Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.066
Cevap
18
Favori
59.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu yarim saat denedim. Sanat eseri gibi bi sey yapmislar. Gtx 1080 ile ultra ayarlar 2k monitorde 50-70 arasi fps aldim. Genelde 55-65 araliginda ama gayet guzel akiciydi bereket versin dedim simdilik. Artik yavas yavas geforce now vs gecmeye baslayacagiz gibi gozukuyor 2-3 seneye en gec. Ekran kartina para verme devri gecti bu nvidia ve dolar sag olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • denoboicreamer kullanıcısına yanıt
    İnşallah Türkiye'ye server kurarlar da oynarız. Bu haliyle ping süreleri ile bize maalesef hitap etmiyor. 100mbit hız ile deneme şansım olmuştu ama ping gecikmesi yüksek olduğundan oyun zevki baltalanıyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Ben bilmiyordum hocam server gerektigini. O zaman online competitive oyunlar yalan. Normal oyunlar bile yavas olur dediginiz gibi. Belki bi iyilestirme olur bikac yila ama server gelmez tr’ye hic umutlanmaya bile gerek yok :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guerrilla Games yeni oyunu yapmakla meşgul olduğu için pc port'unu yapması için çaylaklardan yeni bir takım oluşturup ona emanet ettiler bence. Grafikler ps4'ten kötü gözükürken bu kadar kötü bir optimizasyon olmasının başka bir açıklaması olamaz yoksa. Bu arada gamepad ile oynamaya çalışıyorum ama "aim assist" oyunda yok nerdeyse.
  • Grafiklere patch yapilabilir mi acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Oyunun PC portunu tayvandan bir firma yaptı. Düzeltirler yakında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fotoğraf modu iyiymiş baya poz şekli var.

    Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]
    Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]
    Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 10 Ağustos 2020; 1:59:9 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wey-Yu

    Bayadır sharpshot yay kullanıyordum hunter bow aldım çok rahatmış hunter bow kullanımı diğeri hem yavaş çekiyor hem daha fazla yakınlaştırıyor sıkıntı.

    Deneme amaçlı amd nin sistem belleğini ekran kartı belleği olarak kullanma özelliğini açtım oyun ilk açılışta direk 9gb vrami doldurdu bir süredir böyle oynuyorum büyük şehirlere yaklaşınca belleğe yüklerken anlık takılma oluyor ama yükleyince takılma olmadan 12-13gb vram kullanımıyla devam ediyor.
    Amd nin 16gb vramli Vega kartı tam bu konsol port oyunlara göreymiş.
    Sistem belleğini nasıl ekran kartı belleği olarak gösteriyorsunuz söyler misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemiGo

    Oyunun PC portunu tayvandan bir firma yaptı. Düzeltirler yakında.
    Helal olsun adamlara iyi iş çıkarmışlar ben çok memnunum oyundan saatlerdir tıkır tıkır çalışıyor ne bir bug ne hikayeye engel bir hata ne çökme grafikler bazen inanılmaz güzel anlara sebep oluyor.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Amd kontrol panelindem global grafik ayarlarında en altta gelişmiş bölümü var tıklayınca açılan bir bölüm orda yine en altta HBCC Memory onu etkinleştirip altından boyutunu ayarlayın uygulayınca ekran gidip gelicek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 10 Ağustos 2020; 14:25:55 >
  • oyunu dx11 win8 de oynamanın b,r yolu yokmu
  • Merhabalar. Oyunu iade etmek istedim ama satın aldığım tarihten itibaren 15 günü geçti diye iade edilmedi ama ön siparişleri iade ediyorlar diye biliyorum. Çıkış(7 Temmuz) değil de alış tarihini hesaba katmışlar. Özel ticket da açtım, sorunumu bildiren bir şey yazdım ve tekrar iade istedim. Ön sipariş verdiğim oyunu nasıl iade alabilirim acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egonschiele -- 10 Ağustos 2020; 10:25:25 >
  • Standart ps4 e sahibim. orada bitirmiştim. 100 küsür saati devirdim o zaman. Grafiklerden oynanabilirliğinden zaten alacağımı aldım bi de pc de deneyim dedim. Emektar rx480 var 8gb. Artık süresini doldurduğunu horizonda anladım. Medium high arası vsync açık sadece 30 fps de sabit bir değer alıyorum. Diğer ayarları da kaldırıyor tabi ama çok gelgitli. ben mutlaka stabillikten yanayım. Rdr 2 yi tamamen 30 fps oynadım gayet de keyif almıştım. 30 fps de zaten standart ps4 ün verdiği grafiğe eşit. Ona rağmen oyunda bir kopukluk var.

