Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.547
Cevap
23
Favori
1.081.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: Cagdas dv6196

I'M BAAACK !!!
    NAPOYŞUNUZ ???
    DÖNDÜM BEN TATİLDEN...
    TEKRAR SİZLERLEYİM...
    TEŞEKKÜR EDEN ARKADAŞLAR OLMUŞ, BENDE SİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER EDERİM...
    SİZLER İÇİN PAYLAŞIMLARDA BULUNMUŞTUM, YERİNE ULAŞMIŞ, NE GÜZEL...
    YİNE SORULAR SORULMUŞ, YAZMAYA ÇALIŞICAM, ŞİMDİ EVİME YERLEŞMEYE ÇALIŞICAM Bİ İKİ GÜN...

Notebookumdan çok menunum tek sorunum xp ye geçince yaşadığım driver sorunları.bu driverları tümüyle elde edebileceğim adres konusunda ltf yardımcı olunuz...driverları yüklediğimde Quickbutton tuşları sorununu,synaptics sorunları vs. çözemiyorum...

Siyah ve mavi bukadarmı birbirine yakışır , görenin dibi düşüyor.Siyah ve mavili mouse'um ve siyah n72 :) telefonumla masamda gerçkten güzel duruyor.Kesinlikle tavsiye ederim.:)

Kendi yıldızını takip et.
  • xp den vistaya geçerken satayı disable yapmıştım. uzun süre bu şekilde vistayı kullandım. sonra satayı enable yapmak istedim forumda anltıldığı gibi fakat olmadı flashtaki driveri gösterdiğimde sistem 'zaten driveriniz güncel' diyor ve sataya dönemiyorum. bilgisayarım 6172ea bilgisayarıma ait vista uyumlu sata driver bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum, saygılar...

Orjinalden alıntı: ildnz

dv2410 icin hic fiyat bulamadim :( ama tesekkurler yine de :)
  • türçe vista home kurabilirsin aynı serial ile ve etkinleştirirsin. businesi satın alman yada korsan kurman gerekir. ben recovery disk oluşturmadım sistem değiştirdiğimde sitedeki driverlar işe yarıyor. üzülme forumu incelersen şikayetçi olanların sayısı fazla değil bir çoğuda sorun sayılmaz ısınmayan ve çok sessiz dizüstü bilen varsa gidip alalım. olmaması gerekir diye zannettiklerimizi markaya mal etmeyelim. amatör bir kullanıcı olarak yadırgadığım tek sorun pilin az gitmesi. her markanın ayıplı mal üretme riski vardır, onuda zaten yükleniyorlar, saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: hanmanas

YAW ARKADAŞLAR BENİMKİNDE İNGİLİZCE VİSTA HOME KURULU LİSANSLI.ONU KALDIRIP YERİNE TÜRKÇE NUSİNESS KURSAM .OK SORUN YAŞARMIYIM.YİNE BU YEDEKLEMELER ŞART MI. YAW BU NE KADAR SORUNLU ALETMİŞ.DAHA YENİ ALDIM AMA GÖZÜMÜ KORKUTTUNUZ YAF.NE YAPSAM DİREKT GÖTÜRÜP GERİ Mİ VERSEM.GÖRÜNÜMÜNE YANIP ALDIK AMMA
    ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotsukarci -- 18 Temmuz 2007; 4:59:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hotsukarci

aynı modelden türk pazarında olmayabilir dv 2000 serisinden aynı donanıma sahip bir bilgisayar ile kıyaslama yapabilirsin. eğe aşığının verdiği sitelerden araştırabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: ildnz

dv2410 icin hic fiyat bulamadim :( ama tesekkurler yine de :)

ayni ozelliklere sahip baska bi modele baktim ortalama 450-500 dolar karim var guzel :)
  • ORJİNAL İNGİLİZCE VARDI.YENİ VİSTA BUSİNESS TÜRKÇE KURMUŞTUM.ARKADAŞLAR ALLAH RAZI OLSUN SAYENİZDE WEBCAM VE WLAN ÇÖZDÜM.BİRAZ FAZLA OLDUM AMA ŞİMDİ DE QUİCK PLAY ÇALIŞMIYOR.BUNUNDA MI DRİVERİ VAR.VARSA NERDEN BULABİLİRİM.YA DA NASIL ÇALIŞTIRABİLİRİM QUİCK PALAYİ.
    ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Orjinalden alıntı: Cagdas dv6196

I'M BAAACK !!!
    NAPOYŞUNUZ ???
    DÖNDÜM BEN TATİLDEN...
    TEKRAR SİZLERLEYİM...
    TEŞEKKÜR EDEN ARKADAŞLAR OLMUŞ, BENDE SİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER EDERİM...
    SİZLER İÇİN PAYLAŞIMLARDA BULUNMUŞTUM, YERİNE ULAŞMIŞ, NE GÜZEL...
    YİNE SORULAR SORULMUŞ, YAZMAYA ÇALIŞICAM, ŞİMDİ EVİME YERLEŞMEYE ÇALIŞICAM Bİ İKİ GÜN...

kardeş hoş geldin tekrar.Bende xp pro var recovery dvd yi nerodan aldım ama dvd ile başlamıyo bide bu makinalarda recovery tuşu yokmu yada recovery nin başka bir yolu ???( recoery için arkadaşlar F11 diyo ama basıyorum dııt dııt ötüyoo )

• quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

bilgisayarın hafıza dolması sorununu recovery çözemiyor her pc yi açışımda 0.3gb hafıza doluyor!!!

işletim sistemin ne vista? xp?
  • selam benim dv6246 ea m var fakat henüz format atmadıgımdan recover cd leriyle format nasıl bişey bilmiyorum. Bilgisayarı aldıgımda recover dvd lerini yaptım. Acaba ben bugun bilgisayarı bu recover dvd leriyle formatladıgımda bilgisayar recover dvd lerini yaptıgım zamanki hale mi geliyor yoksa nasıl oluyor kafam karıştı :) Yani ben bilgisayarımda silmek istemediğim şeyleri mutlaka formattan once yazdırmalı mıyım dvd ye falan? teşekkür ederim..

Orjinalden alıntı: ceycey11

quote:

bilgisayarın hafıza dolması sorununu recovery çözemiyor her pc yi açışımda 0.3gb hafıza doluyor!!!

vista

• quote:

Orjinalden alıntı: cobilek

selam benim dv6246 ea m var fakat henüz format atmadıgımdan recover cd leriyle format nasıl bişey bilmiyorum. Bilgisayarı aldıgımda recover dvd lerini yaptım. Acaba ben bugun bilgisayarı bu recover dvd leriyle formatladıgımda bilgisayar recover dvd lerini yaptıgım zamanki hale mi geliyor yoksa nasıl oluyor kafam karıştı :) Yani ben bilgisayarımda silmek istemediğim şeyleri mutlaka formattan once yazdırmalı mıyım dvd ye falan? teşekkür ederim..

bilgisayar recover cd sini yaptığın zamana dönmüyor fabrika ayarlarına dönüyor ve herşey siliniyor ama onu dvd ye değil de bilgisayar kendi biyerlere yedekliyor galiba çünkü bn yaparken iki seçenek wardı birinde önce yedekliyor sonra fabrika ayarına döndürüyordu diğerinde direkt yedeklemeden döndürüyordu tabi yedekle dersen senden dvd isteyebilir tam bilmiyoruum. Bundan farklı olarak bir de bilgisayarı istediğin bir zamana döndürebiliyorsun örneğin bugün bir hata oluştu diyelim önceki bi zamana dönebiliyorsun ama bunun için önceden bilgisayarda sistem geri yükleme noktaları oluşturmuş olman gerekli.

• uzun süredir para iadesi istemem ve sinirli olmam nedeniyle girememiştim.
    en son üçüncü bilgisayarda şansımı denemek istedim ama o da (6390) meşhur ses nedeniyle servise gitti ilk gün.
    harddisk arızası tespit edildi.
    yine para iadesi istedim. bakalım bu sefer kurtulabilecek miyim?
    bu arada acer almıştım onu da sattım.
    artık masaüstü kullanacağım.
    size de sabırlar diliyorum.
    herkese iyi günler.

quote:

quote:

vista

vista işletim sisteminde sistem geri yükleme olayı daha ağır bir şeklde çalışıyor ve her türlü dosyanın bir nevi yedeğini alıyor. bilgisayarının sistem geri yükleme ayaralarını değiştirisen sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum...

