Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
56
Favori
239.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okumuyor musunuz yoksa anlamak mı istemiyorsunuz? Cidden şaşırıyorum bu tür yorumlara teker teker.

Yahu oyunu alacağız illaki neden keyfimizden mahrum olalım zaten? Tek yapacağımız şey TR PSN'den ya da PlayStation Türkiye'nin bu oyunu sattığına dair bir bilgi olmayacağı yerden alacağız. Önceki oyunları da zamanında başka PSNler'de ucuzken sırf Türkçe diye TR PSN'den aldık sonuçta. Destek veriyorsak tepki koymayı da bilmeliyiz. Bu oyunla başlar, devamı gelir. Ama tepkiyi görürlerse bir durup düşünürler herhalde. He işe yaramaz o ayrı. Biz yapabileceğimiz her şeyi yapalım da...

Not: Yorumum size özel değil lütfen kişisel algılamayın. Bu gibi bir sürü yorum gördüm. En son sizin yorumunuz olduğu için size cevap yazdım. Saygılar.
  • Kutulu olarak önsipariş verebileceğim neresi var arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingkillaTR

Kutulu olarak önsipariş verebileceğim neresi var arkadaşlar?

Türkiye'de henüz önsiparişe açılmadı;amazon.com,amazon.de alışveriş sitelerinden önsipariş verebilirsiniz şuan.
  • Güzelim oyun gitti be ps tr yüzünden çok fazla anlamadan yurtdışından alıp oynuycaz mecbur beceriksiz herifler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 22 Şubat 2017; 9:13:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: WienerWald

Multiplayer modu olacak mı arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum konuya ilk defa girdim

Multi yok.

Coop var diye biliodum
  • @Source

Dostum hem grafik hem fps derken ikisi ayrı ayrımı olacak tıpkı tomb raider'daki gibi?

Horizonda'da Enriched modu olsaydı tadından yenmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

http://www.merlininkazani.com/Horizon_Zero_Dawn-oyun_ozelinceleme-93043p1.html

Video inceleme yok fakat yazılı metin yapmış Ersin

90 puan vermişler

Sercan Sülün ile oyun içi görüntülerle video vardı kaldırılmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 22 Şubat 2017; 9:10:36 >

• FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    FPS artısı yok şuan için sadece daha detaylı grafiğe sahip olacak PS4 Pro,'da

• Şu an oyun TR'de 189 TL. En ucuz hangi PSN den alırım bilgisi olan var mı ?
  • Weing W kullanıcısına yanıt
    En ucuz asya psnler. Orda 20 lira civarı oynama var. Ama ordan alması birazcık zahmetli tabi. En iyi yöntem güvenilir biriyle kardeşlik. Öyle daha ucuza geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

En ucuz asya psnler. Orda 20 lira civarı oynama var. Ama ordan alması birazcık zahmetli tabi. En iyi yöntem güvenilir biriyle kardeşlik. Öyle daha ucuza geliyor.

20 Lira içinde uğraşmaya değmez.
  • yalnız oyun bug dolu
    teknoseyir videosunda 2 tane adam atın içine girmişti
  • Weing W kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. En kolayı Tr psnden almak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara titangames ile konuştum cuma %90 elimizde dediler (tır devrilmezse lastik patlamazsa ne günlerdi be eskiden beklerdik spot yollarını)
  • Tepki koyduğum kısım oyunun türkçe olmaması değil oyunun söz verilmesine rağmen türkçe olmaması sonuçta her firma oyununu türkçe yapıcak diye bi durum yok ama sony exclusive oyunlarının hepsine en azında altyazı desteği geleceği konusunda söz vermişken böyle bi hareket yapmasıyla gözümden düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: WienerWald

Multiplayer modu olacak mı arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum konuya ilk defa girdim

Multi yok.

Coop var diye biliodum

O da yok, ilerde dlc ile gelebilir belki.

• quote:

Ankara titangames ile konuştum cuma %90 elimizde dediler (tır devrilmezse lastik patlamazsa ne günlerdi be eskiden beklerdik spot yollarını)

nerede titangames adres ver cuma kapıda nöbet tutam
  • Merhaba. Fiyatı hakkında bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalzagg

quote:

Ankara titangames ile konuştum cuma %90 elimizde dediler (tır devrilmezse lastik patlamazsa ne günlerdi be eskiden beklerdik spot yollarını)

nerede titangames adres ver cuma kapıda nöbet tutam

Maltepe camisinin karşısında Fiyat 220TL olacak @Deorvine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 22 Şubat 2017; 13:0:51 >

• Evet dil muhabbetleri sıktı olan oldu artik ama leadergame de ki haberde tr desteği olmamasi PS TR ve Sony nin ortak kararıymış.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.