Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
17
Favori
64.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende cpu kullanımı 800 lere falan düşüyor kimsede böyle bişey yok diğer oyunlardada böyle bir sorun yok çözemedım kafayı yicem

16 ram
    9400F i5
    1650 super

herşeyi denedim herşey güncel anlamadım warzone da falan böyle bir sorun yok
    İntel Core i5 9400F 3.9ghz CPU | Gigabyte GTX 1650 Super 4 gb GPU single fan| Corsair DDR4 2133 MHZ 8x2 16GB RAM | Asrock H310M HDV anakart|Cooler master i71C cpu cooler| Corsair CV550 80 Plus Bronze | Cooler Master HAF 912 | Hyperx Alloy elite RGB mekanik klavye cherry mx red | Rival 600 & msi gm40 gaming mouse | AOC 1080P @75 HZ Gaming Monitor|
  • Oyuna her girdiğimde ayarlarım sıfırlanıyor.Her girdiğimde giriş sinematiğini izlemek zorunda kalıyorum.Var mı bu sorunu yaşayan ?

not:Oyun orjinal.
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Bir kez sıfırlandı ve sinematik tekrarlandı, daha sonra olmadı.
  • extagon kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı ekran kartı var. Kaplamalar filan bazen yüklenmiyor, videodaki sorunlarin çoğunu yaşadım. Ani fps düşüşü oluyor sık sık. Gpu kullanımı stabil değil. 16 GB Ram var arkada chrome açık iken 16 gbin tamamını kullanıyor. İlk defa bir oyunda böyle birşey gördüm. Umarım patchle düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    PS4 500GB Slim - i5 13600K - Z170A Gaming PRO - Asus GTX970 - XPG DDR5 2x16 6000MHz - Asus VC239H 23" - Zalman LQ310 - ZM600LX - Zalman Z11 PLUS HF1 - Razer BlackShark V2 - Logitech G430 - Bloody B2100 - Asus Laser 5.5 Beyaz
  • Peaky kullanıcısına yanıt
    Oyunu yayında oynuyorum haliyle Chrome açık oluyo hiç sorun yaşamıyorum ramden yana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel görseller

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • quote:

Orijinalden alıntı: RxCan

Klasörün içinde bulunan fullgame.dll ve PSODB dosyalarını da silince oyun açılmıyor. Dosya doğrulama yaptıktan sonra tekrar indirdi iki dosyayı da.
    Klasörün adı cache olunca tamamını kendi oluşturur dedim iki dosyanın boyutuda birbirine yakın birde.
    Sadece PSOCache.bin silinecek tamam.

@R-10
    Teşekkürler oyunun renk tonlarıda çok hoş tam amoled ekranlık görüntüler telefonda daha bir güzel gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Ağustos 2020; 13:14:42 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 11 Ağustos 2020; 14:18:21 >

"The North Remembers"
  • Oyuna dair kritiklerin yaptığı eleştirileri dile getirmiştim. Zaten kendi yaşadığım tecrübeler akabinde oyunu iade etmiştim.

Bir yenisi çıktı: Çoğu kişinin gözünden kaçan oldukça büyük bir görsel özellik PC platformunda yok.

Kar deformasyonu pc de yok !
    https://n4g.com/news/2364477/horizon-zero-dawn-lacks-a-big-visual-feature-on-pc-compared-to-ps4

• arkadaşlar oyunda grafiksel sorun yaşıyorum. görsellik böyle bi acayip. oyuncak bebek gibi görüntü var. nasıl çözülüyor

-oscar wilde
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Fullscreen ayarlayıp deneyin borderless olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Ağustos 2020; 17:56:42 >
  • 15 dk oynadım 2 defa crash yedim şimdiden ram kullanımı tam 16gb :D gpu cpu cok zorlanmıyor ama yinede oyun patlıyor saglam fps drop girerse oyun patlıyor onu farkettim mediumda 40 60 arası oynuyorum

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• Şans güldü bu kez. Bu kadar sorun yaşayan insan olmasına rağmen sıkıntısız oynuyorum. Oyunu çok beğendim. Ve bu oyunu gamepad ile oynamak benim için zulüm olurdu. İyi ki pcye geldi de rahat rahat kbm ile oynama fırsatı buldum. Konsollardan nefret etmemin ve asla konsol almayacak olmamın sebebi gamepad kullanma zorunluluğu zaten.

• Çocukluktan başlamalı oyunlar hikayeye daha bir bağlıyor fallout 3 yada AC3 gibi. Ana hikayeyi bitirdim çok beğendim dlc yi büyük güncellemeden sonra açıcam neler değişecek merak ediyorum şimdiye kadar kusursuz olan oyun güncellemeden sonra bozuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Ağustos 2020; 20:19:35 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.