Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugarb

benim pilde bozulmuş sanırım, dolduktan kısa süre sonra hemen bitiyor...

garantisi devam ediyor, nasıl bir yol izlesek...

bendede aynı durum var. birden bitiyor 1saat dayanmıyor. birde win 7 pili değiştir bozuk diyor. win 8 pro orjinal kullanıyorum garantiye göndersem sorun çıkarmı. yanlız win 8 pil değiştir uyarısı gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

quote:

bendede aynı durum var. birden bitiyor 1saat dayanmıyor. birde win 7 pili değiştir bozuk diyor. win 8 pro orjinal kullanıyorum garantiye göndersem sorun çıkarmı. yanlız win 8 pil değiştir uyarısı gelmedi.

işletim sisteminden onlara ne kardeşim merak etme sorun çıkmaz ara söyle durumu garantin varsa pili değiştirsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

quote:

işletim sisteminden onlara ne kardeşim merak etme sorun çıkmaz ara söyle durumu garantin varsa pili değiştirsinler

Servise vermeyi düşünüyorum, yarım saat gidiyor pil.... sorun çıkarmazlar umarım...

İşletim sisteminin ne olduğuna bakmazlar...

• kayseri/ankara verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

bende şimdiye kadar bios yüzünden 2 kere hata aldım, bende kendi tecrübelerimi paylaşıyım

ekran gelmiyor ve caps lock 3 kere yanıp sönüyorsa ram i kontrol edin, çıkarıp takın

ekran gelmiyor ve caps lock 2 kere yanıp sönüyorsa, bios yüklenmiyor veya hatalıdır, kapağı açtığınızda görünen pili çıkarıp takın.bu bios u resetler, eğer yaptığınız bir ayardan sonra açılmadıysa bu şekilde çözebilirsiniz, bende böyle çözdüm
  • arkadaşlar bilgisayarın ekran çözünüyrlüğünü 1366x768 1360x768 1024x768 ve 800x600 haricinde ayarlayamıyorum. 1280x720 yapmak istiyorum çünkü oyunlar kasıyor akıcı şekilde oynamak adına istediğim ayarlar seçeneklerde yok.
    daha önceden kimsenin başına geldi mi bilmiyorum ama çok sinir oldum.
    ekran kartı driverini 12.6 kullanıyordum hpnin kendi sitesindekine çevirdim. bios update i yaptım fakat değişen hiçbirşey olmadı. ne yapmam gerekir başka arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvenc

arkadaşlar bilgisayarın ekran çözünüyrlüğünü 1366x768 1360x768 1024x768 ve 800x600 haricinde ayarlayamıyorum. 1280x720 yapmak istiyorum çünkü oyunlar kasıyor akıcı şekilde oynamak adına istediğim ayarlar seçeneklerde yok.
    daha önceden kimsenin başına geldi mi bilmiyorum ama çok sinir oldum.
    ekran kartı driverini 12.6 kullanıyordum hpnin kendi sitesindekine çevirdim. bios update i yaptım fakat değişen hiçbirşey olmadı. ne yapmam gerekir başka arkadaşlar?

hocam hangi oyun bu? kendi içinde yok mu çözünürlük ayarlama seçeneği? bu şekilde windowstan yapacağın çözünürlük düşürme ile oyun performansını arttırabileceğini düşünmüyorum. ayrıca şu ana akdar ciddi anlamda makinayı kasan, medium ayarların da altında oynayacak bir oyuna rastlamadım. zaten temel olarak oyun konsollarında çalışsın diye tasarlandığı için çoğu yeni oyun artık öyle bir aşırı özellik istemiyor. ps4 çıkana kadar dv6-6020 tüm oyunları medium-high seviyesinde çalıştırabilecek seviyede kalacaktır bence.

akıcı oyun istiyorsan masaüstü alsaydın keşke. dizüstünden beklenti fazla olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayseri/ankara -- 1 Ocak 2013; 19:42:16 >

• GTA 4 orijinal kendisi ve 1366x768de kasılıyor biraz olsun ve ben onu akıcı oynamak için 720p yapmak istiyorum ama oyunu bir önemi yok burada.

olayı tekrar açıklayayım.
    Bilgisayarda kontrol paneline girip ekran çözünürlüğünü ayarlamak istediğimde seçebildiğim 4 tane resolution var. 1366x768 1360x768 1024x768 800x600 bunlardan başka ekran cözünürlüğü ayarlayamıyorum.

ekran kartı driverim HP'nin kendi sitesindeki driver. Eğerki tavsiyeniz var ise başka onlarıda deneyebilirim. birtane konu vardı ama bulamadım driverlarla ilgili.

sonuş olarak oyun yenide olsa eskide olsa çözünürlük ayarlarından 1280x720pyi seçemiyorum. yeni olarak hitman kurulu onda da yok.
    racedriver drid var onda da yok kısaca neyi kurarsam kurayım çözünürlükte seçebileceğim 4 adet sçenek var.

Birşey daha eklemek istiyorum. HDMI kablo ile bağladığımda geliyor bu seçenekler.

• Arkadaşlar ben laptopu alalı yaklaşık 2 yıl oluyor fakat bir sorunum var daha doğrusu birkaç

İlk olarak laptop çok ısınıyor crysis hot pursuit gibi oyunlarda. Sizde de böyle bi sorun var mı birde garantiye göndersem nasıl bir işlem yaparlar sizce ? Neredeyse 95 dereceyi buluyor sıcaklığı.

2. Olarak GTA 4 ü yüklediğimde inanılmaz derecede bir kasma oluyor oynanmıyor bunun nedeni nedir rahatça oynayan var mı ?

Hoparlörden cızırtılı geliyor ses genelde ve sol alt köşede ısınmadan dolayı diye düşünüyorum renkte açılma ve küçük bir alanda noktalar halinde bi sorun mevcut. Ayrıca ekran kartınında hiçbir oyunda 60 fps yi geçtiğini görmedim sizce neden olabilir ?

Birde son olarak internete bağlandığımda nadir olarak DNS adresi çözümlenemiyor diye sayfada hata veriyor ve baglanmıyor fakat masaüstü bilgisayarda sorunsuz internete bağlanıyor DNS değiştirdiğimde de birşey değişmiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 2 Ocak 2013; 21:16:53 >

• bu bilgisayardan bende usandım. fan sesi kafamı şişiriyor halbuki daha yeni açıldı ama susmuyo illet. bir diğer konuda format çekmem lazım hdd d ve e olarak ayırmam gerek ama şimdi bakıyorum herkes recovery derdinde ve ben recovery i tam bi temizlik değil yedek alma yani günü kurtarma gibi görüyorum. o yüzden win7 ultimate kuracam ve diğer driverları indirip ükleyecem ama bakıyorum forumda kimi ekran kartı hatası almış kiminin bios gitmiş ne biçim bilgisayar bu kahretsin gittik hp aldık başımıza bela oldu.
  • ne yapmamaı tavsiye edersiniz recovery yapıp bırakıyımmı olduğu gibi yoksa format olayına girecem yardım isteyecem sizden arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hb_kosovali

bu bilgisayardan bende usandım. fan sesi kafamı şişiriyor halbuki daha yeni açıldı ama susmuyo illet. bir diğer konuda format çekmem lazım hdd d ve e olarak ayırmam gerek ama şimdi bakıyorum herkes recovery derdinde ve ben recovery i tam bi temizlik değil yedek alma yani günü kurtarma gibi görüyorum. o yüzden win7 ultimate kuracam ve diğer driverları indirip ükleyecem ama bakıyorum forumda kimi ekran kartı hatası almış kiminin bios gitmiş ne biçim bilgisayar bu kahretsin gittik hp aldık başımıza bela oldu.

