Şimdi Ara

HTC 10 inceleme 'En iyi telefon olabilir mi?' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok canım az söylemişsin, telefon değil aslında BALON , HTC zahmet edip üstüne tuş koymuş.

    Birde artılamışlar.

    Objektif olduğunu düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanıncipsi

    Birde ciddi ciddi Samsung alın diyenler olmuş

    Sense arayüzünün akıcılığından bi haber olsanız gerek böyle diyorsunuz.

    Hocam samsung düşmanısınız sanırım. Samsung kullanın öncelikle sonra eleştiri yapın. S6 edge kullanıyorum geçen sene ortalığı yıktı rakibi yoktu tasarım performans vs . Bu yıl da s7 edge alacağım yine muhteşem olmuş. Sense çok seri olmuş touchwiz de öyle. Edge ekranı ve Samsung kalitesini bir deneyin bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Hocam arka kamerası daha iyi bana göre S7'nin ama ön kamerada htc daha iyi. Yurt dışından ucuza mal edecekseniz güzel yoksa 3000 lira verilecek telefon değil. Aynı şekilde s7 de 2800 lira verilecek telefon değil. Htc'nin 2300 Samsung'un 2500'den satışa çıkarmasın lazım ki hakkı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunyadan bi haber olan s820 hayranlari ve htc sense arayuzculeri burda yine. Samsunga exynos cipsetiyle ulkemizde satilan telefonunu yerin dibine sokmakla teknolojiden anliyorum demek biraz sacmalik oluyor. Forumun yaklasik %90 civarindaki kitlesi bu kafaya sahip. Yani bombos. Acik ve net soylemek gerekirse yanyana yapilan bu testlerde s820 ancak bir onceki exynos cipsetiyle yarisabilecek duzeyde. Benchmarklardaki gpu skorlari gunluk hayattaki kullanima etki etmiyor. Eger bir kisi oyun oynamiyorsa exynos cipsetine gore s820 bariz yavas kalacaktir. Asagida ornek video var. Youtubeta bunun gibi onlarca video var. Exynos serisinin fark yedigini gosteren bir video bulursaniz paylasin ya da pm den atin. Ben gormedim. Gorecegimide dusunmuyorum.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 15 Mayıs 2016; 10:13:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kamera'da s7 ile kafa kafaya. Müzik kalitesinde önde. Arayüz kullanıcı tercihi tabi ama tw 60 fps çalışmasa da artık Exynos-tw uyumu sayesinde senseden daha hızlı çalışıyor. Ama biri ms diğeri fps olduğundan kafa kafaya diyelim. Geri kalan her şey de s7 tarafı daha güçlü. Şu telefonu m7'den sonra nasıl bu kadar çirkin yapabildiler anlayamadım.

    6s'i çıkarıp masaya koyunca ben çirkin bir telefon görüyorum aynı şekilde 6'yıda. Derin çerçeveler falan. Onun yanında kalitesiz kalan ekran. 6 mı 6s mi belli de değil.

    Hele şu Exynos'un CPU avantajına s6-s7 serisinin serin çalışmasına falan hiç girmiyorum.
  • M8 deki ses sistemi ve yerleşimi olsaydı şansı olabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önden samsung
    Yandan iphone olmuş. Gayet güzel tasarım bence. Özellikle kapasitif buton koymaları mükemmel olmuş

  • Yurtdışından aldım ben hocam.yarın elimde olacak inş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taş gibi beton gibi telefon 1500tl 2000tl arası olsa yok satar Htc 6 vardiya adam çalıştırır talebe yetişmek için ama bu fiyata ülkemizde Jaguar otomobil gibi duruyor onca rakibinin içinde.

  • bu arada internette s7 ile ilgili birçok sorun mevcut araştırabilirsiniz. önceki mesajımda dediğim gibi cihazı elinize aldığınızda sürekli kavisli ekrana temas halindesiniz ve bu büyük bir sorun. sürekli istemediğiniz yerlere tıklıyorusunuz. yok öyle bişey diyenler varsa samsung bile bu sorunla ilgili acil bi güncelleme yayınladı. ama sorun hala geçmemiş kullanıcı yorumlarına bakarsanız. tasarımına lafım olmayan edge modelleri kullanış bakımından hiçbir güzelliği rahatlığı olmayan cihazlar benim gözümde.

  • En sempati duyduğum ancak hiç alma fırsatı bulamadığım ve bu gidişle de bulamayacağım bir marka olacak HTC. Hiç bir telefonuna tamam budur diyemedim. Ya pil, ya kamera, ya fahiş fiyat, ya ekran çerçeve oranı, ya...
    Kamerası şöle iyi böyle iyi dediler, haberler yaptılar. Samsung S7'yi test ettikten sonra MWC 2016 etkinliği sırasında konuşan yönetici "Güvenle söyleyebilirim ki HTC çok çok daha ilgi çekici bir kamera deneyimi sunacak" dendi.
    Haber linkte;http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-M10un-kamerasi-fazlasiyla-ilgi-cekecek.htm
    Sonuç Samsung ile kafa kafaya bir kamera yapabildiler.
    3000mah batarya koydular GSMarena Battery Life testinden 66h alabildi.
    2550mah bataryalı S6 73h-3000mah bataryalı S7 80h puan alıyor.
    Hepsinin üstüne ben şu anda Samsung Türkiye garantili S7'yi 2.409TL'ye -150TL Word puan hediye = 2.259TL'ye alabiliyorken bu telefon 3.000TL olsun!
    Linki;http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMS7-GD
    (HTC-SONY-LG) Rekabetten uzak, başarısız telefonlar yaparak satışları düşmüş Samsung'u el birliği ile 2015 ve 2016 yılında lider yaptınız.
    ELİNİZE SAĞLIK!





