Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Uygulamaların yüklü olduğu ana menüye girince sağ üstteki üç noktadan gizleyi diyorsunuz değil mi? Onları yapıyorum. Galeride de yaptım ama şifreli olanı olursa çok daha iyi olur benim için. Teşekkürler..

şifrelemeyi bilmiyorum ama play strode programı vardır kullanan bir arkadaş varsa o programı tavsiye ederse süper olur
    hocam zaten gizle göster özelliği var telefonun açılışında desenli kilit var bence yeterli derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Desenli kilidi nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde açıp, telefonum karıştırılmış. Yani dosyaları gizlediğim yerden tekrar görünür hale de getirebilirler, o yüzden şifre olursa daha iyi olur. Teşekkürler.
    Aslında misafir modu gibi bir olay varsa o da güzel olur. Çocuk modunda arayüzde o yaşa hitap ediyor, o zaman da açığa çıkıyor ne olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 14 Şubat 2016; 0:13:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Bu cihaz 1100 tl'ye ikinci el olarak alınır mı? Daha önce m8 kullanmıştım ve aralarında ne kadar fark var bilmiyorum açıkçası. Şarjı daha iyi galiba m8'den ve foto kalitesi normalde daha iyi olması lazım gibi ama okuduğumda pek öyle değil gibi.

Daha önce m8 kullandiysaniz foto kalitesi olarak sizi baya bi uzebilir. 2g modunda şarjı gerçekten iyi gidiyor ancak bende mi sorun var bilmiyorum ama 3g de cok hızlı şarj gidiyor.

Telefon fanboyu falan değilim ama m8 kullanmış iseniz bu cihazdan uzak durun derim..

Tabi tüm bunların yanında 6.0 güncellemesi geldiğinde bu telefona ne gibi yenilik getireceği de merak konusu. Belki de yeni versiyonla çok iyi hale de gelebilir. Ben de bi umut güncellemeyi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 14 Şubat 2016; 0:27:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Bu cihaz 1100 tl'ye ikinci el olarak alınır mı? Daha önce m8 kullanmıştım ve aralarında ne kadar fark var bilmiyorum açıkçası. Şarjı daha iyi galiba m8'den ve foto kalitesi normalde daha iyi olması lazım gibi ama okuduğumda pek öyle değil gibi.

Daha önce m8 kullandiysaniz foto kalitesi olarak sizi baya bi uzebilir. 2g modunda şarjı gerçekten iyi gidiyor ancak bende mi sorun var bilmiyorum ama 3g de cok hızlı şarj gidiyor.

Telefon fanboyu falan değilim ama m8 kullanmış iseniz bu cihazdan uzak durun derim..

Tabi tüm bunların yanında 6.0 güncellemesi geldiğinde bu telefona ne gibi yenilik getireceği de merak konusu. Belki de yeni versiyonla çok iyi hale de gelebilir. Ben de bi umut güncellemeyi bekliyorum

Hmm, oysa ben tam tersi gibi düşünmüştüm. Neyse şimdilik hanımın iphone5 ile takılayım da duruma göre bakarım artık yada z3 falan da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Desenli kilidi nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde açıp, telefonum karıştırılmış. Yani dosyaları gizlediğim yerden tekrar görünür hale de getirebilirler, o yüzden şifre olursa daha iyi olur. Teşekkürler.
    Aslında misafir modu gibi bir olay varsa o da güzel olur. Çocuk modunda arayüzde o yaşa hitap ediyor, o zaman da açığa çıkıyor ne olduğu.

ayarlar+güvenlik+ekran klidi+şekil istediğiniz sekil yapın telefon her açtığınızda yani uyku durumundan açtığınızda bu şekli soracak karışık bir şekil seçin kimse açmasın

• quote:

quote:

hocam 3g hangi operatörü kullanıyorsunuz...

