Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.547
Cevap
23
Favori
1.081.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Oğuz06

quote:

Orjinalden alıntı: yunus1663

ARKADAŞLAR BENDE HP PAVİLİON DV6357 KULLANICISIYIM DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMI YAKLAŞIK BİR SENE ÖNCE TEKNOSADAN ALDIM GEÇEN YAZ EN AĞIR OYUNLARI URFA GİBİ SICAK BİR MEMLEKETTE OYNARKEN HİÇBİR ISINMA SORUNU VERMİYORDU AMA BU YAZ BİLGİSAYAR ISINMA SORUNU DEGİL NERDEYSE YANMA SORUNU YAŞIYOR.SPEEDFAN ADLI PROGRAMLA İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI ISILARI 57-EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ
    83 İLE 92 DERECE ARASI SICAKLIK DEGERLERİ TEKNİK SERVİSİNE GÖNDERDİM BİRAZ ÖNCE GİDİP BİLGİ ALDIM FAN VE ADAPTÖRÜ DEĞİŞECEKMİŞ BEN DÜŞÜNÜYORUM DA NOTEBOOK SOĞUTUCU ALSAM VEYA DAHA FARLIK BİR ÇÖZÜMLE BİLGİSAYARIMIN ISINMA SORUNUNU HALLEDEBİLİR MİYİM..

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

HP PAVİLİON DV6357
    İNTEL CORE 2 DUO T5500 1.66
    1024 MB RAM
    256 MB GEFORCE GO7400 EKRAN KARTI
    120 GB HDD
    VİSTA HOME PREMİUM....

Bir ara bende de ısınma problemi çok oluyordu.Bios sürümünü değiştirdim.Isınma olmamaya başladı.Ama bu seferde fan durmaksızın çalışmaya baaşladı.Ama en azından ısınmıyordu.Bir başka çözüm olarak da notebook soğutucuyu deneyebilirsin.

bıosu kac yaptın ısınma düzeldı dostum bendede AMD var Pavilion KM020EA YaniDV 6750ET var bende

• dv6000 bir laptopum var ve mouse klavye çalışmıyor..bios ekranında media center da filan mouse ve klavye çalışıyor ancak oturum aç kısmına geldiğimde çalışmıyor şifre giremiyorum dolayısıyla oturumu açamıyorum lütfen yardım edin.....acil..

ayrıca eğer format atmayı önerirseniz bana bir cd vermediler sabit diskte sanırım ama nasıl atacağımı bilemiyorum..teşekkkürler..
    kurtarma diskim yok:(

ayrıca formattan önce bu durumda içindeki bilgilere nasıl ulaşabilirim sistemde bi sorun yok klavye ve mouse çalışmıyor ...
    klavye ve mouse
    güvenli modda da çalışmıyor
    media center ve bios ekranında çalışıyor..

acil yardım lütfennnn
  • Merhaba arkadaşlar,

hp pavilion dv6000 marka vista yuklu bir laptop var yiğende. Fakat tabii ne bulsa indiriyor kurcalıyor... Vista açılınca 10 saniye sonra starforce protection bilgisayarınızla uyumlu değil diye bir ikaz geliyor ve pc kilitleniyor... Denetim masasına girip bu program eğer listede varsa sileye bile fırsat vermiyor. Vistayı sileyim, xp yapayım dedim ama o da olmuyor çünkü sabir disk görmedim diyerekten bir hata veriyor. Onunda sata ayarı mı varmış öyle birşey. Hiç olmazsa şu kilitlenme konusundan kurtulsam, temizlik yapıcam ve vista kullanmaya devam edicem... Nasıl çözeriz bu kilitlenme sorununu...

NOT: Vista acılırken ilk başta guvenli mod , olağan şekilde açılsın vs gibi secenekler cıkıyor ve laptop guvenli modda çalışıyor...

Teşekkürler şimdiden, sağolun...

Orjinalden alıntı: e_1903

ya arkadaşlar bu teknosada bi ara kampanyada olan bi seri vardı hp nin..dv6000 serisi..teknosada satılan o ürünün özelliklerini bana bi yazarmısınız?

Bildiğim kadarıyla Kampanya Kapsamında Olan tek bir model değildi.
    Benim Gördüklerim ( Dv 6650 ve Dv 6640 Modelleriydi. ) Bende Kampanyadan 6650 Almıştım.

