Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de ısınma problemi yaşadım, servise ne istediğinizi tam olarak anlatmanız gerek, ben fan çalışmıyor bozuk olabilir dedim, temizleyip format atıp geri vermişlerdi, daha sonra tekrar geri getirdim fanın değişmesi gerek dedim, değiştirdiler ve artık sorunsuz çalışıyor,

Mecidiyeköydeki servis 3 günde hallediyor ve cihazınızı tertemiz bir şekilde iade ediyorlar, ben ne kadar temizlediysem onlar gibi yapamadım :D
  • 6770m için en stabil sürücü sanırım 12.11. 13.1 i kurunca görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi kesti uyarısı alıyorum sık sık.

catalyst-12-11-enduro-6112012-unifl-for-amdintel-graphics
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

6770m için en stabil sürücü sanırım 12.11. 13.1 i kurunca görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi kesti uyarısı alıyorum sık sık.

catalyst-12-11-enduro-6112012-unifl-for-amdintel-graphics

Verdiğiniz linkteki sürücüyü kurdum, ekran parlaklığı en kısıkta kaldı ve değişmiyor?

düzeltme: diğer karta geçince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemlik_li_1302 -- 31 Ocak 2013; 13:10:47 >

• aynı programı çalıştırıp brightnes resolver tuşuna tıklayın.
    gelen ekranda "J" Custom'ı seçin. değer olarak f940 girin. entera basın. amd mi intelmi için sorunca Amd için b idi sanırım. ilgili tuşu seçip tekrar entera basın ve sistemi yeniden başlatın.
  • quote:

aynı programı çalıştırıp brightnes resolver tuşuna tıklayın.
    gelen ekranda "J" Custom'ı seçin. değer olarak f940 girin. entera basın. amd mi intelmi için sorunca Amd için b idi sanırım. ilgili tuşu seçip tekrar entera basın ve sistemi yeniden başlatın.

catalyst_12.11_enduro_unifl sürümünü kurmuştum, ekran kartları arasında geçiş yaptıktan sonra sorun düzeldi. Yine de dediğiniz değerleri ayarlamalı mıyım?
  • eğer bilgisayarı kapatıp tekrar açtığınızda aynı sorunu yapıyorsa dediğim değerleri girmelisiniz.
  • quote:

eğer bilgisayarı kapatıp tekrar açtığınızda aynı sorunu yapıyorsa dediğim değerleri girmelisiniz.

Bilgisayarı kapatıp açınca dediğiniz gibi aynı sorun oluştu. Verdiğiniz değerleri girdiğimde ise ekran parlaklığı 3 seviyede en parlak halini alırken son seviyede karanlık oluyor. Aradaki seviyelerde ise bir aydınlanıp bir kararıyor. Kısacası işe yaramadı.

Ekleme: brightnes resolver adlı sekmeye tıklıyorum, gelen ekranda "J" tuşuna basıp değer olarak f940 giriyorum ancak amd mi intel mi sorusuyla karşılaşmıyorum. Doğrudan yeniden başlatılsın mı sorusu görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemlik_li_1302 -- 1 Şubat 2013; 20:35:43 >
  • aşağıdaki programı dener misiniz?

Brightness Resolver v.4.0
  • Arkadaşlar SSD takmak istiyorum. SATA 3 destekliyor muydu?
  • quote:

aşağıdaki programı dener misiniz?

Brightness Resolver v.4.0

Teşekkür ederim, işe yaradı.

düzeltme: Bugün yine aynı sorun tekrar etti. Ekran parlaklığı en kısıkta takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemlik_li_1302 -- 6 Şubat 2013; 15:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurul

Arkadaşlar SSD takmak istiyorum. SATA 3 destekliyor muydu?

destekliyor diye biliyorum. önceki sayfalarda alıp kullanan vardı bir göz atın isterseniz.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar SSD takmak istiyorum. SATA 3 destekliyor muydu?

destekliyor diye biliyorum. önceki sayfalarda alıp kullanan vardı bir göz atın isterseniz.

Cevabın için teşekkür ederim. 35. sayfaya kadar geldim ama bulamadım. Bilgisayarımızın sistemi halen makul seviyelerde ve SSD zamanı geldi geçiyor bence. İntel 120gb SSD karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

Bu pazartesi inşallah SSD gelecek elime. DVD Rom'u söküp SSD'yi takacağım. Formattan önce ACHI moda geçirmem gerek her halde. Bir de forumda HP dv6 için DVD okuyucunun sökülüp SSD'nin takılmasını anlatan bir konu vardı. Onu kaydetmiş olan varsa linki rica edebilir miyim? Bir de SSD'yi takmak için 3.5'' lik bir parçaya ihtiyacım var mı yoksa direkt olarak DVD'nin yerine oturur mu?

