Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.547
Cevap
23
Favori
1.081.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE HP PAVİLİON DV6357 KULLANICISIYIM DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMI YAKLAŞIK BİR SENE ÖNCE TEKNOSADAN ALDIM GEÇEN YAZ EN AĞIR OYUNLARI URFA GİBİ SICAK BİR MEMLEKETTE OYNARKEN HİÇBİR ISINMA SORUNU VERMİYORDU AMA BU YAZ BİLGİSAYAR ISINMA SORUNU DEGİL NERDEYSE YANMA SORUNU YAŞIYOR.SPEEDFAN ADLI PROGRAMLA İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI ISILARI 57-EKRAN KARTI
    83 İLE 92 DERECE ARASI SICAKLIK DEGERLERİ TEKNİK SERVİSİNE GÖNDERDİM BİRAZ ÖNCE GİDİP BİLGİ ALDIM FAN VE ADAPTÖRÜ DEĞİŞECEKMİŞ BEN DÜŞÜNÜYORUM DA NOTEBOOK SOĞUTUCU ALSAM VEYA DAHA FARLIK BİR ÇÖZÜMLE BİLGİSAYARIMIN ISINMA SORUNUNU HALLEDEBİLİR MİYİM..

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

HP PAVİLİON DV6357
    İNTEL CORE 2 DUO T5500 1.66
    1024 MB RAM
    256 MB GEFORCE GO7400 EKRAN KARTI
    120 GB HDD
    VİSTA HOME PREMİUM....

saygılar...

Orjinalden alıntı: Oğuz06

Klasik pavilion vakası.

Adaptör sorunu bendede olmuştu.Hasanpaşa'daki Hp servisine gittim.Durumu anlattım.Hemen yeni bir adaptör seti verdiler.Hiç bir bekletme veya bi aksama da olmadı.

Yok kardeş ben senin gibi şanslı değildim..Bu gün beni utandırmak için 4 günde yapılan laptopu almak için gittim okmeydanındaki pavillion servisine..Allahtan beni utandırmadılar adaptörü arızalı olan laptopuma format atmış bir şekilde elime verdiler.. Arkadaş diyorum sorunun adaptörden olduğunu forma not olarak yazmıştım ee daha niye format attınız..Ayar yapmaları için format atmaları gerekiyormuş birde teselli ediyor beni biz bunu ücretli yapıyoruz normalde ama size ücretsiz yaptık diye..Giden bilgilerimemi yanayım Hp nin "Koşulsuz Müşteri Memnuniyetsizliği" için çalışmasına sevineyimmi şaşırdım..

Artık bunların çıkardığı ürünler garanti kapsamında arıza yapmamaya başladığı zaman ve de servisine aklı başında adamlar istihdam ettirdiğinde belki alırım ama bundan sonra kapıma koymam Hp bu böyle biline..

• Arkadaşlar İhalil Arkadaşımızın Verdiği Driver , Gerçekten de İşe Yarıyor ve Sorunsuz Çalışıyor. Herkese Tavsiye Ediyorum.
    İyi günler / saygılar.

Orjinalden alıntı: BabyIcey

Arkadaşlar İhalil Arkadaşımızın Verdiği Driver , Gerçekten de İşe Yarıyor ve Sorunsuz Çalışıyor. Herkese Tavsiye Ediyorum.
    İyi günler / saygılar.

bir sorum olacaktı ben o driveri kurdum kendi hp diye bir yer gösterdi bastım yükledi bu yeterlimi yoksa başka bir yeremi kurmam gerekiyordu

saygılar...

ayrıca bende hiç bir değişiklik olmadı sıfır:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Singlith -- 18 Temmuz 2008; 11:56:50 >
  • Arkadaşlar dv6725et kullanan bir arkadaş varmı? Varsa mümkünse Bana recovery cdlerini yollyabilrmi? benimkiler bozuk çıktı.. servisde pürüz çıkarıyor.. Lütfen olan arkadaş vara pm yoluyla ban ulaşsın...

