Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.214
Cevap
56
Favori
239.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]

ya çok iyi pompaladılar bu oyunu ya da cidden yılın en iyi bir kaç oyunundan olacak. elimizde patlamasa bari :) uzun süre direndim almamak için ama
    dayanamadım...

bu arada ilk mesajım bu konuya, Türkçe dil olup olmaması da umrumda değil :) olsaydı iyi olurdu, olmaması da beni pek bağlamıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 21 Şubat 2017; 20:46:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

Boykot edeceksiniz tr psn i komple boykot edin.EXC oyunlar hariç çoğu aa oyun usa da 180 civarı iken tr psn pound la 270 tl ye satmaya çalışıyor.Bu zihniyet tr altyazı yapsada almam zaten.Adam kandırır gibi sony kendi oyunları 180 yapsın gerisini UK a göre satmaya devam etsin.

Tr PSN yerelleştirilmiş İngiltere mağazasından başka birşey değil. Sony Türkiye ile bir bağlantısı yok. Bunu kendileri açıklamıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Zaten şu psn plus parasıyla xbox tan bir farkı kalmadı sony nin xbox gelecek nesilde konsol gücü olarak sonyi yakalayabilirse xbox a geçeceğim.Bizim insanımıza hertürlü eziyeti yapabilirsin 2 gün sonra unuturlar ses çıkarmazlar bak 5-6 sayfa önce almam ben ya diyenlerin hepsi ön siparişi geçicek dedim dökülmeye başladı hepsi dayanamadım aldım diye.Ha ben zaten baştan komik buluyordum bu altyazı tartışmasını Türkiyeden gelen istatistikleri incelemeden geçtiklerine adım gibi eminim sony nin sen istediğin kadar al alma.
  • Plus paralı diye mi geçeceksin anlamadım, Xbox'da da paralı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Bu konunun adını PS4 Pro'yu almadım/alamadım/almam/gereksiz görüyorumcular ile altyazı neden yokcular kıraathanesi olarak değiştirelim ve melkor23 hocam kendine bir konu açsın bizde oyunu takip edelim üst üste aynı muhabbet bu kadar uzatılmazki arkadaş forum burası ve oyunun konusu.

Uzun zamandır bir büyük excin konusunun çıkışa yakın zamanda bu kadar baltalandığını görmedim.Tamam altyazı olsaydı güzel olurdu ama yok,PS4 Pro içinde oyunun ilk günü küçük bir yama gelecek gereksiz-Pro'ya özel mod için.

İlk paragraf güzel girmişsin konuya ikinci paragrafta yine kendinle çelişmişsin diğerleri gibi yorum yapmışsın yine tam bir İroni olmuş.
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    ps3 deyken psn bedavaydı paralı yaptılar hadi dedik güzel oyunlar veriyor falan derken xbox la hiçbir farkı kalmadı para ve bedava oyunlar konusunda.Zaten ben konsolu pc almamak için aldım exclusive oyunlar için değil ps3 den beri oynadığım tek exc oyun killzone dur o da 2 haftada bitirilip satılıyor.Sony iyice işi tekel e bağlamaya başladı.ps3 zamanındaki umut vaadeden sony tr den çalışan kimse kalmadı o yüzden gelecek neslde sony benim için bitti.Microsoft yine rezil bi konsol çıkartmazsa.
    edit:Tlou yu unutmuşum ama onun içinde konsol almam haftalık konsol kiralarım öyle oynarım gerekirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 21 Şubat 2017; 18:31:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Oyun kac gb ?

Onca gereksiz mesaj arasından en yararlı soru benimde merak ettigim sorulardan biri bu hocam bilen yok galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Oyun ps4 pro'da ilk gün Yaması ile birlikte 1080p 'de 60fps ile çalışacak. Ondandır ki ilk gün Yaması 16gb gelecektir. 4k için 30fps stabil gelecektir. Pro' nun farkının anlaşılacağı bir oyun olacak.

Başlığa içi dolu şeyler yazın. Kısır çekişmeleri pm' den yapın ya da kapayın çenenizi. Pro almış adama pro gereksiz diye yazan eziktir. Almış adam sanane. İçin gidiyor belli ki bari belli etme.