Dv 6650 Sistem Özellikleri :
    HP GY439EA DV6650 C2D T7500 2.2GHz 2GB 250GB 15.4" Notebook
    *Aile Pavilion DV6650ET *İşlemci Cinsi Intel Core 2 Duo mobile processor *İşlemci Hızı ( MHZ) T7500 - 2.20 GHz, ( 4 MB L2 cache, 800 MHZ FSB ) *Ön Bellek 2048 kb *Bellek (MB) 2.048 MB (2X.1024 MB) 667 Mhz DDR2 RAM *Maksimum Bellek ( MB) 2048 MB DDR SDRAM (533mhz) *Sabit Disk ( GB) 250 GB (4.200 rpm) S-ATA *Ekran Boyu ( Inch) 15.4" *Ekran Tipi TFT WXGA (PARLAK) *Ekran Çözünürlüğü 1280 dpi x 800 dpi *Disket Sürücü Yok *Optik Sürücü DVD-R Xip 0 W (+/-) *Ekran Kartı N Vidia Geforce 8400GS Max 895MB *Ses Kartı 3B sound Blaster Pro 16 bit *Faks Modem 56K *Network Kartı 10/100 Mb Onboard *Klavye Q Türkçe *Mouse Touch Pad *Pil Tipi - Ömrü 6 Hücreli *Ağırlık (kg) 2.9 kg *Wireless 802.11a/b/g *Bluetooth Var *İşletim Sistemi Vista Home Basic *Kamera ENTEGRE *Kızıl Ötesi YOK *Ek Ozellikler 5-1 Kart Okuyucu

Dv 6640 Sistem Özellikleri :
    İşlemci : Intel Core2 Duo T7250 2.0GHz işlemci, 2MB Ön bellek
    Bellek : 1GB DDR2 Bellek (maks.2GB)
    Ekran : 15.4” WXGA 1280 x 800 High D.BrightView Widescreen LCD
    Ekran Kartı : 383MB (128MB onboard)GeForce 8400M GS TC
    Harddisk : 160GB SATA 5400 rpm

• arkadaşlar merhabalar painkiller overdose aldım dv6755et laptobumda oynamak için büyük bir hevesle kurdum ve oyunu full detay kasmadan oynadı yalnız oyundaki binalar ve zemin komple gri gözüküyor ayarlarla ne kadar oynadıysam düzelmedi belki 8400M GS'den kaynaklanıyordur diye oyunu birde 8600M GS ekran kartına sahip olan kardeşimin ACER 5920G-302G16MI modelli laptobuna kurarak denedim yine aynı sorunlan karşılaştım benim dv6755et laptobumda 175.63 driveri yüklü bu sorunu nasıl düzeltebilirim? bu konuda bilgisi olan arkadaşların acil yardımlarını bekliyorum.

saygılar...

Orjinalden alıntı: LAPTOPÇU

blade kardeş o sorun galiba 175.63 driverindan olacak

Banada biraz öyle geliyor.Driver'ı bide değişip dene istersen.
  • ya arkadaşlar hp nin ye bir serisi çıktı ben onların içinden ençok dv5-1040 ı beğendim enyüksek özellikler onda sizde alıcaksanız bimekste bu ayın sonuna doğru veya öbür ayın tam başlarında şatışta olacak almak isteyenlere özelliklerini gönderiyorum saygılar...

İşlemci, işletim sistemi ve bellek
    İşlemci türü
    Intel® Centrino® 2 işlemci teknolojisi
    • Intel® Core™2 Duo İşlemci P8600
    • 2,40 GHz , Düzey 2 önbellek 3 MB
    • Intel® PRO/Kablosuz 4965AGN Ağ Bağlantısı

Yüklü işletim sistemi
    Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (32 bit)

Standart bellek
    3072 MB

Bellek düzeni
    (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)

Dahili sürücüler
    Dahili sabit disk sürücüsü
    320 GB

Sabit disk denetleyicisi
    SATA Sabit Disk Sürücüsü

Sabit disk sürücüsü hızı
    5400 rpm

Optik sürücü türü
    SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı Blu-Ray ROM

Sistem özellikleri
    Bellek kartı aygıtı
    Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu

