Şimdi Ara

Hp Compaq 615 NX557EA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
1
Favori
48.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: istannbullu34

rica ederim...

soğuk kış gecelerinin sıcak dostu:D makina ilk açıldığında işlemciyle fan full hızda çalışıyo sistem açılıp yüklendikten sonra yavaşlayıp soğuyo:) hayırlı olsun bakalım soğuma makinadan güzel makina vistayı yükle driverları da hp sitesinden indir
    bu arada hp sitesinde ekran kartı driverı yok linki:32 bit vista için:http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/integrated-vista32
    buradan option 1 i indireceksiniz
    ayrıca ethernet kartınında driverı yok onuda isteyenler bana mailini yollasın özelden yollıyayım ufak bi inf dosyası kurulumunuda anlatırım

Ethernet kartını yükleyebilir misiniz ? Bana vista premium 32 bit lazım . Şimdiden sagolun

• http://www.marvell.com/drivers/driverDisplay.do?driverId=101
    Linki tıklayıp I accepti işaretleyin ve download diyin
    İndirdikten sonra dosyaları rardan çıkartın.Nası yapıldığını bilmiyorsanız:winrarı bilgisayarınıza kurun indirdiğiniz dosyayı sağ tıklayıp buraya çıkart deyin
    Dosyalar çıktıktan sonra:
    1-)Bilgisayarıma (vista için Bilgisayar kısayolu) sağ tıklayın özellikler deyin.Soldan aygıt yöneticisini tıklayın.
    2-)Listede muhtemelen bilinmeyen aygıtlarda ağ denetleyicisi yada ethernet denetleyicisi yazar.Bulup çift tıklatın.Gelen ekranda sürücü sekmesine tıklayın ve sürücü güncelleştire tıklayın
    3-)Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara ya tıklayın.
    4-)Gelen ekranda bu konumda sürücü yazılımı ara der gözat'a tıklayın,verdiğim linkten indirdiğiniz klasörü bulun.
    5-)Klasörün adı Marvell Yukon Ethernet tir.Gelen klasör simgesine çift tıklayın. ve tamam deyip ileriyi seçin
    Sorun olursa bir daha yazarsınız

• arkadaslr bu cpu-z nereden açılıyor varmı bilen*
  • hacı program o:D al link:
    http://www.cpuid.com/cpuz.php
  • arkadaslr onu buldumda sizce hala b u pc doğru seçim mi ))=?
  • hayırdır ya beğenmedinmi ben memnunum valla ısı dışında dediim gibi noldu nie beğenmedin:)
  • kasa konusunda pek hosuma gitmedi toshiba ve asuslar süper kasaya sahip aklım onlarda sanırım:))
  • abi kasası fiyatına göre çok iyi yaw:)sen asusu toshibayı 1000 liradan aşşa alamazsın :) ben de dell istiyodum aslında ama fiyat olarak bu iyi genede sen bilirsin:)
  • hd film nasıl izliyosunuz arkadaslr blu-ray okuyucu gerekmiyo mu?
  • Bi tane de ben aldım bakalım bugün gelecek nası bi şeymiş :)

Hd filmleri internetten indirip izliyorum, yani orjinal blu-ray disc ile değil...
  • arkadaşlar bu touchpad in kaydırma kısmı çalışmıyor ne yapmam gerekiyor?
  • touchpad driverını yükledinizmi?yüklemediyseniz hangi işletim sistemini kullanıyosunuz?
  • touchpad driverını kurdum fakat kulanılmıyor.İşletim sistemi vista.ayrıca hangi xp cdsini takıp kurmaya çalışsam cd den sürücüleri önyükleme yaptıktan sonra bir sorun algılandı deyip sistemi kurmaya geçmiyor,ne yapmalıyım?
  • Arkadaslar bende bugun yada yarin siparis edicem.Hizlial.comdan mi aldi herkes,fiyatina gore guzel duruyor.
    Kargoyla kac gunde ulasiyor elimize kutudan neler cikiyor hediye canta veriyorlar mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Blue -- 17 Temmuz 2009; 17:12:55 >
  • merhaba arkadaşlar bitanede ben aldım bu makineden ilk izlenimlerim gayet olumlu bir makine fan sesi rahatsız edici değil. benim sorum biosu verdiğiniz linkten update etmeme rağmen xp kurulmuyor makineye bunu için danışacaktım teşekkürler
  • lostt ,bende xp kurarken baya zorlandım ama sonunda oldu.Şöyleki biostan sata ahcı driverı bul ve onu ide yap öyle kur.
  • arkadasm hızlıalın fiyat politikasını ben anlamadm hem fırsat ürünü diye çıkıyo bi hafta sonra yeniden fiyat dşüyo suan 700 tl haftaya ne kadar olr kimbilir.
  • arkadaşlar bende xp kurulu bilgisayar özelliklerine baktığımda işlemciyi 1.05 Ghz rami 764 mb görüyor bunları nasıl düzeltebilirim?
  • güç seçeneklerinden en az güç yönetiminde dediğin zaman işlemciyi 1.05 de çalışıyor bi işlem yaptığında ise 2.1 ghz de çalışıyor ve böylelikle daha az güç ve ısı harcıyor ramin 256 sını ise ekran kartı için kullanıyor. bu arada dediğin şekilde xpyi şimdi kurabildim teşekkürler kardeş.
  • arkadaşlar xp için ekran kartı driverı yok hp nin sitesinde onun nasıl kurucaz ? teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.