Nerden duydunuz oyunun pro da 60fps çalışacağını kaynak ? Olmaz o iş öyle hayal dünyasın da dolaşmayın, alet çıktı ne yapıp ne yapamadığı az çok belli, ufak atalım. FFVX için dediler 60fps olabilir onu da beceremediler, olursa 45 civarı birşey belki olur bu oyun için. Daha pronun neler yapıp neler yapamadığını bilmiyorsun birde gelip millete ezik diyorsun Utanmazlığa bak ya içi gidilecek aletmiş bak bak. Kimisine göre gereksizdir çünkü alet bazı istisnalar dışında iyi grafikli bir oyunu da ya da açık dünya bir oyunu 60 fps verecek bir sistem içermiyor. Sadece gözüne daha güze görünen grafikler ve daha sabit fps sunuyor genelde 30 olan oyunu 45 fps civarına çekiyor o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

Zaten şu psn plus parasıyla xbox tan bir farkı kalmadı sony nin xbox gelecek nesilde konsol gücü olarak sonyi yakalayabilirse xbox a geçeceğim.Bizim insanımıza hertürlü eziyeti yapabilirsin 2 gün sonra unuturlar ses çıkarmazlar bak 5-6 sayfa önce almam ben ya diyenlerin hepsi ön siparişi geçicek dedim dökülmeye başladı hepsi dayanamadım aldım diye.Ha ben zaten baştan komik buluyordum bu altyazı tartışmasını Türkiyeden gelen istatistikleri incelemeden geçtiklerine adım gibi eminim sony nin sen istediğin kadar al alma.

Eğer Türkçe içerik için geçeceksen Xbox Tr bırak Türkçe içeriklli oyun çıkarmayı adamlar Türkçe bilmiyor 4-5 senedir çıkardıkları Türkçe oyun sayısı sıfır (0) belirtmek istedim haa dersen live güzel scorpio beni uçurur exclusive oyunla işim olmaz ozaman hayırlı olsun şimdiden
    https://forum.donanimhaber.com/playstation-turkce-oyunlar-listesi-guncel--98786638

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 21 Şubat 2017; 18:54:54 >

• Türkçe dublaj yok diye almıyoruzcuların hepsi oyunu pre order etmiş.
  • Forumda Admin yok mu ???

Kusucaz artık türkçe altyazı için başlık var oraya yazın!!! Yok ps4 ile Pro arasında fark yok diyenlerede şunu söylim. PS4 de dağlar ve uzak mesafeler "bulutlar ile kapatılmış !" yani Draw distance de gücü yetmediğinden ama ikisi arasında çok büyük fark yok bunu daha pro çıkmadan önce de söyledik. SONUÇ : ps4 ile Pro arasında fark yok mu?Tabiki de Var, olacaktır da ama dağlar kadar değil. Bu saatten sonra oyunb ile ilgili konuşma yapılsa bol bol EG Gif yada fikirler paylaşılsa.
  • Harita çok büyük gözüküyor gerçekten ama sizcede story mode uzunluğu çok kısa değilmi ? yanlış hatırlamıyorsum 25-30 saatden bahsediliyordu herşey çok güzelken inşallah bir kere bitirilip platlandıktan sonra satılan bi oyun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4_Neo -- 21 Şubat 2017; 21:2:25 >

• HayvanMetal H kullanıcısına yanıt
    Yavaş gel evladım 3 gün önce üye olmuşsun. Seni direk bu konulara nasıl sokmuşlar. Oyun çıktıktan sonra beni bul diyeceğim ama ciddiye alınacak bir sorun durum değilsin.

Neyse tekrar edelim oyun ilk gün Yaması sonrası Ps4 Pro'da 1080p'de 60fps olacaktır. İlk gün Yaması 16gb kendinizi hazırlayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4_Neo P kullanıcısına yanıt
    Sevimli şey
  • quote:

Yavaş gel evladım 3 gün önce üye olmuşsun. Seni direk bu konulara nasıl sokmuşlar. Oyun çıktıktan sonra beni bul diyeceğim ama ciddiye alınacak bir sorun durum değilsin.

Neyse tekrar edelim oyun ilk gün Yaması sonrası Ps4 Pro'da 1080p'de 60fps olacaktır. İlk gün Yaması 16gb kendinizi hazırlayın.

Öyle bir yama yok yanlış bilgi o
  • Aloy bana ben aloya özelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps4_Neo

quote:

Öyle bir yama yok yanlış bilgi o

Tamam hadi ilk gün için 250mb'da anlaşalım o zaman.1 hafta sonra pro için devasa yama vereceğim haberiniz olsun.Sonra kota falan başımızın etini yemeyin

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.