Bu sorunun ben de cevabını bekliyorum. Sorduğunuz soruların cevabını buldunuz mu acaba? Paylaşabilir misiniz?
  • quote:

quote:

Bu pazartesi inşallah SSD gelecek elime. DVD Rom'u söküp SSD'yi takacağım. Formattan önce ACHI moda geçirmem gerek her halde. Bir de forumda HP dv6 için DVD okuyucunun sökülüp SSD'nin takılmasını anlatan bir konu vardı. Onu kaydetmiş olan varsa linki rica edebilir miyim? Bir de SSD'yi takmak için 3.5'' lik bir parçaya ihtiyacım var mı yoksa direkt olarak DVD'nin yerine oturur mu?

Bu sorunun ben de cevabını bekliyorum. Sorduğunuz soruların cevabını buldunuz mu acaba? Paylaşabilir misiniz?

Hocam dvd romu sökünce yeni gelen hdd yuvası tam onun yerine geliyor. Dvd romdaki kapağı yani ön görünen kısmını tırnaklarına dikka tederek çıkarttım. gelen hdd yuvasının da tırnaklarına dikkat ederek onun da ön kapağını çıkarttım. Dvd kapağını hdd yuvasına taktım. Şu an için dışardan hiç belli olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

Hocam dvd romu sökünce yeni gelen hdd yuvası tam onun yerine geliyor. Dvd romdaki kapağı yani ön görünen kısmını tırnaklarına dikka tederek çıkarttım. gelen hdd yuvasının da tırnaklarına dikkat ederek onun da ön kapağını çıkarttım. Dvd kapağını hdd yuvasına taktım. Şu an için dışardan hiç belli olmuyor.

Cevabın için çok teşekkür ederim.

Şöyle bir ürün ile uğraşmaktan ve bağlantı kablosu vs kurtulmuş olurum.

3 ürün arasında kaldım.

INTEL 120GB 330 Serisi Sata 3.0 SSD vatan indirime girdiğinde ortalama 230 TL civarı oluyor

120GB CORSAIR FORCE 3 GT = 200TL

Kingston 120GB SSDNow V300 2,5” Sata 3 SSD 220 TL geliyor.

Araştırmalarım sonucunda INTEL daha ağır basmaya başladı. (Anakart ile uyum konusunda önplana çıkıyor)

Cevaplarsanız çok sevinirim.

• quote:

3 ürün arasında kaldım.

INTEL 120GB 330 Serisi Sata 3.0 SSD vatan indirime girdiğinde ortalama 230 TL civarı oluyor

Araştırmalarım sonucunda INTEL daha ağır basmaya başladı. (Anakart ile uyum konusunda önplana çıkıyor)

Hocam ben OCZ Vertex 4 aldım. Çok memnunum maşallah. Tavsiye ederim. Ayrıca aldığım dvd yi hdd ye çeviren şey sizinkinin aynısı.
    eBay
    2nd SATA SSD HDD Hard Drive Caddy for Universal 12.7mm Cd/dvd-rom Optical Bay for sale online | eBay
    http://www.ebay.co.uk/itm/261096286129?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Türkiyeye ücretsiz kargoluyor. 2 haftada geldi.

• quote:

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/akasa-n-stor-2-5-quot-sata-hdd-kutusu-60869084

3 ürün arasında kaldım.

Hocam ben OCZ Vertex 4 aldım. Çok memnunum maşallah. Tavsiye ederim. Ayrıca aldığım dvd yi hdd ye çeviren şey sizinkinin aynısı.
    http://www.ebay.co.uk/itm/261096286129?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
    Türkiyeye ücretsiz kargoluyor. 2 haftada geldi.

Fiyat gerçekten iyimiş. :)

Bizim anakartlar sanırım SATA 2 destekli. O/Y hızlarını test ettiniz mi?

Windows açılış, program geçişleri SSD'niz dolu iken? (İlk aldığınızda değilde kullandığınız dönem içerisindeki performansı)

Çok soru sordum ama SSD alma zamanım geçti bile. :)

• quote:

Windows açılış, program geçişleri SSD'niz dolu iken? (İlk aldığınızda değilde kullandığınız dönem içerisindeki performansı)

Anakart sata 3 destekli. Windows 8 kullanıyorum. Hibernation kapalı. Kapanış 4 saniye. Açılış 8-9 saniye. Şu anda 52 Gb dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassatura -- 6 Şubat 2013; 14:58:26 >

• quote:

quote:

Anakart sata 3 destekli. Windows 8 kullanıyorum. Hibernation kapalı. Kapanış 4 saniye. Açılış 8-9 saniye. Şu anda 52 Gb dolu.

Değerler gerçekten tatmin edici.

OCZ vatan'da %25' indirim sağlarsa alacağım SSD olacak sanırım.

DVD ROM kolay çıktığı için garantide bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Yardımların için çok teşekkür ederim. Kısmet olurda alırsam SSD' yi bazı sorularımla sizi rahatsız edebilirim.

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.