Şimdi Ara

HTC 10 inceleme 'En iyi telefon olabilir mi?' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cherkesomer

    yorum yapanlar neyin kafasını yaşıyor acaba_? biri diyor premiyom durmuyor lg daha şık falan bu cihazı elinize almadan atıp tutmayın.. özellikle koyu gri olan renk çok şık ve kalite bakımından cihazı kullanıp test edip te malzeme kalitesine ve şıklığına laf söyleyen yok. daha farklı olabilirdi diye yorum yapılıyor sadece ama nasıl farklı. lg g5 zaten kaplama telefon iki gün sonra testlerdende belli kaplaması dökülünce ağlamaya başlarsınız. modüler miş öyle saçma bi modülerlikmi olur! bu cihazda olanlara ekstra koca koca parçalar takarak ulaşırsınız anca. g3 ve g4 kullananların hepsi bilir cihazı zorlarsan lg nin ömrü 6 aydır. sonra saçmalamaya başlar. a9 bile iphone çakması denmesine rağmen malzeme kalitesi şıklığı bakımından daha iyiydi aypondan. ben bu cihazı alacak değilim 3000tl hiçbir tel haketmez benim gözümde. 2. el 1000e düşer alırım satarım. kullanmadan eline bile almadan hatta yakından bile görmeden atıp tutanlar anca yorum yazmak için yazıyor. samsung da 4 sene daha aynı tasarımla gider. şekli güzel olan kavisli ekran ondada cihazı elinizin içinde tutunca sürekli ekrana temas halindesiniz çok rahatsız edici bişey. düz ekranlı modelide zaten özellik olarak bi artısı yok tarasımda güzel değil. önce bi telefonu elinize alın sonra atıp tutmaya başlayın. benim telefonda aradığım hız ses ve kamera hepsi bunda en üst seviyede piyasadaki cihazlara bakınca. siz ne arıyorsunuz onu çözemedim. sanki dışarda gezerken ceplerinde 3 parça modül taşıyacaklar sanki vr gözlük takıp dolanacaklar.

    Umarım bu sitem bana değildir kendi şahsi fikirlerimdi çünkü siz öyle düşünüyo olabilirsiniz tabiki mesela ben şuan G3 kullanıyorum aldığımda bunu İphone 6'da alabilirdim ya da M9 veya S6'da fakat birisi ios sisteminden diğeri de tasarım olarak dikkatimi çekmedikleri için almadım. S6'yı samsung sevmediğim için tercih etmedim. G4'te keza tasarım olarak beğenmedim. Demek istediğim sizde mesela bu seçenekler arasında gider M9, İphone veya S6 alabilirsiniz çünkü bi yerden sonra olay kişisel tercihe kalır bu da nedir tasarımdır, ihtiyacınızı karşılaşamasıdır. Benim telefonum benim ihtiyacımı hala çok rahat karşılıyor. İstediğim zaman Xperia arayüzü istediğim zaman saf android arayüzü istediğim zaman touchwiz istediğim zaman UX 5.0 istediğim şekilde kullanıyorum. En ağır oyun dedikleri Mortal Kombat, Modern Combat, Asphalt 8 hepsini rahatlıkla oynayabiliyorum. Her türlü işimi rahatlıkla görebiliyorum yani ve hala telefona baktığım zamam iyi ki almışım diyip baktıkça telefonu hala sevebiliyorum. Bu sene de benim tercihim G5. Çünkü bazen G3 kalın olduğu için daha doğrusu bi iphone, G5, S7 gibi düz bir yapısı olmadığı için şikayet ediyorum ama sonra yine iyi ki almışım diyorum Bu yüzden tasarımı düz olduğu için G5 ama yine söylüyorum S7 Edge daha şık duruyor fakat ben Samsung markasını sevmiyorum nedeni de sadece Avrupada Snapdragon satılırken ülkemizde kendi deneme çipli modellerini satmasıdır. Burda tabiki Exynos işlemcisini kötülemiyorum fakat çifte standart uygulanan 3. Dünya ülkesi olarak görülen bir ülke olduğumuzu düşünmelerini hazmedemiyorum. HTC'de keza kalın yapısından pek dikkatimi çekmedi ama bu telefon kötü demek değil gerçekten çok güzel bir telefon ama tasarım konusunda eledim onu ben İos işletim sisteminide sevmiyorum zaten. Mi5'te SD 820'ye rağmen hız konusunda rakiplerinden geri kalıyor bence. Kamerada da öyle. Ama gider diğer adam benim bu saydıklarımı tam tersi düşüncededir G5'i beğenmez. Mi5'i beğenir. Samsung hakkında benim gibi düşünmüyordur Türkiyemizin zaten 3. Dünya ülkesi olduğumu düşünüyordur. HTC'nin tasarımını daha çok beğenmiştir diğerlerine göre. İos işletim sistemini seviyordur. Bunların hepsi kişisel tercihlerdir. Umarım doğru bi şekilde ne demek istediğimi anlatabilmişimdir yazım yanlışlarım varsa kusura bakmayın uzun bi yazı oldu birazcık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • son derece güzel bir ürün olmuş kalınlık önemli değilse.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Windows10

