddiasında bulunuyor.

HTC'nin bu kararı almasında operatörlerin de etkisi var, operatörler mobil internet kullanımının artmasını istedikleri için görüntülü konuşma olayına pek sıcak bakmıyorlar, bugün sesli görüşme ve görüntülü görüşmenin aynı tarife üzerinden ücretlendirildiğini düşünecek olursak bunu anlamak kolaylaşır.

Aynı olay iPhone'larda da var, iPhone'da şebeke üzerinden görüntülü görüşme sadece Facetime uygulaması ile ve diğer iPhone,iPad cihazlarla yapılabiliyor.

Samsung ve LG'de ise şebeke üzerinden görüntülü görüşme desteği bulunuyor.

Cevabınız için teşekkür ederim

• quote:

malasef bulunmuyor

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.