• 6148 modeli laptop var. içinde 512 ram var. 1 GB ram ekliyeceğim ama ramin çeşidini bilmiyorum . SOdımm mi oluyor laptop ramleri bilgi vverirseniz sevinirim

quote:

quote:

quote:

vista

vista işletim sisteminde sistem geri yükleme olayı daha ağır bir şeklde çalışıyor ve her türlü dosyanın bir nevi yedeğini alıyor. bilgisayarının sistem geri yükleme ayaralarını değiştirisen sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum...

peki bu ayarları nereden değiştirebilirim yardım edebilirmisin??

• quickplay in driverı eğer SWSETUP klasörü duruyorsa. dediğim gibi yedeklediyseniz orada QLB VE QPW klasörlerini kurun , eğer olmuyorsa

http://liveupdate.cyberlink.com/b/a/r?PRODUCTNAME=QuickPlay&PRODUCTVERSION=2.1_QuickPlay%20for%20Windows&VERSIONTYPE=Standard&BU=CLT&MAJORVER=2&MINORVER=1&CHANNEL=OEM&BUILDNO=0.2811_2143&LANGUAGE=Trk&VENDORNAME=625&SR=HQP060103-06&OSREGION=&DEVICE=&TYPE=&BBProductId=67&BBProdVerId=255&BBProdVerTypeId=982&BBnChannel=1&BBnLangId=20&BBnOSRegion=-1&PATTERNID=9946&BB_ID=4475&URL=http%3A%2F%2Fwww.cyberlink.com%2Fcinema%2Fhp%2Fquickplay%2F2_1%2Fhp%2Fenu%2Fqp23_dl.jsp

bu linki kullanın
    quote:

Orjinalden alıntı: hanmanas

ORJİNAL İNGİLİZCE VARDI.YENİ VİSTA BUSİNESS TÜRKÇE KURMUŞTUM.ARKADAŞLAR ALLAH RAZI OLSUN SAYENİZDE WEBCAM VE WLAN ÇÖZDÜM.BİRAZ FAZLA OLDUM AMA ŞİMDİ DE QUİCK PLAY ÇALIŞMIYOR.BUNUNDA MI DRİVERİ VAR.VARSA NERDEN BULABİLİRİM.YA DA NASIL ÇALIŞTIRABİLİRİM QUİCK PALAYİ.
    ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

• recovry dvd den kurmaya başladınızda size seçenek soracaktık, baştan sıfırlayım mı yani , en baştan bütün dosyaları silerek kurar, ya da onarayım mı der sistem dosyalarını, bu seçenekle ile sizin dosylarınız silnmeden sadece işletim sisteminin dosyalarını günceller, tabii ilk önce bunu deneyin , size ÖNERİM ilk etapta çok önemli verilerinizi yedeklenemeniz, tabii diski ikide bölebilirsiniz partion magic ya da acronis true image ile size tavsiyem böldükten sonra acronis true image ile imajını almak ve daha rahat edeceğinizi düşünüyorum , çünkü recovryden kurduğunuzda dski ikiye bölseniz bile birleştiriyor, ben kendi yaptığımı söyleyim, xp home editiondı, xp pro kurdum kendin, driverlarını tanıttım hepsi iyi şimdi, sonra SWSETUP klasörü var C de onu mutlaka yedekleyin bir dvdye sonra bonus programları ve driverları SWSETUP klasöründen kurdum:)
    quote:

Orjinalden alıntı: cobilek

selam benim dv6246 ea m var fakat henüz format atmadıgımdan recover cd leriyle format nasıl bişey bilmiyorum. Bilgisayarı aldıgımda recover dvd lerini yaptım. Acaba ben bugun bilgisayarı bu recover dvd leriyle formatladıgımda bilgisayar recover dvd lerini yaptıgım zamanki hale mi geliyor yoksa nasıl oluyor kafam karıştı :) Yani ben bilgisayarımda silmek istemediğim şeyleri mutlaka formattan once yazdırmalı mıyım dvd ye falan? teşekkür ederim..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.