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silver_Code

    rehberde ahmet davutoğluyla acun ılıcalı mı gördüm yoksa ben mi öyle gördüm?

    HTC 10 inceleme 'En iyi telefon olabilir mi?'
  • Hiç Nexus görmesek inanacağız söylediğine. Adamlar gereksiz bir sürü şeyi kaldırıp arayüzü hafifletip hızlandırmışlar cihazı. Bazıları gibi yok Samsung Appstı şuydu buydu diye yükleyip cihazı kağnıya çevirmemişler. Hani çok lazım ya o uygulamalar altıma doğru. TouchWiz'le istedikleri kadar uğraşsınlar hiçbir zaman bir Sense pratikliğini ve hızını yakalayamayacaklar. Arayüzünün görünümü bile yeter. GSMArena'da ortalamanın altındaymış. Mesut Çevik de zaten ondan beğendi bu kadar. He canım he. At yalanı bipliyim inananı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamerası şuyu buyu çokta önemli değil benim için.Sırf o yazılımı için bu cihazı kullandığım Nexus 6P'mden sonra ikinci sıraya koyarım.Android'de gereksiz maceraya gerek yok.Al kullan işte bunu gönül rahatlığı ile.

  • Telefon her şeyiyle mükemmel gereksiz yere kötüleme yapmayın. M8, M9'a göre her şeyi düzeltmişler yanında da 200 liralık hi-res kulaklık veriyorlar. Daha ne istiyonuz lan?

  • 24-bit ses dosyaları denilen şey FLACdosyaları mı oluyor? Bendeki dosyalar 320 kbit mp3 ve iTunes'dan satın aldığım 256 kbit m4a dosyalarından oluşuyor. Anladığım kadarıyla her ikisi de 24 bit olmadığı için bu kaliteyi o kaliteyi alamayacağım. Bir de videolardaki DTS ve AC3 ses formatları 24-bit mi oluyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc 10 gibi bir telefon için kısa bir inceleme olmuş. s7'nin incelemesi 17 dakikaydı s7 edge'in incelemesi de 22 dakikaydı .Kamera ve tasarım konusunda samsunglar bir adım önde olabilir ama htc 10'nun bunlara ek özellikleri ortada en azında 20 dakikalık bir inceleme yapıla bilirdi. Ses kalitesi konusunda Burak Şolt'dan detaylı bir inceleme bekliyorum.
    Bu kadar ek özellikteki telefonu apple çıkarsaydı yer yer gök apple diye inlerdi :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    24-bit ses dosyaları denilen şey FLACdosyaları mı oluyor? Bendeki dosyalar 320 kbit mp3 ve iTunes'dan satın aldığım 256 kbit m4a dosyalarından oluşuyor. Anladığım kadarıyla her ikisi de 24 bit olmadığı için bu kaliteyi o kaliteyi alamayacağım. Bir de videolardaki DTS ve AC3 ses formatları 24-bit mi oluyor?

    evet hocam kayıpsız ses diye geçen wav, flac, alac, aiff 24 bit oluyor mp3,m4a gibi formatlar kayıplı ses oluyor. Bir de dts gibi formatlar var ki onlara girmeyelim onlar 5000-6000 kbps falan olabiliyor bende daft punk'ın get lucky şarkısı var 120 mb civarında onu işte telefonlarla değil bu iş için yapılan müzik çalarlarla dinlemek lazım ama 24 bit dosyalar için htc 10, lg v10 gibi telefonlar gayet yeterli ses çözme konusunda tabii güzel bir kulaklıkla birlikte




  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Audio-Technica ATH-CKS77X solid bass kulaklığım var. HTC'nin kulaklığından bile daha iyi olabilir emin değilim ama şu an için çok memnunum. iTunes ile de kayıpsız dosya oluşturuyorum ama boyutları bir wav ya da flac gibi olmuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Audio-Technica ATH-CKS77X solid bass kulaklığım var. HTC'nin kulaklığından bile daha iyi olabilir emin değilim ama şu an için çok memnunum. iTunes ile de kayıpsız dosya oluşturuyorum ama boyutları bir wav ya da flac gibi olmuyor.

    Kayıpsız dosyayı itunes'un 256 kbps'lik formatından oluşturuyorsanız hiçbir etkisi olmuyor sadece dosya boyutları artıyor hocam haberiniz olsun apple kayıpsız diye satıyor o müzikleri ama bayağı geride kalite olarak.

    Bir de aiff 16 bit çözünürlükteymiş onu yanlış yazmışım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.