Modem
    Yüksek hızlı 56K modem

Ağ arabirimi
    Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN

Kablosuz teknolojileri
    Intel® PRO/Kablosuz 4965AGN Ağ Bağlantısı

Kablosuz yeteneği
    Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi

Harici G/Ç bağlantı noktaları
    4 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 1 RJ11 modem konektörü, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası, kablo yerleştirme konektörü

Video yakalama arabirimi
    IEEE 1394 Firewire® Arabirimi

Genişletme yuvaları
    1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)

Ekran boyutu
    15,4 inç WXGA Yüksek Çözünürlüklü, BrightView özellikli AG Ekran

Ekran çözünürlüğü
    1280 x 800

Video adaptörü
    NVIDIA GeForce 9600M GT

Video RAM
    512 MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB toplam grafik belleği

Kontrol paneli
    HP QuickPlay ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri

Ergonomik özellikler
    Tümleşik parmak izi okuyucusu

Web kamerası
    Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam

Uzaktan kumanda
    HP Mobile Uzaktan Kumanda

Dahili ses
    3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik

Hoparlörler ve mikrofon
    Altec Lansing® hoparlörler

Klavye
    101 tuşlu, uyumlu klavye

İşaret aygıtı
    Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey ve yatay Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama, ses kapatma düğmeleri ve 1 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey

Güç kaynağı türü
    90 W AC Güç Adaptörü

Yazılım
    Yazılım - Verimlilik ve finans
    Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 60 Günlük Deneme Sürümü

Önceden kurulu yazılımlar
    Microsoft® Internet Explorer; Windows Mail; Adobe® Reader

Optik sürücü yazılımı
    Windows Media Player ; Windows Fotoğraf Galerisi ; DVD Play ; Windows Movie Maker, Windows DVD Maker ; Cyberlink DVD Suite ; Windows Media Center, QuickPlay for Windows ; Digital Persona Parmak İzi okuyucusu yazılımı

Ürünle gelen yazılım
    Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil); Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı; Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı; Symantec™ Norton Internet Security™ 2008 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği

Boyutlar / ağırlık / garanti
    Ağırlık
    2,65 kg

Paket ağırlığı
    4,65 kg

Boyutlar (G x D x Y)
    35,7 cm (G) x 25,9 cm (D) x 3,49 cm (min Y) / 4,19 cm (maks Y)

Paket boyutları (G x D x Y)
    415 x 160 x345 mm

Garanti bildirimi
    2 yıllık, yerinden alma ve yerine teslim, parçalar ve işçilik

Sınırlı garanti kapsamı ve istisnaları
    Ürününüzün garanti kapsamını 3 yıla kadar uzatabilir ve kaza sonucu oluşacak hasarlara karşı koruyabilirsiniz; daha fazla bilgi için HP satıcınızla görüşün.

• Özellikleri güzel.Emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz06 -- 23 Temmuz 2008; 11:20:00 >

quote:

Orjinalden alıntı: LAPTOPÇU

blade kardeş o sorun galiba 175.63 driverindan olacak

Banada biraz öyle geliyor.Driver'ı bide değişip dene istersen.

arkadaşlar dediğiniz gibi ekran kartı driverini değiştim tekrar 169.61 driverini kurdum ama oyundaki sorun aynen devam ediyor bu sorunu ortadan kaldıracak ekran kartı driveri varmı bildiğiniz? oyunu büyük bir heveslen almıştım şu hale bakın yardımlarınızı bekliyorum...

saygılar...

• Ya bazı oyunlar da fark ediyor normal masaüstü pc ye göre.Kardeşimin bi oyunu vardı.normal masaüstü pc'de görüntü o kadar da iyi değildi 512'lik ekran kartı olmasına rağmen.ama aynı oyunu laptop'a yüklediğimde normal masaüstü pc'de vermediği görüntüyü çok daha fazlasıyla verdi.

Ya bazı oyunlar da fark ediyor normal masaüstü pc ye göre.Kardeşimin bi oyunu vardı.normal masaüstü pc'de görüntü o kadar da iyi değildi 512'lik ekran kartı olmasına rağmen.ama aynı oyunu laptop'a yüklediğimde normal masaüstü pc'de vermediği görüntüyü çok daha fazlasıyla verdi.

haklısın kardeş üzülerek katılıyorum sana yapacak birşey yok yardımlarınız için teşekkür ederim.

saygılar...
  • konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim, birbirimize yardımcı olmamız çok güzel:), paylaşımlarınız için teşekkürler :))
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.