Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
12.547
Cevap
23
Favori
1.081.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

ben geçenlerde hp 9730et aldım. üründen gerçekten memnunum fakat diğer kullandığım notebooklara göre oldukça fazla ısınıyor. bu bir sorun mu ? yoksa geneli böylemi.

yapılabilecek bişi var mı
  • arkadaşlar hp dv6000 aldım, ihtiyaçtan satıyorum içim kan ağlayarak...ilgilenenlere duyurulur

AGRESİF TURK
  • Biri Bana bu derneğin imzasını gönderebilir mi_?
  • arkadaşlar hp'nin sitesinde benim dv6755et modelinin sayfasında garanti 1 yıl uzatılabilir demiş hp daha fazla bilgi için hp satıcınızla görüşün demiş ben laptobu teknosadan almıştım garantiyi 3 yıl yapmak istiyorum hangi yolları izlemeliyim? bunun için ücret alınıyormu? yardımcı olursanız sevinirim.

saygılar...

hp pavıllıon dv6000 notebooku turkıyeden getırttı bır kac ay once fakat vısta yukludu kullandıgım bır kac program yavas calıstıgı bılgısayarcıya gosterdım hard dıskım 250 gb oldugu halde ılk geldıgınde vıstanın 110 gb ı kullnadıgını gordum 2gb ram ınde nerdeyse 400 mb yakınını kullanıyordu bılgısayarcıda xp kurarsak hızlanır dedı fakat vıstayı kaldırıp xp yı kurduktan sonra drıverları bulmadım dıye elındekı baska bır vıstayı kurmus Recovery ı cd ye cekmedıgı ıcın gerı yukleme yapamadık. sımdı vısta yuklu makınamda ama p4 bılgısayarımdan daha yavas calısıyor neredeyse en ufak oyunlarda bıle ekranda takılma yapıyor. parmak ızı calısmıyor gıbı sorunlar var.
    bunları ne sekılde halledebılrıım arkadaslar bılen varmı acaba

en buyuk sorunlarımdan bırınınde bataryanın yuzde yuz dolu ıken sadece yarım saat kırkbes dakka ıdare edebılmesı sanırım buda normal degıl.

yardım yolu gosterecek bırı varsa sevınırım cunku turkıyede sadece 10 gun kalıcam ve bu makına elım ayagım gıbı ısımde

sımdıden tesekkurler

• Cihaz modeli:Pavilion Dv6187eu
    Arkadaşlar nedir bu cihazdan çektiklerim anlamıyorum.İki kere anakart,iki kere dvd-rom,bir kere bataryam değişti.
    Şimdide hoporlörlerden ses gelmiyor
    Parça değişiminin bir sınırı yokmudur acaba?Devamlı böyle parçamı değiştircez yani...
    dv 2172ea model notebookuma virüs bulaştığından dolayı format atmak istedim kurtarma dvd leri ile.
    tam geri yükleme istemi ile işleme başladım,ilginç bir şekilde 3 kurtarma dvd si ile işlemin bitmesi yaklaşık abartısız 7-8 saat sürdü. bunda dvdlerin hiç kullanmamış olmama rağmen hasarlı olması sebep oldu.ama işlem sonunda bitti ve bilgisayarı tekrar başlatın uyarısı ile açtım bilgisayarı fakat ''ntldr is missing press ctrl-alt-del to restart'' yazısı ile karşılşatım ve bilgisayar hiç açılmamaya başladı.
    ardından normal xp kurulum cd si windows kurmak istedim kur işlemi bittikten sonra (sata diskin gereken enable-disable kısımlarını yaptım)bilgisayar yine tepkisiz kaldı ve hiç açılmadı....ve şu an elim kolum bağlı afallamış bir şekilde bekliyorum...

6 aydır kullanmakta olduğum 9620et'mi satıp 1915 ytl'ye 2 hafta önce 9630et notebook aldım.işlemcisi 7700 ve 2 adet 250gb hard diski var. hard diskler eski modeldeki hitachi'ye göre daha performanslı (SAMSUNG HM250JI). Eski modelde LG dvd-rw wadı ve performansı oldukça yeterliydi.Her türlü medyaya yüksek hızlarda yazabiliyordum.9630et'de PIONEER DVDRW DVR-K17B ATA sürücü var firmware 1.02 16x medyalara 2x yazabiliyor, 6x-rw medyaya 2x yazabiliyor. Benzer problemler yaşayan arkadaş varmıdır? Yeni firmware bulamadım bu sürücü için.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Saygılarımla,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurslm

ben de bi hp dv9000 kullanıcısıyım

everrest programını kullanarak cpu ısısına baktım da

cpu 58-59 C
    grafik işlemci de 70 C diyoo

bu ısı az mı cok muuuu?

bu gün pc yi hiç kapatmadım...