Vodafone kullanıyorum
    Desenli kilidi kullanıyorum onda sorun yok. Sorun şu biri bu desenli kilidin şeklini bilmediği halde açıp telefonu kurcalamış baya. Belki de deseni biliyor diyeceğim ama sanmıyorum. Ekran kilitlendikten sonra desenli kilit hemen aktif hale geliyor zaten. 3 dakika sonra oto kilitle gibi ayar yapmadım, hemen kilitleyi seçtim.

• quote:

quote:

Aynen,simcity oyununda takılmayan kasmayan m8, m8s de kasıyor.Oyun performansıda düşük baya m8 e göre.adamlar veriler güncellemeyi eski telefonlara ilk olarak,bizde bekle allah dur

• Telefonun klavyesi kelime tamamlama çok kötü ayrıca yedekte kayıtlı kelimeler kendinden siliniyor çaresi varmı arkadaşlar

• Swiftkey klavye kullanın, son derece başarılı. Eğer kullanıcı oluşturursanız kurduğunuz her cihazda kayıtlı kelimelerinizi hatırlıyor.
  • ankemir A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Batarya izleyici sistem temizleyici uygulamaları kaldırın pilden fena harcıyorlarmış bugün 360security yi kaldırdım rahat ettim. sabahtan akşama %100 den %52 ye düştü, uygulama kurulu iken %20 lere iniyordu.
  • Ben tamemen kaldırmak yerine devredışı bırakıyorum. arada etkinlestirip hafızayı sömüren artıkları siliyorum tekrar devredışı bırakıyorum.

arada yapmak gerekiyor çünkü

• Her türlü ram temizleyici, hızlandırıcı, batarya koruyucu yazılım telefon kaynaklarını sömürür. Faydadan çok zararı vardır.
    Tek istisna olarak Snapdragon'un kendi yazılımı var BatteryGuru isimli. Programların yenileme/veri gönderme aralıklarını düzenliyor. Tavsiye ederim.

Facebook ise ne yazık ki batarya sömürüsünde 1 numara. Kaldırdığınızda cihaz hem performans hem de batarya süresi olarak ciddi rahatlıyor.
  • Çok ihtiyaç ilan bi program olsaydı alırdım ama çok elzem değil o yüzden almıyorum.
    teşekkürler

Özellikle cep telefonunu iş amaçlı ( mail v.b. ) ve banka işlemleri için kullanıyorsanız, internetten indirilen apk'ları yüklemek çok riskli.
    Kurulum esnasında uygulama gerekli izinleri aldıktan sonra her türlü dolandırıcılığa açık bir durum oluşuyor.

Yok bankayla falan işim olmaz, sadece oyun oynayıp sosyal medyayı kullanıyorum diyenler için fazla risk yok. En fazla hesaplarınız ele geçirilir ki onu da geriye almak mümkün.
  • ankemir A kullanıcısına yanıt
    hocam haklısın play storede çok sayıda virüslü program bulundu yani play strode çok güvenilir bir yer değil bu virüslü programları google araştırdığında çıkıyor ayrıca şunun üstünü basıyorum play strode yani android programların güveni çok az bu android çıktığında yani yeni yeşerdiğinde bu forumda çok yazdık biliyorsun Apple strode daha güvenli ayrıcs symbian işletim sistemide güvenliydi ama android gibi zengin programı olmadığından göçtü gitti hocam...
    ben play stroden güvenli para verirsem güvenli olayına yanılmayın...
    kredi kartı kullanıyorsanız mail orderınızı kapatın internet ortamında sanal kredi kartı kullanın
    eft olayında örneğin ben işcepi kullanıyorum bunu bankacı bir arkadaş tavsiye etti çünkü işcepte senin belirlediğin şifre ile giriyorsun şifre telefonuna gelmeden zaten android açığı dolu bir yazılım adamın sahte baz istasıyonuna bağlanırsın her bilgini alır...

• arkadaki htc nın c harfi yapışkanı çıktıda arkdaşlar garantide takarlar mı görüntü bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

arkadaki htc nın c harfi yapışkanı çıktıda arkdaşlar garantide takarlar mı görüntü bozuldu

hocam bir resmini koyabilirmisin ayrıca garanti olayı tabiki var...

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.