Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.547
Cevap
23
Favori
1.081.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: sercan149

quote:

Orjinalden alıntı: Bayan KonteS

merhaba arkadaşlar. bende bir hafta önce dv6950 aldım.teknik serviste tüm programları yüklemişler,ama ben recovery cd sini bir dvd ye çektirmeyi ve driverları bir dvd ye çektirmeyi unuttum. ben şimdi evde bunları kendim nereden dvd ye çekebilirim?karıştırıyorum ama nereden dvd ye yedekleyeceğimi bulamadım

başlat menü sünde tüm programların içinde recover maneger var. orada kurtarma diski oluşturma diye görüceksin.
    kaliteli bir dvd al ve mutlaka kurtarma dvd ni yap. yoksa sonra çok başın ağrır.....

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.kitapçığın içinde de yazıyormuş nasıl yükleneceği. kaliteli dvd olarak hangilerini önerirsiniz? benim elimde philips,dms vs . var
    bir de kurtarma dvd si kaç dvd ye sığıyor? bir tane dvd yeterlimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayan KonteS -- 9 Ağustos 2008; 1:28:46 >

• arkadaşlar hp nin yeni çıkan dv5 ve dv7 mpdelleri ilgimi çekti özellikleri açısından ama forumda herksein hp ile ilgili olumsuz düşüncesi var.belki burası yeri değil ama gerçek hp pavilion kullanıcıları hakkında siz ne dersiniz bu konuya? ne gibi sorunlar varki herkeste böyle nir düşünce var.ayrıca bu sorunların yeni seride düzeltilmiş olma ihtimali varmı? belki bilginiz vardır bu konu hakkında.şimdiden teşekkürler...

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

biraz ısınıyor evet ama baktığımda 51-55 derece arasında değişiyor cpu sıcaklığı

quote:

Orjinalden alıntı: silversoul

ısınma sorunu varmı ege_asıgı???

cpu2nun sıcaklığına nasıl bakıyorsunuz ?

AMD Turion™ 64 X2 Mobil Teknolojisi TL-64
    • , Düzey 2 önbellek 512 KB + 512 KB,
    Orijinal Windows Vista® Home Premium 32 bit
    Harddisk 160 GB
    DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
    RAM 3072 MB
    Bellek düzeni
    (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
    Ekran boyutu 15.4” WXGA Ekran çözünürlüğü 1280 x 800 Video adaptörü NVIDIA® GeForce™ 8400M GS Video RAM 256 MB atanan olmak üzere en çok 1535 MB toplam grafik belleği.
  • sıcaklığa masaüstünde sağ tuş yapıldığında nvidia ekran kartı özelliklerinden gpu sıcaklığına bakabilirsiniz, cpu sıcaklığına everest programı ile bakabilirsiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: TamEr52

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

biraz ısınıyor evet ama baktığımda 51-55 derece arasında değişiyor cpu sıcaklığı

quote:

Orjinalden alıntı: silversoul

ısınma sorunu varmı ege_asıgı???

cpu2nun sıcaklığına nasıl bakıyorsunuz ?

bende dv6000 6375ea var hangi biosu yuklemem gerektigine emin olamadim bir turlu.en guncel olani f.3d onu yuklemek istiyorum uyumlu olur mu benim laptopla ?bir de nerden indirecegimi de bulamadim.hp support sitesinden bulabildigin en yuksek versiyon f.29
    buarada f.3D den cok sikayet oldugunu fanin surekli calistigini duydum da beni su isinma sorununda kurtarsin da fan beni rahatsiz etmez.hani aslinda sikayet de etmemeli mubarek laptop degil mangal hazir mevsim de yazken piknikte ise yarar hic olmazssa:)

• merhaba yeni üye oldum hatam olursa ...
    neyse sorunuma geceyim.pavilion aldım ekranın sag kosesınde HP Pavilion dv6000 yazıyor özelliklerden girdigimde dv6700 yazıyor ve nette dv6700 diye arattıgımda daha farklı modellerle karsılastım mesela atıyorum dv 6725 gıbı. bilgisayarıma ilişkin detaylı bilgiyi nasıl öğrenebilirim. tesekkürler

Orjinalden alıntı: meksuz

merhaba yeni üye oldum hatam olursa ...
    neyse sorunuma geceyim.pavilion aldım ekranın sag kosesınde HP Pavilion dv6000 yazıyor özelliklerden girdigimde dv6700 yazıyor ve nette dv6700 diye arattıgımda daha farklı modellerle karsılastım mesela atıyorum dv 6725 gıbı. bilgisayarıma ilişkin detaylı bilgiyi nasıl öğrenebilirim. tesekkürler

Öncelikle hoşgeldin.
    bilgisayarını arkasında seri numaraı yazar öyle aratırsan o model çıkar karşına...
    s/n: ..... diye yazar. Windows barkotunun altında.. bu arada modelin dv6725et ise bana bildirirsen sevinirim.
  • Arkadaşlar dv 6810et kullanıcısıyım. bilgisayarı ilk aldığımda sabit diski bölmek istedim bişiler yaptım ama sabit disk şuan hp recovery dahil 100 gb görünüyor yani 60 gb havada kaldı ne yaptım ben yav bi fikri olan var mı

AMD Turion™ 64 X2 Mobil Teknolojisi TL-64
    • , Düzey 2 önbellek 512 KB + 512 KB,
    Orijinal Windows Vista® Home Premium 32 bit
    Harddisk 160 GB
    DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
    RAM 3072 MB
    Bellek düzeni
    (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
    Ekran boyutu 15.4” WXGA Ekran çözünürlüğü 1280 x 800 Video adaptörü NVIDIA® GeForce™ 8400M GS Video RAM 256 MB atanan olmak üzere en çok 1535 MB toplam grafik belleği.
  • slm firozat aynı ürüne sahibiz belkide benzer şikayetlerimz var ben xp pro yu kurmak istiyorum.
    ama elimde ne xp cd si var nede bize uygun driverlar var sitede sen nasıl değiştirdin xp ye geçtin onlarıı bana anlatabilirmisin veya nasıl ulaşabilceğimi söyleyebilirmisin cevabını bekliyorum

Orjinalden alıntı: M#8364;LİH--89

mrb arkadaşlar bende de hp pavilion var ama şu scroll ışığını söndüremiyorum yardım lütfen

sol alt köşede fn tuşu ile birlikte scroll tuşuna aynı anda basarsan ışık sönecektir
  • bir sorum olacak arkadaşlar hp pavilion dv6000 serıes dv6700 aldım msn de görüntülü görüşme yapmaya çalışıyorum olmuyor msn dışında açıyorum kamerayı çalışıyor msn de çalışmıyor hp sitesine baktım 1-2 şey söylüyor uyguladım aynen gene olmadı ne yapabilirim teşekkürler
  • arkadaşlar ben bilgisayarımı servise vermiştim değişik sebeplerden bu sebepler arasında o tizzz sesi de vardı ama o soruna cevap bu sesin donanımsal bir sorun olarak görülmemiştir. ayrıca bilgisayarı almaya gittiğimde lcd yi tutan ayaklardan birinde çizik vardı tekrar verdim şimdi yine aynı çıkarsa iade gibi bir şansım var mı çünkü bilgisayarı servise veriyorum ve 30 gün dolmadan geliyor ayrıca bilgisayar bana servisten arızalı geldi. şimdi yine aynı çizikli gelirse ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.

bios update ettikten sonra kapandi sonra power a bastim acilsin diye bios ekrani geldi windows norml acilsin dedim 15 dakika windows acmak icin ugresiyor sonra kapatiyor kendini restart atiyor ne restore yapbiliyorum ne recovery yapbiliyorum ,dvd 'den recovery bile baslarken bile hata veriyor start up fix bile hata veriyor anliyacaginiz bios ta takilip kaldim eger windows 'a kendimi bi kez atabilsem hemen biosu eski surume gecirecem ama hicbirsekilde windowsa gecemiyom SAFE MODE bile 10 dk sonra restart attiriyor kendine tekrar biosa geliyorum cildiracam ,bu durumda ne yapmam gerek tesekkurler yardimlar icin simdiden
    meksuz
  • kardes benim yazdıgım mesajlara bakarsan yazdım driverin linkini
    Bu arada arkadaslar ben sadece kendim icin bulsaydım driveri bulduktan sonra banane dierek driveri size yazmaya bilirdim....
    sizlere yardımcı olduktan sonra bir tesekkuru hakediyorum diye dusunuyorum.zor bisey istemyorum dimi?
    saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: M#8364;LİH--89

bide şu oyunlarda takılmaması için nvidianı 175.63 driverını bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.