Şimdi Ara

==> HTC Desire HD Ana Konu <== (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
43.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi HD2 siparişi vermiştim Ama iptal ettim sırf bu desire HD için değer ama Android hakkında yukarıdaki yazıma lütfen cevap verirmisiniz?

Orijinalden alıntı: WebProgramming

Arkadaşlar merhaba peki bu android telefonlarda messenger olayı nasıl oluyor acaba veya başka windows tabanlı bir program android 'e göre varmı bulunuyormu?

Her türlü sosyal medya sitesinin ve anlık mesajlaşma servislerinin programı var Android'de. Sorun yok anlayacağın, Windows programlarını unut, Android'e alışmaya bak, Linux'e alış :)

Orijinalden alıntı: PLucky

quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

Arkadaşlar merhaba peki bu android telefonlarda messenger olayı nasıl oluyor acaba veya başka windows tabanlı bir program android 'e göre varmı bulunuyormu?

Her türlü sosyal medya sitesinin ve anlık mesajlaşma servislerinin programı var Android'de. Sorun yok anlayacağın, Windows programlarını unut, Android'e alışmaya bak, Linux'e alış :)

Linux zaten Professional olarak biliyorum PHP yazılımcısıyım ayriyetterLinux and Windows network systems engineer.O konuda sorun yok PDa'da sistem hemen hemen yeni sayıldığı için fazla Pro bulunmuyormuş.Bi gelsin şu Desirede HD de bakalım bizde birşeyler yaparız.

• Arkadaşlar Desire Hd'de grafik işlemcisi bulunuyor mu bulunuyorsa bir Galaxy S kadar hızlı mıdır.. Kısacası merak ettiğim konu Galaxy S mi yoksa Desire HD mi daha hızlıdır grafik konusunda..

Orijinalden alıntı: mutu07

Arkadaşlar Desire Hd'de grafik işlemcisi bulunuyor mu bulunuyorsa bir Galaxy S kadar hızlı mıdır.. Kısacası merak ettiğim konu Galaxy S mi yoksa Desire HD mi daha hızlıdır grafik konusunda..

Merak etme testlerde, fark atıyor.

==> HTC Desire HD Ana Konu <==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 19 Ekim 2010; 20:23:35 >
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i

• Türkiye'de çıkacakmı?Herhangi bir bilgi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: mutu07

Arkadaşlar Desire Hd'de grafik işlemcisi bulunuyor mu bulunuyorsa bir Galaxy S kadar hızlı mıdır.. Kısacası merak ettiğim konu Galaxy S mi yoksa Desire HD mi daha hızlıdır grafik konusunda..

Merak etme testlerde, fark atıyor.

yanlış bilgi vermeyelim,
    test ettiğin program qualom yani snapdragon'u üreten firmanın uygulaması
    ayrıca o testte froyo 2.2 i glaxy s 2000 puanı geçiyor

diğer yandan glaxy S'in GPU su tartışılmaz daha iyi, çoğunluğa göre CPU da daha iyi, snapdragon ne zaman güzel cpu yaptı

• Galaxy S'in benchmark sonuçları kötü doğru. Speed fix yapılınca 2000'li sonuçları veriyor. Belirtmek lazım.
    Kağıt üstündeki en iyi iki telefon bu ikisi S ve HTC DESİRE HD.

Bana göre DESİRE HD biraz önde. bu arada fotoğraf sample'ları inanılmaz. Hatta bir telefondaki en iyi kamera diyenler var. Video o kadar başarılı değil yalnız söylemek lazım.

Orijinalden alıntı: hayalimavi

Android işletim sisteminde windows mobileda olduğu gibi internet sharing varmı?

sorduğunuz aynı şey mi bilmem ama bende eclair 2.1 android işletim sistemli HTC wildfire var. Şebeke internetini açarsan, mobil ağ paylaşımı diye bir seçenek aktifleniyor. Telefonu kabloyla bilgisayara bağlayınca bilgisayarda internet oluyor..Fakat çok yavaş benim evde telefonda 3G ikonu çıkmasına rağmen bu şekilde yapınca bilgisayarda speedtestte 0.5 Mbps gibi bir hız anca çıkıyor..

Orijinalden alıntı: sivert

hdmi veya tv-out çıkışı yok görünüyor. bu büyük bir eksik değil mi?

Neden büyük bir eksiklik olsun ki? Ben şu zamana kadar telefonundan tv-out yapmak isteyen birisine rastlamadım bile.
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • HTC bölümünde 30 küsür sayfalık geniş bir ana konu var zaten
    arapça çince ve ingilizce seçenekleri var.
    Bu aleti nasıl Türkçe yapabiliriz,
    biliyormusunuz.
    teşekürler
    arkadaş almış, iphone 4 un yanında alınabilecek bir telefon :)

http://www.pdateknoloji.com/Desire-HD,LA_225-2.html

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.