Orjinalden alıntı: BL@DE

ihalil kardeşim verdiğin ekran kartı driveri sayesinde fifa 2008'i full detay hiç kasmadan oynayabiliyorum dv6755et laptobum ile Allah senden razı olsun çok makbule geçti sağolasın

saygılar...

Diğer oyunlarında da düzelme oldu mu???Bu arada birşey farkettim belki biliyorsunuzdur ama oyun falan oynarken güç ayarlarına mutlaka bakın.Zaten 3 tane ayar gösteriyor.Bu ayarlar oyunlarda büyük derecede performans olarak farkettiriyor.

Saygılar...

• Merhaba Dostum

Sen Yükleme Yapmamışsın. İndirdiğin Dosya'daki Verileri Çıkartmışsın.

- İndirdiğin Dosya'daki verileri masa üstüne çıkart. Daha sonra sitedeki imf adlı dosyayı indirip klasörün içine at. Sonra'da aşağıya yazdıklarımı sırasıyla uygula.

Bilgisayarım - sistem özellikleri - Aygıt Yöneticisi - Görüntü Bağdaştırıcı - Nividia GeForce 8400m-Gs'ye - sağ tıklayıp özellikler seçeneğine seçin. Açılan pencereden sürücü kısmına gelip , sürücü güncelleştir seçeneğini seç / sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara / gözat seçeneğinin altındaki Bilgisayarımda aygıt sürücüleri listeinden seçmeme izin ver seçeneğini seç / disketi var komutuna tıkla / Burada İhalil arkadaşımızın verdiği sitedeki imf dosyasını seçiçeksin (pc'deli adı : nvac). Son olarakta ileri diyip yükleme işlemini başlatıcaksın.

Biraz karışık oldu. Kusura bakma. Kolay Gelsin.

quote:

Orjinalden alıntı: Desthal1903

quote:

Arkadaşlar İhalil Arkadaşımızın Verdiği Driver , Gerçekten de İşe Yarıyor ve Sorunsuz Çalışıyor. Herkese Tavsiye Ediyorum.
    İyi günler / saygılar.

bir sorum olacaktı ben o driveri kurdum kendi hp diye bir yer gösterdi bastım yükledi bu yeterlimi yoksa başka bir yeremi kurmam gerekiyordu

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 18 Temmuz 2008; 20:08:30 >

• quote:

Merhaba Dostum

Sen Yükleme Yapmamışsın. İndirdiğin Dosya'daki Verileri Çıkartmışsın.

- İndirdiğin Dosya'daki verileri masa üstüne çıkart. Daha sonra sitedeki imf adlı dosyayı indirip klasörün içine at. Sonra'da aşağıya yazdıklarımı sırasıyla uygula.

Bilgisayarım - sistem özellikleri - Aygıt Yöneticisi - Görüntü Bağdaştırıcı - Nividia GeForce 8400m-Gs'ye - sağ tıklayıp özellikler seçeneğine seçin. Açılan pencereden sürücü kısmına gelip , sürücü güncelleştir seçeneğini seç / sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara / gözat seçeneğinin altındaki Bilgisayarımda aygıt sürücüleri listeinden seçmeme izin ver seçeneğini seç / disketi var komutuna tıkla / Burada İhalil arkadaşımızın verdiği sitedeki imf dosyasını seçiçeksin (pc'deli adı : nvac). Son olarakta ileri diyip yükleme işlemini başlatıcaksın.

Biraz karışık oldu. Kusura bakma. Kolay Gelsin.

quote:

Orjinalden alıntı: Desthal1903

quote:

İyi günler / saygılar.

saygılar...

cidden oldu çok saolasın babyicey ve ihalil kardesim cok iyi oldu:D işe yaradı çok sağol tawsiye ederim indirin:D

Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nîn Bruinen dan in Ulaer!