Benim Kullandığım Model : Dv 6650 Et.

Şu Anki Sıcaklık : ( 3-4 saatlik Değerler )

CPU 50 °C (122 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #1 47 °C (117 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 47 °C (117 °F)
    Grafik İşlemci (GPU) 53 °C (127 °F)
    WDC WD2500BEVS-60UST0 45 °C (113 °F)

Sorunun Cevabı ise Normal Değerler. Biraz Kasarsan ( Oyun vb.) 100°C Geçer. Bu Yüzden için rahat olsun.
  • açıkçası forumlara yazdım yazdım derdime kimse çare bulamadı yada ilgilenmedi bence ilgilenmedi.. ve ayrıca forumlarda servislerle ilgili yazılanlara asla kanmayın yok hp bilmem kaç günde veriomuş yok yapmıomuş vs.. atan atana ben buralara sorana kadar servise verseymişim diorum şimdi adamlar resmen 2 günde laptopumu eksiksiz sorunsuz ve çalışmayan dvd mide değiştirerek verdiler.. garantisi olan arkadaşlar boşuna çare aramasın verin servise gerçekten harika oldu ve şimdi diorumki iyiki bir dv 6000 , hp kullanıcısıyım servisine sonsuz teşekkürler artık sizden korkmuyor hayranlık duyuyorum korkan arkadaşlarada duyrulur selamlar....

Orjinalden alıntı: lawyer61

açıkçası forumlara yazdım yazdım derdime kimse çare bulamadı yada ilgilenmedi bence ilgilenmedi.. ve ayrıca forumlarda servislerle ilgili yazılanlara asla kanmayın yok hp bilmem kaç günde veriomuş yok yapmıomuş vs.. atan atana ben buralara sorana kadar servise verseymişim diorum şimdi adamlar resmen 2 günde laptopumu eksiksiz sorunsuz ve çalışmayan dvd mide değiştirerek verdiler.. garantisi olan arkadaşlar boşuna çare aramasın verin servise gerçekten harika oldu ve şimdi diorumki iyiki bir dv 6000 , hp kullanıcısıyım servisine sonsuz teşekkürler artık sizden korkmuyor hayranlık duyuyorum korkan arkadaşlarada duyrulur selamlar....

ilginç

• geçen ay 6296 model paviliyonumu servise vermiştim ve 20 gün kadar sonra onarımın tamamlandığına dair mesaj aldım ve teslim almaya gittim.. hardiskin ısındığından şikayetçi olduğum halde fanı değiştirmişler işlemcinin ısınmasından şikayetçi olmamıştım ama klavye değişmiş yaptıkları işlerm bu kadar.. Bir sürü şikayetimi kaale bile almamışlar. TİZZZZZ sesinin CPU4 disable yaparak çözmüşler.. Bunun o şekilde giderilebileceğini bende söylemiştim.. Bu sorundan şikayetçi olan bir çok kişide parça değişimine gidildiğini söyledim ben neden cihazımda böyle bir özellikten mahrum bırakılacağımı sordum Hp den bu şekilde talimat geldiğini söylediler.. teslim almadım ve çağrı merkezini aradım yeniden kayıt açtırmam gerektiğini söylediler bende aynı kayıt üzerinden neden yapmadıklarını sordığumda bir sürü saçmaladılar.. ve yeni kayıt açtırmazsam bu şekilde kalacağını söylediler faln filan... Yeni kayıt açtırdım ve tizz sesinin cpu4 disable yapılmadan çözülmesini ve kasadaki eğriliğin giderilmesini talp ettim.. ekranı açtığım zaman sağ ön ayak havada kalıyor ve bununda normal bir durum olduğunu söylüyor bana oradaki teknik eleman

Daha önce tizz sesinde sorun yaşayanlarda ne gibi işlemler yaptılar acaba parça değişimi yapıldığını okumuştum daha önce.. Ben CPU4 ün disable yapılmasını istemiyorum bu şekilde işlemci devamlı 2.0GHZ hızında çalışıyor ve batarya daha kısa sürede bitiyor.. arada 2-3 dakika oynama yapıyormuş teslerine göre ama hikaye baya fark ediyor

• quote:

Orjinalden alıntı: lawyer61

açıkçası forumlara yazdım yazdım derdime kimse çare bulamadı yada ilgilenmedi bence ilgilenmedi.. ve ayrıca forumlarda servislerle ilgili yazılanlara asla kanmayın yok hp bilmem kaç günde veriomuş yok yapmıomuş vs.. atan atana ben buralara sorana kadar servise verseymişim diorum şimdi adamlar resmen 2 günde laptopumu eksiksiz sorunsuz ve çalışmayan dvd mide değiştirerek verdiler.. garantisi olan arkadaşlar boşuna çare aramasın verin servise gerçekten harika oldu ve şimdi diorumki iyiki bir dv 6000 , hp kullanıcısıyım servisine sonsuz teşekkürler artık sizden korkmuyor hayranlık duyuyorum korkan arkadaşlarada duyrulur selamlar....

Hakkaten ilginç, sen istisnasın kardeşim üzülme..Hp den değişik tarihlerde aldığım 2 pavillion laptopta arıza yapmış birisiyim.1. laptopu arızadan tam 1 ayda teslim aldım.2. laptopun adaptörü yandı servise verdim (dikkat burası önemli) format atıp adaptörü değiştirdiler. 1 hafta sürdü bu işlemde..

• arkadaşlar bende de pavilion dv6375ea var wista da sorunsuz çalışmaktaydım ama xp yükledim ve wirelessin driverini bulamadım kullananlar varsabana yardımcı olabilirler mi nereden temin edebilirim.

ankaralihuseyin82@hotmail.com
    .:::UNREAL TEŞKİLATI:::.
    "Türkçemiz Yok Olmasın"
    Q6600 3.64 GHZ|ASUS STRIKER II EXTREME|CORSAIR 2x4 GB 1600 DDR3 CL9|MSI GTX 560 Ti Twin Frozer II|Cooler Master Silent Pro 1000W|COOLER MASTER COSMOS RC 1000|OCZ VERTEX 2 SSD 60 GB - WD CAVIAR BLACK 1 TB - SAMSUNG SPINPOINT F1 750 GB|SAMSUNG T260 25.5 |LOGITECH Z 5500 5.1|ASUS XONAR D2 7.1|MICROSOFT WIRELES LASER DESKTOP 7000 - A4 TECH X718|HP PAVILION DV6551|NIKON L120
  • herkese merhaba.2 hafta önce HP dv9730 ET modelini aldım 2GB ram,AMD Turion 64 X2 işlemciye sahip(512KB+512KB L2 Önbellek ve 2,0 GHz),ekran kartımda GeForce nVidia 8400M GS 256 MB VE 1023 MB kadar paylaşımlı ve 32 bit.Sorun şu ki hiçbir oyundan istediğim yeterli verimi alamıyorum PES2008 High detailde oynamaya kalktım kastı,Medium'a düşürdüm ayarları yine hafif kasma yaptı,Lowda ise sorunsuz çalışıyor sizce bu ekran kartı bu oyunu Highde çalıştıramaz mı?Bir başka takıldığım nokta Need For Speed Carbon ve Most Wanted oyunlarıyla ilgili.Carbon ve Most Wanted oyunlarını ancak low detailde oynuyabiliyorum ki Carbon ve Most Wantedde bile lowda zaman zaman kasılıyor pc.Arkadaşlar nVidianın sitesinden 175.63 driverini indirdim ancak setupda donanımınızla uyumlu mevcut bir donanım bulunamadı diye bir hata veriyor.Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor Ekran Kartının oyunlarda kasmasını engelliyebilmem için?Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygenc -- 1 Ağustos 2008; 23:19:36 >

• selam arkadaslar benım sızlerden bı ıstegım ricam olucak. bende hp pavilion 6640et cıhazı war ben bu cıhazın recovery cdsını yaptım. ve bı kac defa recovery ıle gerı donus yaptım daha sonra xpye donmek ıcın bılgısayara komple Format attım Xp'de hersey sorunsuz calısıyor.suan bı ıs yerı kurduk ve vista nasıl olsa orjınal dıe yenısıne para vermektense bendekını recoveryı kurayım dedım.ama komple format aatıgım ıcın recovery yapmıyor :(( boot ve bootmgr dosyası lazım ımıs bunları nereden bulabılırız veya bulduk bunları sıstemın neresıne kopyalamak lazım kı recovery calıssın. bıraz uzun oldu kusura bakmayın bana bu konuda yardım edermısınız.bende elımden geldıgı kadarı ıle her turlu yardıma acıgım :((
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.