dertsiz başına dert alma. format atınca fan sesi gidecek mi sanki. format atma ve çok gürültülüyse servise gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hb_kosovali

ne yapmamaı tavsiye edersiniz recovery yapıp bırakıyımmı olduğu gibi yoksa format olayına girecem yardım isteyecem sizden arkadaşlar

hocam benim kasada kasanın sol alt kısmında ısınan kısmında renk açılması ve nokta nokta şeklinde delikli bişey olustu ayrıca çok ısınıyordu tozlandıgından dolayı fan cok ses yapıyordu servise götürdüm bakalım nolucak düzeltilmezse yeni ürün alıcam
  • pil değişimi için hiç heveslenmeyin malesef kusuru sizde buluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

pil değişimi için hiç heveslenmeyin malesef kusuru sizde buluyorlar.

hangi gerekçe ile bizde kusur buluyorlarmış? böyle bir garanti şekli varmı? pil ayrı cihaz ayrı...
  • quote:

hangi gerekçe ile bizde kusur buluyorlarmış? böyle garanti şekli varmı? pil ayrı cihaz ayrı...
  • Bilgisayarın çok ısındığından şikayetçi olan arkadaşlar var ise garantiye göndersinler. Bende aşırı ısınma oluyordu crysis 2 de 95 dereceleri görüyordum. Servise götürdüm aşırı ısınıyor filan dedim ve bıraktım. 1 hafta sonra gelip alabilirsiniz diye mesaj geldiğinde gittim aldım ve Prime 95 ile işlemciyi %100 kullanımda yaklaşık 30-40 dk çalıştırdım ve en fazla 80 dereceyi gördü ki onda da dediğim gibi işlemci tam güç çalışıyordu. Dün ise Black ops 2 yi denedim 1 saatten fazla oynadım ve mak 75 dereceye çıktı. Fan sesi tabi ki oyunlarda çok çıkıyor fakat kulaklık takan için sorun olmaz en azından aşırı ısınmasından iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Bilgisayarın çok ısındığından şikayetçi olan arkadaşlar var ise garantiye göndersinler. Bende aşırı ısınma oluyordu crysis 2 de 95 dereceleri görüyordum. Servise götürdüm aşırı ısınıyor filan dedim ve bıraktım. 1 hafta sonra gelip alabilirsiniz diye mesaj geldiğinde gittim aldım ve Prime 95 ile işlemciyi %100 kullanımda yaklaşık 30-40 dk çalıştırdım ve en fazla 80 dereceyi gördü ki onda da dediğim gibi işlemci tam güç çalışıyordu. Dün ise Black ops 2 yi denedim 1 saatten fazla oynadım ve mak 75 dereceye çıktı. Fan sesi tabi ki oyunlarda çok çıkıyor fakat kulaklık takan için sorun olmaz en azından aşırı ısınmasından iyidir

Merhaba Hp nin hangi servisine gönderdiniz acaba.
  • quote:

quote:

hangi gerekçe ile bizde kusur buluyorlarmış? böyle garanti şekli varmı? pil ayrı cihaz ayrı...

pil ile laptop garantisi farklıdır şartlar vs herşey farklı. garanti belgesine bakarsanızda pil için 6 ay garanti yazıyor. yapacak birşey yok düzen böyle. çinli kardeşlerimiz sağolsunlar hpnin 200liraya verdiği bataryayı 75liraya satıyor
  • benim cihaz 1 senede 3 kere servislik oldu.2sinde anakart değişti 3.cüsünde harddisk değişti.Yeni cihaz için birkez daha arıza yapıp, parça değişmesi gerekiyormuş.Şimdi bozma yöntemlerini arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6020st var bende. fan temizliğini kendim yapmak istiyorum. bununla ilgili vidyo veyahut daha önceden fan temizliği yapmış, yardım edebilecek birileri var mı burda?
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.