• ARKADAŞLAR BENDE HP PAVİLİON DV6357 KULLANICISIYIM DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMI YAKLAŞIK BİR SENE ÖNCE TEKNOSADAN ALDIM GEÇEN YAZ EN AĞIR OYUNLARI URFA GİBİ SICAK BİR MEMLEKETTE OYNARKEN HİÇBİR ISINMA SORUNU VERMİYORDU AMA BU YAZ BİLGİSAYAR ISINMA SORUNU DEGİL NERDEYSE YANMA SORUNU YAŞIYOR.SPEEDFAN ADLI PROGRAMLA İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI ISILARI 57-EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ
    83 İLE 92 DERECE ARASI SICAKLIK DEGERLERİ TEKNİK SERVİSİNE GÖNDERDİM BİRAZ ÖNCE GİDİP BİLGİ ALDIM FAN VE ADAPTÖRÜ DEĞİŞECEKMİŞ BEN DÜŞÜNÜYORUM DA NOTEBOOK SOĞUTUCU ALSAM VEYA DAHA FARLIK BİR ÇÖZÜMLE BİLGİSAYARIMIN ISINMA SORUNUNU HALLEDEBİLİR MİYİM..

HP PAVİLİON DV6357
    1024 MB RAM
    120 GB HDD
    VİSTA HOME PREMİUM....
    Ön Bellek (L2 Cache) : 512 KB
    Veri yolu Hızı : 800 MHz
    İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium
    Bellek : 2048 MB
    Max. Bellek Desteği : 4 GB
    Bellek Türü : DDR
    Ekran Boyutu : 17"
    Ekran Çözünürlüğü : 1440 x 900 px
    Parlak Ekran : Evet/Var
    Geniş Ekran : Evet/Var
    Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce™ 8400M GS
    Ekran Kartı Belleği : 256 MB
    Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var
    Sabit Disk Kapasitesi : 250 GB
    Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm
    Sabit Disk Arabirimi : SATA
    Optik Sürücü : DVD±RW
    Kablosuz Ağ : 802.11n
    Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000
    Modem : 56K Fax/Modem
    Görüntü Giriş ve Çıkışları : S-Video¸ HDMI
    Ses Giriş ve Çıkışları : Stereo In (Microfon)¸ Stereo Out (Kulaklık)
    Hoparlör Türü : Altec Lansing® hoparlörler
    Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR
    Kart Yuvaları : Memory Stick (MS)
    USB Sayısı : 3
    Dahili Web Kamera : Evet/Var
    Uzaktan Kumanda : Evet/Var
    Klavye : Türkçe Q
    Ağırlık : 3,55 kg

1290 ytl
    sizce bu notebook bu fiyata nasıl alınırmı?

piyasa fiyatı 1399 $+kdv yardımlarınızı bekliyorum. saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: ykostek

merhb arkadaşlar sizler sağlam hp kullanıcısısınız.sizlerden yardım istiyorum
    İşlemci Modeli : AMD Athlon� 64 X2 Dual-Core
    İşlemci Hızı : 2,00 GHz
    Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce� 8400M GS

1290 ytl

alınır karın bile olur ayrıca ekran kartının paylaşımlı olunca kaça kadar yükselebiliyor 1023mÜ? işlemci hızı ve veriyolu hızı gayet iyi.ön bellekte iyi sayılır yani alabilrsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Singlith -- 19 Temmuz 2008; 15:50:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ykostek

merhb arkadaşlar sizler sağlam hp kullanıcısısınız.sizlerden yardım istiyorum
    İşlemci Modeli : AMD Athlon� 64 X2 Dual-Core
    İşlemci Hızı : 2,00 GHz
    Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce� 8400M GS

1290 ytl

Özellikleri çok güzel.Ama AMD işlemci dışında.Bence AMD alma.Eski bir AMD kullanıcısı olduğumdan tavsiye etmem.Zaten AMD yide değiştirdim.Şimdiki İNTEL.AMD'nin sorunu çok oluyor.Kimse ısınma problemi yok diyor.Ama en basitinden benim pavilion'umun üstüne yumurta kırsan pişicek çay koysan demlenecek kadar ısınıyordu.Bence AMD alma.İNTEL alma gücün varsa İNTEL al.Yoksa düşük özellikte al İNTEL al.