    tasarım, batarya, ekran büyüklüğü gibi faktörleri bilhassa düşünerek bunu dedim. :)

    Ah evet batarya :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar çok bekliyordum ki bunu sonunda geldi inceleme ya :D teşekkürler güzel olmuş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaTRaiN1

    Kutudan ilk çıktığı zaman ne kadar boş hafıza sunuyor. Sadeleşme politikası meyvelerini vermiş mi ?


    Sadeleştirme politikasında asıl amaç kullanıcıya daha fazla alan vermek değildir.

    Temel uygulamalardan 1 tane yükleyerek sistemi şişirmemektir. Zaten uygulamalar çok yer kaplamıyor.

    32 GB (aslında 30 GB) cihaz her durumda en fazla 26 GB civarı kullanılabilir alanla gelir. Diğer 4 GB alanı sistem kullanıyor.

    Dizüstü bilgisayar alırken Hard Disk'e yüklü gelen Recovery alanı gibi düşünün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 15 Mayıs 2016; 2:36:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SERDARbdrm

    IpS panellerin polarize gunes gozlugu ile gorusunde sorun yasandigi dogru mu?https://youtu.be/U5snWrD6txI


    Bende tamamen kararma olmuyor, günlük hayatta güneş gözlüğü ile sıkıntı yaşamadan ekranı görebiliyorum genelde.

  • Tasarım kötü gorünüyor ama özellikleri epey iyi.

  • Şu kısa bilgiyi verelim; Google Play Müzik henüz ülkemizde desteklenmediği için çok boş hiçbir özelliği yok. Bu yüzden çok zayıf kalmış. Eğer Türkiye desteği gelirse yakın zamanda müzik servisinin ne kadar başarılı olduğunu görebilirsiniz.
    Bu arada saf androide yakın (batarya hariç) çok harika bir cihaz olmuş gerçek android budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

    Mesut abi sence G5 mi Htc 10 mu?

    Htc 10

  • Fanboylukta zirveye oynuyo

  • İnceleme tek kelime ile "mükemmel" olmuş. Fazla yıkamadan can alıcı noktalara değinen incelemeler daha net bilgiler veriyor.

    Telefonda tasarım olarak sadeliği benimsemeye çalışmışlar sanırım ama fazla sade olunca da zarif bir tarafı kalmamış bence. Donanım olarak lafım yok ama ekran süresi az, o kalınlıkla s7 edge i bile geçmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Sunulan paket ise güzel olmuş. Son olarak fiyat konusunda rekabetçi olmalı, kaybettiği pazar payını gerekirse kardan zarar ederek kapatmalı HTC aksi takdirde işi daha da zora girer ve yaptığı en iyi kameralı cihazı harcar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBB76B0A9 -- 15 Mayıs 2016; 7:42:40 >
  • daha önce htc amiral gemisi cihazları kullanmamış arkadaşlar nasıl farklı ve kendine özel cihazlar olduğunu anlayamaz htc nin hiç bir Android ve Apple cihazının tasarım ve malzeme kalitesi olarak yarışamaz tek eleştiri fiyat konusunda olabilir onun dışında dört dörtlük bir ürün

  • Birde ciddi ciddi Samsung alın diyenler olmuş

    Sense arayüzünün akıcılığından bi haber olsanız gerek böyle diyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ettigimden soruyorum.