    Şöyle anlatayım. Ara sahneler, oyunun oynanabilirliği arada kesintilere uğruyor. Bazı grafiksel hatalar oluyor. Tırmanma animasyonları bir garip. Ultra ayarlarda bile çimenlerde ağaçlarda falan bir bozukluk var gibi. Bana mı has dedim, high end pc lerde youtube videolarında da benzer şeyler var . oyun kesinlikle ps4 de çok daha stabil ve sorunsuz. Böyle problemleri ben gerçekten hatırlamıyorum. Sanki halihazırda çözülmüş be bitmiş bir oyunu en baştan çıkarmışlar da beta versiyonu yayınlamışlar gibi.

    Bu pc oyunculuğu neden bu kadar öksüz? Şu 3a adam gibi oyun çıkaran çoğu şirket hep konsolların özellikle sony nin tekelinde. Ben bildim bileli bu pc tarafı hep zayıf bu konuda. binlerce oyun var. Steam'i açın misal oyun bolluğundan kusarsınız. Bunların 10 da 8 i indie. 10 da 2 si ise 3a ama ya port, ya da sorunsuz multiplatform oyunları. Kalan 3a temiz oyunların hepsi ya sony de ya xbox da.

    Ben açıkçası suçu geforce ve amd de buluyorum en çok. Çoğunuzun elinde en lüks sistemler var. Ama hep öksüz. Böyle hit yapımlar her zaman sony de. Keşke kendileri de bir stüdyo kursalar bu sistemlere adam gibi oyunlar çıkarsalar. ya da yine hit stüdyoları pc tarafına çekseler. Lüks restorana gidiyorsunuz, hizmet vb herşey on numara. Müdavimi gibi davranıyorlar falan. Gelen yemek hep tavuk döner. Böyle bir şey pc oyunculuğu.




  • Bu ikisi de benden olsun.

    Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]
    Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]




  • 2. Resme düştüm nsl oturuyo karakter

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konsol sahipleri oyunun pc ye çıkmasından rahatsız konsoldayken şöyleydi böyleydi mesajlarıyla doldu konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter bazen ekranın soluna ya da sağına doğru konumlanıyor. Kendiliğinden kamera düzeliyor sonrasında ama bu durum çok sık olunca rahatsız ediyor. Bazı forumlarda oyunun ps4 versiyonunda da bununla karşılaşıldığını yazmışlar. Çözümü var mı yoksa oyunun normal hali bu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egonschiele

    Merhabalar. Oyunu iade etmek istedim ama satın aldığım tarihten itibaren 15 günü geçti diye iade edilmedi ama ön siparişleri iade ediyorlar diye biliyorum. Çıkış(7 Temmuz) değil de alış tarihini hesaba katmışlar. Özel ticket da açtım, sorunumu bildiren bir şey yazdım ve tekrar iade istedim. Ön sipariş verdiğim oyunu nasıl iade alabilirim acaba?
    Hem Steam'de hem Epic'te ön sipariş iadeleri için çıkıştan itibaren 2 hafta süreniz var yazıyor tabii 2 saatten az oynamak gerekiyor. Steam destek kısmında iade kısmından hiçbir açıklama falan yazmadan 2-3 yere tıklayıp direkt iade edebilirsiniz.

    https://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=turkishhttps://www.epicgames.com/site/tr/store-refund-policy




  • kortor K kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu merak ettim. Kendim focus'u açarak çözüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.