Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
56
Favori
239.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

teknoseyir
    Horizon Zero Dawn incelemesi
    https://teknoseyir.com/horizon-zero-dawn-incelemesi

Videoyu önceden yüklemişlerdi şimdide kaldırmışlar kekolar

Videodan aklımda kalanları buraya yazayım isteyenler okusun . Hikaye odaklı bir şey yazmayacağım .!

Oyunda level sistemi var belli bir puanda bir level atlıyorsunuz bu puanlarla da yetenek ağacından beceri seçiyorsunuz . Yanılmıyorsam 3 farklı kategori mevcuttu .

Öldürdüğümüz robotlardan ve diğer düşmanlardan parçarlar düşüyor bu parçalar farklı renklere sahipler , gri , yeşil , mavi gibi nadirlik seviyeleri var tabii ki daha da nadir olan eşyalar vardır şüphesiz . Bunların dışında dünyada sadece hayvanlara benzeyen robotlar yok , yaşayan canlı hayvanlarda mevcut yine bu hayvanları avlayarak craft yapabiliyoruz . Daha fazla cephane taşımak için çanta ve diğer eşyaları yapabiliyoruz ayrıca çantanın hacmini büyütme gibi şeylerde mevcut . Daha fazla ok taşımak için XX hayvanının kürkü lazım olayı yani .

Tüm yayın yapanların ki kaldırılmış sanırım

Dikkat etmedim ama Murat Gamsız saat farkıyla açılışı kaçırdıklarını söylüyordu .

• Merlinin Kazanı, Gamecell'in yayınladığı videoların hiçbiri yok şuan, sanırım oyun içinden video gösterdikleri için Sony uyarı verdi
  • Güzel oyun olacak rez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Trophysi varsa very hardda başlarım bende, olmadı 2 kere bitiririz ng+ var mı acaba ?

NG+ yok ne yazık ki, olmayacağını söylediler. Ancak ana hikaye bittikten sonra da mevcut lvl ve eşyalarla oyuna devam edilebiliyormuş. Bu da şurada önem kazanıyor, oyunda Cauldron olarak geçen bulmacaların, zorlu düşmanların, ödüllerin olduğu bir çeşit dungeon sistemi mevcut. Oyunu oynayan elemanlardan biri 35 saatte sadece iki Cauldron girebilmiş, bir tanesini de çok zor olduğu için tamamlayamamış.
  • Eskiden Very Very Hard da oynardım "bundan 5 yıl önce" artık Very Easy de oynama kararı aldım oyundan keyif alıyorum kendimi yemiyor ömrümden çalmıyorum
  • HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4_Neo -- 22 Şubat 2017; 0:23:22 >
  • Ps4_Neo P kullanıcısına yanıt
    Normal iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps4_Neo

Eskiden Very Very Hard da oynardım "bundan 5 yıl önce" artık Very Easy de oynama kararı aldım oyundan keyif alıyorum kendimi yemiyor ömrümden çalmıyorum

Oda bi bakış açısı tabi :)

• OHAAAAAAAA... Bizim BOĞA dostumuz da kafa atıyor ! Oyunda A.I Çok iyi o grafiğe kasan işlemci ve gpu birde A.I de çok güçlü durması OPTİMİZASYONU ve DECIMA ENGINE in gücünü göstermekte tabiki PLAYSTATION ın gücünü

Rakiplerin çemkirmesine ne diyoruz? DECIMA Kadar

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4_Neo -- 22 Şubat 2017; 0:24:43 >

• Oyun budur işte ya playstatıon ın bu şekilde bir open world rpg ye ihtiyacı vardı tam bir konsol aldıracak exclusıve olmuş. Gerçekten baktıgımız zaman sony bu oyun işini en yapan şirket. Adamların belli bir stratejisi var herkese hitap edecek exclusiveler yapıyorlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Trophysi varsa very hardda başlarım bende, olmadı 2 kere bitiririz ng+ var mı acaba ?

NG+ yok ne yazık ki, olmayacağını söylediler. Ancak ana hikaye bittikten sonra da mevcut lvl ve eşyalarla oyuna devam edilebiliyormuş. Bu da şurada önem kazanıyor, oyunda Cauldron olarak geçen bulmacaların, zorlu düşmanların, ödüllerin olduğu bir çeşit dungeon sistemi mevcut. Oyunu oynayan elemanlardan biri 35 saatte sadece iki Cauldron girebilmiş, bir tanesini de çok zor olduğu için tamamlayamamış.

Dungeonları nedense sevmiyorum fflerde de vardi hep ayni dusmanlar zorluk ve levelleri farkli olsa da beni bayiyor umarim yan gorevler guzeldir cevap icin tesekkurler very hard oynayan varsa bi izleyeyim youtubeda.

• Mahalle de sevmedigi komsusunu ;başkalarına karşı dolduruşa getirip dedikodusunu yapan , Sonra kadini görünce sarılıp hic bisey yokmus gibi samimi olan kadinlar vardirya:)) Burada oyun tr altyazi olmazsa almam diyenleri o kadina benzettim biraz.. Herkesi dolduruşa getirip milliyetçilik vasfı altın da naralar atanlar emin olun oyun cikinca ilk alacak kişilerdir.

• Birazda Ruhumuzu Dinledirelim 3 adet Piano ve 1 adet çift gitar Cover videosu paylaşıyorum . Dinleyin hepsini muhteşem ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4_Neo -- 22 Şubat 2017; 1:3:20 >

• Bilgisayar topladığımdan beri Xbox'ı açtığım yok, şu oyun için bir Pro alasım geldi. Hayret bu zamana kadar konusuna bile nasıl girmemişim.
  • quote:

Hocam çok merak ediyorum her oyun hakkında baya bilgi sahibisin, mantıklı yorumlar yapıyorsun ve baya da oynamaya vaktin var şu yoruma da bakınca Yani son maddeyi katmazsak 20+ yaş olman gerekir. Son maddeyi katarsak lise, üniversite öğrencisi olman gerek ki bu kadar zamanın olabilsin ki liseli olup da bu derece bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum Açıkçası çok merak ettim zaman nasıl yaratıyorsun oyunlara ? Çalışıyor musun ? Okuyor musun merak ettim valla İşsiz habire oyun oynuyor demek istemiyorum yanlış anlama aksine keşke benim de vaktim olsa da sabah saat 4-5lere kadar oynasam

• Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Horizon: Zero Dawn
    http://www.merlininkazani.com/Horizon_Zero_Dawn-oyun_ozelinceleme-93043p1.html

Video inceleme yok fakat yazılı metin yapmış Ersin

90 puan vermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 22 Şubat 2017; 2:0:22 >

• Multiplayer modu olacak mı arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum konuya ilk defa girdim

• Şafak 7 sayılı gün çabuk geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: WienerWald

Multiplayer modu olacak mı arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum konuya ilk defa girdim

Multi yok.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.