• quote:

Orjinalden alıntı: yunus1663

ARKADAŞLAR BENDE HP PAVİLİON DV6357 KULLANICISIYIM DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMI YAKLAŞIK BİR SENE ÖNCE TEKNOSADAN ALDIM GEÇEN YAZ EN AĞIR OYUNLARI URFA GİBİ SICAK BİR MEMLEKETTE OYNARKEN HİÇBİR ISINMA SORUNU VERMİYORDU AMA BU YAZ BİLGİSAYAR ISINMA SORUNU DEGİL NERDEYSE YANMA SORUNU YAŞIYOR.SPEEDFAN ADLI PROGRAMLA İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI ISILARI 57-EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ

HP PAVİLİON DV6357
    1024 MB RAM
    120 GB HDD
    VİSTA HOME PREMİUM....

Bir ara bende de ısınma problemi çok oluyordu.Bios sürümünü değiştirdim.Isınma olmamaya başladı.Ama bu seferde fan durmaksızın çalışmaya baaşladı.Ama en azından ısınmıyordu.Bir başka çözüm olarak da notebook soğutucuyu deneyebilirsin.

• teşekkür ederim iyi günler

Orjinalden alıntı: Oğuz06

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

ihalil kardeşim verdiğin ekran kartı driveri sayesinde fifa 2008'i full detay hiç kasmadan oynayabiliyorum dv6755et laptobum ile Allah senden razı olsun çok makbule geçti sağolasın

saygılar...

Diğer oyunlarında da düzelme oldu mu???Bu arada birşey farkettim belki biliyorsunuzdur ama oyun falan oynarken güç ayarlarına mutlaka bakın.Zaten 3 tane ayar gösteriyor.Bu ayarlar oyunlarda büyük derecede performans olarak farkettiriyor.

Saygılar...

Oğuz06 kardeşim 175.63 driveri ile fifa 2008 ve red alert-3'ü deneyebildim şuana kadar ikisindede çok fazla performans artışı oldu(bu oyunlarda bile çok fazla performans artışı sağladığına göre çoğu oyunda sağlar demektir) ekran kartı artık bana tam karşılık verebiliyor laptoptan memnundum tek sıkıntı yaşadığım yönü oyun performansının bana yetmeyişiydi biliyorsun buda olunca şimdi laptobumdan çok ama çok memnunum dört dörtlük sorunsuz bir laptop hp'nin dv6755et modelini herkeze kesinlikle tavsiye ederim sorunsuz kusursuz mükemmel bir laptop güç ayarım ''hp tarafından önerilen'' en iyisi bu zeten ''güç tasarrufu'' yapsam pildeyken hiç performans vermiyor ''yüksek performans'' yapsam bu seferde şarjı çok çabuk bitiriyor en iyisi en dengelisi ''hp tarafından önerilen'' bence yanlız oyun oynarken kesinlikle fişe takılı oynayın pilde oynamayın derim çünkü pildeyken oyunlar çok yavaş çalışıyor fişe takınca süper hızda oynuyor

saygılar...

• yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ben bu sorun icin siteye uye oldum sorunu ben cozdum ...
    ilginc bi durum oldu ama sorun da haloldu :D
    saygılar
  • İyi günler arkadaşlar bu verdiğiniz driver HP dv6810et grafik kartı NVIDIA® GeForce™ 8400M GS 256 MB atanan olmak üzere en çok 1535 MB toplam grafik belleği bu model içinde bu driverı kullanabilirmiyim? Şimdiden teşşekkürler.

Orjinalden alıntı: posedion78

İyi günler arkadaşlar bu verdiğiniz driver HP dv6810et grafik kartı NVIDIA® GeForce™ 8400M GS 256 MB atanan olmak üzere en çok 1535 MB toplam grafik belleği bu model içinde bu driverı kullanabilirmiyim? Şimdiden teşşekkürler.

evet onlarınkide ondan ama indirdiler calıstı bende indrdim bende calıstı bu arada 8600M gs

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.