    eskiden htc sensede hava durumu efektleri vardi( silecek, bulut, simsek gok gurultusu gibi) yeni sense serileri ile onlar devam ediyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Bir kere Sense araüyüzü bile bu telefonu almak için yeterli bir sebep. Hi-Res ses sistemi, BoomSound hoparlörler, 1 voltluk kulaklık çıkışı (ki benim gibi müzisyenler için en kilit özellik), 1.55 mikron piksel boyutu, 24-bit ses kaydı gibi bir sürü multimedya özelliğini bir arada sunuyor olması kesinlikle alınmasına değer. 1 voltluk çıkış bile alınöadı için yeterli bir sebep. Tasarım kötüymüş de bilmem ne. Tasarımın canı cehenneme. Telefonun içindeki özellikler iyi olduktan sonra yemişim tasarımı. Tasarım da tasarım içine bakın azıcık şekil şukul insaları sizi. Yoksa kullandığım 6s'i masaya koyduğumda ne S7 kalıyor ne G5. Hepsinin havası sönüyor. Adam görünce iPhone kaç bu diyor. Dikkat çekiyor hemen. Ama ben şekil şukul sevmediğim için nasipse 6s'ten kurtulacağım. Ya yeni çıkacak olan Nexus'u alacağım ya da HTC 10. Bekliyorum bu telefonu.

    Sense arayüzü diye bir şey yok eskidendi o.Adamlar hafifleteceğiz diye arayüzü silmiş.Ses konusu tamamen balon.Hoparlör balon kulaklık çıkışı güçlü teoride ancak kalite gsmarena nın verilerine göre ortalamanın altında.Verilen kulaklığın ve psikolojik etkinin sebebiyle insanlara güzel geliyor.Tabi nihai kararı denemeden vermemek lazım.Ön kamera kalitesi en iyisi ancak ois olayı yine balon s7 ile hemen hemen aynı performans da stabillik konusunda.Tasarım kötü telefon kalın batarya yetersiz ekran çerçeve oranı kötü gibi tonla eksi var.Ayrıca rakipleri milyonlar sattı yeni projelere yelken açtı adamlar hala telefonu piyasa sürecek.Bu vizyonla htc sinin bu senede mali krizden burnu çıkmaz belki bir nebze toparlarlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanıncipsi

    Birde ciddi ciddi Samsung alın diyenler olmuş

    Sense arayüzünün akıcılığından bi haber olsanız gerek böyle diyorsunuz.

    Hocam S7'yi deneme şansınız oldu mu bilmiyorum ama nasıl sense arayüzü zayiflayip akıcı hale geldiyse TouchWiz de öyle zayiflayip akıcı hale geldi. HTC 10'un samsungdan tek üstün yani kulaklık çıkışı bide ön kamera performansı. Bunun dışında başka artısı yok. Eğer müzik konusunda takıntılı değilseniz 3000 lira vermeye değmez. Benim gibi Türkiye garantili S7'yi 2400 satın almanız mümkün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 15 Mayıs 2016; 8:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme çok başarılı olmuş. Teşekkürler Mesut Çevik
    Yorumlarda dikkatimi çeken kalınlık şikayetlerine verilmesi gereken cevabı bulamadığım için yazıyorum.
    Arkadaşlar, evet millet 7mm kalınlığında telefonlar yapıyor çok ince ve şık duruyorlar.
    Lakin atladığınız bir şey var. Kalınlığın asıl sebeplerinden bir tanesi bu telefonun mukavemeti. Adamlar adeta bükülmeyen telefon yapmışlar. Bu konudaki inceleme videolarına bir göz atın derim.
    Ve dayanıklılığı sağlarken size kesinlikle bu kabalığı hissettirmiyor, elinize aldığınızda son derece ince ve zarif bir hissiyat veriyor. Hatta tasarım sebebi ile gördüğünüz anda bu hisse kapılıyorsunuz. Daha önceki HTC modellerden biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar telefon almak isyorum ama kararsız kaldım lgg5 mi alsam z5 premiummu lgg5 in işlemcisi ekran kartı falan daha iyi ama ben son 1 aydır z5 premiuma heves ediyorum ama bir yandanda lg isyorum daha iyi diyr belki z5 tr kasan oyun olursa onda kasmaz diye bilmiyorum yardım edermisiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Video da oto fokusu saymazsak, HTC özellikle gece çekimlerinde S7 den önde.

    Telefonu yurtdışından alacağım , hazır pasaport varken kayıt ettirebileceğim.
    O yüzden bana ucuza mal olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pil süreleri ne kadar da saçma yahu. 2011 yılında galaxy s2 telefonumda da 3,5-4 saat alıyordum. Yıl oldu 2016 amiral gemi modelleri hala bu sürelerde geziniyor. Şu anda G4 var o da 4-4,5 arası geziniyor.



    Pil kapasiteleri 2 kata yakın artıyor ama özellikle koydukları verimsiz, gereksiz yüksek çözünürlüklü paneller, aşırı ısınan işlemciler bu telefonların pilini adeta emiyor.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.