Şimdi Ara

Hp Compaq 615 NX557EA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
48.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar makine elime geçti bugün ancak geçici oalrak xp yüklemek istedim xp kur dosyaları yüklemesini bittiğinde sistem ciddi bir hatadan dolayı durduruldu die mavi bir ekran çıktı işlem yapamıyorum aynı sorunla karşılaştınız mı acill cevap ltfn.........
  • Ben aldığım günden beri windows7 kullanıyorum.
    İşletim sisemini kurduktan sonra sadece catalysti ve vista için webcam sürücülerini kurdum. Cihaz geldiği gibi ram falan artırmadım.

Laptop oğlumda ve oyunseverdir. Performansı beğendi. Isınma problemi bizdeki makinede yok. 720p ve 1080p mkvleri sorunsuz ve akıcı gösterdi. 1080p presto mkv oynatırken %57 cpu kullandı.
  • ben şuan hiçbir yükleme yapamadım bile cd ön yüklemeden sonraki sistem dosyaları yüklemesinden sonra mavi ekran çıkıyo ciddi hata falanfilan iştee sizde de aynı sorun oldumu yoksa f2 tusladımız ekrana geldimi arkadaslar
  • yokmu yardımcı olacak birisi????????
  • plcmn ısı değerlerini hiç kontrol ettinizmi?Bu arada blurayi bende denedim akıcı şekilde oynatıyor herhangi bir problem yok.
    gökay hayırlı olsun kardeş:) bu xp kurarken sata ide meselesi vardı yanılmıyosam yeni makinalarda bence vista yada win7 kurmayı dene istersen.
  • doğru sata konusu oldgnu öğrendim vazgeçtm ztn xp yüklemektn yarın vistaya geçemeden kırıcam yoksa :)) saolasın bu arada kasa çok zayıf gibi duruyo makinanın sizcede öylemi?
  • gökay bide hp sitesinde xp driverları var orda bios yüklemesi de var vereceğim linkten bios ayarları var en üstteki driver onu indir çift tıklayarak neroyla cd ye çek bootable olması lazım sonra cd makinadayken yeniden başlat bios güncellemesi yüklicek bios güncellemesi yaparsan düzelir belki
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=tr&cc=tr&prodNameId=3958412&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3958411&swLang=38&taskId=135&swEnvOID=1093
    bu linke tıkla bios bölümündeki ufak dosyayı indir cd ye çek ve bilgisayarı yeniden başlat setup ekranından sonra kurulum gelecek...

• bugünlük ugrasma kotamı doldurdum ztn onuda denersem bide olmazsa bu makinadan ilk günden sogucam yanii yarın şirkette vista yüklemeyi planlıyorum artık teşekkürler emeğin için yinede.makinada ısı konusunda gerçektn soguk kıs gecelerinin sıcak dostu olcagna benziyo:)
  • yok be hacı kasa oldukça sağlam valla ben bi zayıflık görmedim bu arada xp yüklemek istiyosan illa yukarda dediğimi yaparsan olur muhakkak:)
  • xpnin yüzünü görmeye meraklı değilm ztn de kurulum cdsi yoktu bu aksamı boş geçmelem die yüklicektm neyse artık ekran gerçektn göz alıcı onu belirteym hp kalitesini ortaya koyuyo ekranda 10 senelik makinesine bakn ekran yine farklıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokay155

bugünlük ugrasma kotamı doldurdum ztn onuda denersem bide olmazsa bu makinadan ilk günden sogucam yanii yarın şirkette vista yüklemeyi planlıyorum artık teşekkürler emeğin için yinede.makinada ısı konusunda gerçektn soguk kıs gecelerinin sıcak dostu olcagna benziyo:)

rica ederim...

soğuk kış gecelerinin sıcak dostu:D makina ilk açıldığında işlemciyle fan full hızda çalışıyo sistem açılıp yüklendikten sonra yavaşlayıp soğuyo:) hayırlı olsun bakalım soğuma makinadan güzel makina vistayı yükle driverları da hp sitesinden indir
    bu arada hp sitesinde ekran kartı driverı yok linki:32 bit vista için:http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/integrated-vista32
    buradan option 1 i indireceksiniz
    ayrıca ethernet kartınında driverı yok onuda isteyenler bana mailini yollasın özelden yollıyayım ufak bi inf dosyası kurulumunuda anlatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istannbullu34 -- 3 Temmuz 2009; 22:55:25 >

• bu makinada çok yeni daha driver sorunları olcak gibi bakalım artık yarın o dediklerini harfiyen uygulaycm merak etme sıcaklık konusuda düzelir diye tahmn ediyorum makinayla 2 saat ugrastm o iki saatte full tam güçte fan açıktı ztn belli ediyo yani yarın tekrar bilgi paylaşımında bulunuruz
  • evet olabilir:) etherneti görmeyebilir vista başta korkma sakın:) öyle bişi olursa bana msj at yardımcı olurum:)
  • iyide bizde masaüstüde var biyerdn driver buluruz diyelm adam ethernetin sürücüsünü nete koymus ya pc olmasa baska napcaksn arkadas bu nasıl iştirr uydudan mı baglancak bu makinada etherneti yüklicek:))
  • valla bendede bi laptop daha var allahtan ondan indirip kurdum kafayı yiyodum ethernet yüzünden az kalsın:D vistada herşeyi tanıyo mübarek marvell yukon etherneti tanıyamıyo allah müstahakını vere:D
  • snde laptopun var laptop alıyosn ya napıyosn yan yana koyup fantasy mi yapıosn kızlarla :D
  • packard bell kendileri 1 kez anakartı yanmakla beraber 1 kez harddiski değişti ve başımın belası oldu 2000 liraya almıştım 2006da kafama .... afedersin:)))) bıktım ondan fazla parada vermem dedim daha :) o yapıldı ama felaket soğudum ondan eskidi bide pentium m işlemci var ev arkadaşıma sattım 300 kaada o da yok şimdi iki makinada bana kaldı:)
  • Hayır sıcaklık değerelerine hiç bakmadım.
  • arkadaslr vista yükledm sorunu halledip ancak ram kapasitesi sizde de 780 mi gözüküyor?????????
  • valla ben direk 2 gb ekledim bilmiyrm dier arkdşlara sormk lazm
    bende 1+2 direk 3.00 gözüküyo
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.