monitörüm çıldırdı özellik ekledi. normal mi
lenova g24 20 kullanmaktayım 8bit olan monitör şimdi 12bir gözüküyor. birde hdmi ile 165 hrz vermeye başladı. normalde 165hrz sadece dp ile veriyordu. hdmi ile 144hrz geçmiyordu.
bu monitöre kendini geliştirmesi normal mi.
termal macun bakımını kaç senede yapıyorsunuz . sıcaklık değerleriniz ne
mx 6 aldım msi gl63 8rc notebook var işlemcim en fazla 80 görüyor en son 2.5 yıl önce servis bakımı oldu en son aradığımda1000tl dediler 6 ay önce. normalde de 65 derecelerde çalışıyor hızlı soğuyor. misal oyundan çıkınca direk 10 derece düşüyor. sizce termal macun değişimine gerek var mı. genelde tek fan açıyor. çift fana geçmiyor lol falan oynuyorum 80fps sabitlediğim için cihaz yorulmuyor. gpu daha serin çalışıyor işlemci 80de iken 65 falan oluyor bu derceler normal mi yoksa bakım gerekir mi
Samsung UR55 LU28R550UQPXUF 28" 4K UHD 4ms 60Hz FreeSync IPS Fiyatı (hepsiburada.com)
bu monitörü düşünüyorum ama ekran kartım 1050 msi notebook . hdmi 4k 60 fps alır mı. almaz ise fhd 60fps de bozulma olur mu yazılarda
2 oyun oynuyorum lol ve cs2.
benim için renk gamı ve parlaklık önemli.
12gb ram yüzde 98 kullanıyor. 16gb geçmeye gerek var mı
herşey başlıkta yazıyor. diablo 4 csgo2 de bile 90üzeri ram kullanımı var . en kötü 11gb kullanıyor 1 gb da yedek saklıyor galiba. 16gb yapmaya gerek var mı. laptop
bütün soruyuyu başlıkta yazdım. o kadar üşengecim ki. ekranı aldığım yer aradı batarya sökmeden takma kısa devlere yapar şasede elektrik var dedi. bende multimetrenin kısa devre moduna getirip menteşe ve ekran pinlerine dokundurunca laptop kapalı bile kısa devre uyarısı veriyor. kapalıyken nasıl menteşe de enerji var. msi notebook. direk ekranı taksam olmuyor mu buna. pil sökmek zor
Ekran durduk yere gitti. Dikkatli bakınca Görüntü var ışık yok. İnverter devresi yada arka aydınlatma ledleri patladı. İnverter devresi tamir olur mu.
Ekran değişimi, gerekiyor sa da 60hrz yerine 144 hrz ips panel takılabilir mi.
Kendi panel marka ve özelliklerini nereden öğrene biliriz.
acil yardım bir anda ekran karardı
birşey okuyordum. tık diye bir ses oldu ve ekran kapandı. dizüstü çalışıyor. tv falan bağladığımda görüntü geliyor. bir ışık kaynağı tutuğumda ekrana ardada görüntü oluştuğunu gördüm. ama ekranda ışık yok. arka aydınlatma yok. 5 yıılık msi gl63 cihaz. kendim tamir edebilirmiyim.
gspace de google play simgesi kayboldu ve netfilx neden sd
merhaba
tablete hard format attım gspace tekrardan yükledim full sürüm olmasına rağmen google play simgesi gelmiyor. çok sinir bozucu. ,
gspace den netfilx yüklememe ragmen sd görüyor simeden önce fhd hdr acıktı
arkadaşlar msı dizüstü pc son zamanlarda ısısı 90 derecelerde geziyordu. boşta bile 65 altına inmez oldu. 76 derecelerde boşta sıcaklığı vardı gl63 8rc modeli normalde eskiden fan bile açmazdı.
servise 2 sene önce termal macun vs bakımı yapıldı doğal olarak termal macundan şüphelendim. öncesinde arka kapağı açıp fanlarda toz var mı diye baktım tertemizdi.
tam termal macun siparişi verecektim aklıma birşey geldi
fanlar ile çıkış ızgaralarının birleştiği yere bakmak. sorun da burda başlıyor alta bulunan bakır bloklar çıkmadan fana ulaşılmıyor her türlü bakır borular ve işlemcinin ayrılması gerekiyor. gıcık işlem. termal macun yok .
sonuç ince çelik bir tel yaptım hani şu kablo bağlanan hafif sert yumuşak teller varya pc açmadan ızgaraların arasına sokup çektim bir sürü tozu keçeyi çekerek çıkardım 4 tane fan çıkışına da aynı işlemi yaptım. sonuç 15derece düştü geç ısınma hızlı soğuma eski performansına dönü boşta yine 50 derece altı oldu.
herkese tavsiye ederim.
fanlar temiz gözükse de toz çıkış ızgarası ve fan arasına birikiyor basit bir tel yardımı ile sorun çözülüyor.
lol kalıcı ban yemek. ve kaldırmak.
arkadaşlar 2gün önce 500v platin hesabım durduk yere vizyonsuz adc yüzünden banlan dı. nedeni de sub da akali asol gibi farklı karakterler oynamam dı. vizyonsuz insan çok bu devirde. 10 macın 8 de galip gelmişim.
ilk ban sebebim de chat de küfürlü konuşmak . adc ve takımda ki vizyonsuzlar daha oynayışımı görmeden direk küfürle sohbete başlaması. bazen karşılık vermek zorunda kalıyorum. hoş gerçi riotbu tipleri fazla sallanıyor. şansızlık işte ilk kez chat banı yedikten 15 gün sonra feedlemekten ban yemişim. oysa win oranım çok yüksek. platin hesabım. sorun genelde tek başıma 5v5 girmek. genelde tek olduğum için grup tacizine haksız yere uğramam oluyor .konu dediğim gibi sub dafarklı herolar oynamak. minyon kesmeyi sevmediğim en önemliside oyun girişinde beklemeyi sevmediğim için hızlı gelmesinde dolayı sub oynuyorum. gecenin 4 de 1 2dk oyun buluyor en geç.
tiket oluşturdum.
riot bir yetkili 1 gün sonra döndü ve kalıcı banı kaldırdı. ve şu mesajı yolladılar.
Selam dostum,
Öncelikle gecikme için kusura bakma. Şu sıralar akıl almaz bir yoğunluk var. Umarım bana darılmazsın. 😥️
Hesabının üzerindeki cezayı inceledim. Sistem tarafından yanlışlıkla ceza aldığını gördüm. Bunu hemencecik hesabının üzerinden kaldırdım. Bu cezanın sebebi bilerek besleme ve oyunu sabote etmekten ötürü uygulanmış.
Böylesine örnek bir oyuncu olduğun için minnettarız. <3
Sistemin kusura bakma dostum. Böyle hatalar olması dahilinde hep burada olacağım.
Sağlıcakla kal. 💜️
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.776
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 35.953 (Bu ay: 419)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 267 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar