
12gb ram yüzde 98 kullanıyor. 16gb geçmeye gerek var mı
herşey başlıkta yazıyor. diablo 4 csgo2 de bile 90üzeri ram kullanımı var . en kötü 11gb kullanıyor 1 gb da yedek saklıyor galiba. 16gb yapmaya gerek var mı. laptop
bütün soruyuyu başlıkta yazdım. o kadar üşengecim ki. ekranı aldığım yer aradı batarya sökmeden takma kısa devlere yapar şasede elektrik var dedi. bende multimetrenin kısa devre moduna getirip menteşe ve ekran pinlerine dokundurunca laptop kapalı bile kısa devre uyarısı veriyor. kapalıyken nasıl menteşe de enerji var. msi notebook. direk ekranı taksam olmuyor mu buna. pil sökmek zor
Ekran durduk yere gitti. Dikkatli bakınca Görüntü var ışık yok. İnverter devresi yada arka aydınlatma ledleri patladı. İnverter devresi tamir olur mu.
Ekran değişimi, gerekiyor sa da 60hrz yerine 144 hrz ips panel takılabilir mi.
Kendi panel marka ve özelliklerini nereden öğrene biliriz.
acil yardım bir anda ekran karardı
birşey okuyordum. tık diye bir ses oldu ve ekran kapandı. dizüstü çalışıyor. tv falan bağladığımda görüntü geliyor. bir ışık kaynağı tutuğumda ekrana ardada görüntü oluştuğunu gördüm. ama ekranda ışık yok. arka aydınlatma yok. 5 yıılık msi gl63 cihaz. kendim tamir edebilirmiyim.
gspace de google play simgesi kayboldu ve netfilx neden sd
merhaba
tablete hard format attım gspace tekrardan yükledim full sürüm olmasına rağmen google play simgesi gelmiyor. çok sinir bozucu. ,
gspace den netfilx yüklememe ragmen sd görüyor simeden önce fhd hdr acıktı
ısınma sorunu çözüm kolay yoldan 90 dan 75 indi
arkadaşlar msı dizüstü pc son zamanlarda ısısı 90 derecelerde geziyordu. boşta bile 65 altına inmez oldu. 76 derecelerde boşta sıcaklığı vardı gl63 8rc modeli normalde eskiden fan bile açmazdı.
servise 2 sene önce termal macun vs bakımı yapıldı doğal olarak termal macundan şüphelendim. öncesinde arka kapağı açıp fanlarda toz var mı diye baktım tertemizdi.
tam termal macun siparişi verecektim aklıma birşey geldi
fanlar ile çıkış ızgaralarının birleştiği yere bakmak. sorun da burda başlıyor alta bulunan bakır bloklar çıkmadan fana ulaşılmıyor her türlü bakır borular ve işlemcinin ayrılması gerekiyor. gıcık işlem. termal macun yok .
sonuç ince çelik bir tel yaptım hani şu kablo bağlanan hafif sert yumuşak teller varya pc açmadan ızgaraların arasına sokup çektim bir sürü tozu keçeyi çekerek çıkardım 4 tane fan çıkışına da aynı işlemi yaptım. sonuç 15derece düştü geç ısınma hızlı soğuma eski performansına dönü boşta yine 50 derece altı oldu.
herkese tavsiye ederim.
fanlar temiz gözükse de toz çıkış ızgarası ve fan arasına birikiyor basit bir tel yardımı ile sorun çözülüyor.
lol kalıcı ban yemek. ve kaldırmak.
arkadaşlar 2gün önce 500v platin hesabım durduk yere vizyonsuz adc yüzünden banlan dı. nedeni de sub da akali asol gibi farklı karakterler oynamam dı. vizyonsuz insan çok bu devirde. 10 macın 8 de galip gelmişim.
ilk ban sebebim de chat de küfürlü konuşmak . adc ve takımda ki vizyonsuzlar daha oynayışımı görmeden direk küfürle sohbete başlaması. bazen karşılık vermek zorunda kalıyorum. hoş gerçi riotbu tipleri fazla sallanıyor. şansızlık işte ilk kez chat banı yedikten 15 gün sonra feedlemekten ban yemişim. oysa win oranım çok yüksek. platin hesabım. sorun genelde tek başıma 5v5 girmek. genelde tek olduğum için grup tacizine haksız yere uğramam oluyor .konu dediğim gibi sub dafarklı herolar oynamak. minyon kesmeyi sevmediğim en önemliside oyun girişinde beklemeyi sevmediğim için hızlı gelmesinde dolayı sub oynuyorum. gecenin 4 de 1 2dk oyun buluyor en geç.
tiket oluşturdum.
riot bir yetkili 1 gün sonra döndü ve kalıcı banı kaldırdı. ve şu mesajı yolladılar.
Selam dostum,
Öncelikle gecikme için kusura bakma. Şu sıralar akıl almaz bir yoğunluk var. Umarım bana darılmazsın. 😥️
Hesabının üzerindeki cezayı inceledim. Sistem tarafından yanlışlıkla ceza aldığını gördüm. Bunu hemencecik hesabının üzerinden kaldırdım. Bu cezanın sebebi bilerek besleme ve oyunu sabote etmekten ötürü uygulanmış.
Böylesine örnek bir oyuncu olduğun için minnettarız. <3
Sistemin kusura bakma dostum. Böyle hatalar olması dahilinde hep burada olacağım.
Sağlıcakla kal. 💜️
usb 3.0 uzerinden ssd hızı ne olması gerekıyor
merhaba usb 3.0 5gb kablo var bağlantıda teste 424mb yazma 400okuma gözüküyor
okuma 380 yazma 280 alıyorum bu değerler normal mi.
harici ssd kullanıyordum hazır kasım indirimleri varken kioxia960gb ssd aldım ssd 1tb sectim partlarda da 780gb gözüküyordu. neyse usb güncelleme yaptım 365düşüyor 400gb yok oldu her seferinde. yabancı forum sitelerinde de disk birimini genişletmek için progaram kullanın demişler ama hiç bir program genişletme yapmadı.
huzur tepti beni usb şahane çalışıyordu. şimdi bin tl verip ssd almış bulundum. 400gb biçimlendirdim windows gibi 2 parça görürümü dedim onu da görmüyor.
dts ve dolby hangisi daha iyi faydası var mı
kağıt üztünde harika ama ben bir faydasını göremedim. dts yada dolby faydasını gören var mı. sony tv de dolby var sound barda jbl yine dolby var. ses hiç değişmiyor aynı sizde fark var mı. yada faydasını gördünüz mü
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Mesaj Sayısı: 1.454
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.571
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 29.941 (Bu ay: 718)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 201 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar

