Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
56
Favori
239.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Yavaş gel evladım 3 gün önce üye olmuşsun. Seni direk bu konulara nasıl sokmuşlar. Oyun çıktıktan sonra beni bul diyeceğim ama ciddiye alınacak bir sorun durum değilsin.

Neyse tekrar edelim oyun ilk gün Yaması sonrası Ps4 Pro'da 1080p'de 60fps olacaktır. İlk gün Yaması 16gb kendinizi hazırlayın.

O yalanlandı ilk gün yaması 16gb diye birşey yok.
  • İlk artwork çalışmasını gördüğümde inancım ve beklentim neydiyse bugün Guerilla Games onu fazlasıyla karşıladı

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]

Ve daha bu ekip DEATH STRANDING de takım çalışması yapacak

YENİLMEZ ARMADA !!!
    Dağları Denizleri YAKA YAKA Geliyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4_Neo -- 21 Şubat 2017; 21:44:41 >

• Gereksiz deyince belliki bazılarının zoruna gitmiş olacak ki savunma mekanizmaları çalışmış sanki bana gereksiz geliyor diye koca makine gereksiz oldu. Olay burada alamamak değil ama alıp da kendisine gereksiz olduğu gerçeğini yediremeyenler düşünsün. Neyse bana göre gereksiz ise kimin ne dediği umrumda olmaz.

Bı arada neden Türkçe çıkmadığını oyun gezere açıklamışlar ve yine komik bahaneler uydurmuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trollüğü bırakalım gerçekleri konuşalım Son dakika...!

- ilk gün yaması 250mb.

-Pro 60fps olayı yok ama pro için özel ayarlar var o kadar.Grafikler pro'nun farkı var ama fps'de yok. (Yanlış karar)

-Son dakikaya kadar satış stratejisi 60fps yalanını sürdürmüşler oyunu da bu yüzden ertelemişler olmamış cesaret edemedik demişler.(Hala bir umut bekleyin dercesine konuştular)

-Türkçe altyazı kesin gelmeyecek dağıtıma çıkmış oyun (büyük fiyasko)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

Boykot edeceksiniz tr psn i komple boykot edin.EXC oyunlar hariç çoğu aa oyun usa da 180 civarı iken tr psn pound la 270 tl ye satmaya çalışıyor.Bu zihniyet tr altyazı yapsada almam zaten.Adam kandırır gibi sony kendi oyunları 180 yapsın gerisini UK a göre satmaya devam etsin.

1. US PSN ile TR PSN aynı bölgede değil. Amerika ve Avrupa farklı merkezlerden yönetiliyor. Bu yüzden Avrupa bölgesinde Amerikan Doları ile bir fiyat belirlenmesini beklemen saçmalık.
    2. 60$'lık oyun US PSN'de nasıl 180 TL oluyor? Kur 3.65 + buna banka komisyonu ekle. 3.65 ile 60'ı bir çarpıp fiyatı gör.
    3. TR PSN'de Sony sadece kendi oyunlarını fiyatlandırmada özgür. Yani gidip EA veya Ubisoft oyununa kendi kafasında göre bir fiyat belirleyemez. 270 TL'ye oyun satılmasının sebebi Aral'dır. O yüzden bu şikayetini gidip Aral'a yap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps4_Neo P kullanıcısına yanıt
    Bu ilk gösterilen Art'mı hocam?
  • Oyunun Far Cry 3 te gördüğümüz sistemi birer bir kopyaladığı söyleniyor hatta teknoseyirin videosunda da görebilirisiniz . Umarım direk kopyalamamışlardır sistemi geliştirip oyuna yedirmişlerdir . Ya değilse ben şahsen sıkıldım bu sistemden . Aynı şey AC serisinde de var kule muhabbeti bilenler bilir ...
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    3 kuruna alışkanlıktan 180 civarı yazmışım ama 3 ikende tr psn 270 di 3.65 kende 3.90 kende.Aral tekel ise bunu birazda oyuncularını düşünen sony nin denetlemesi gerekmezmi.Evet aralında suçu var ama buna göz yuman sony dir ve hertürlü şikayete rağmen örgütlenemeyen oyuncular.
  • Horizon: Zero Dawn ilk gün güncellemesi detaylandırıldı
    PlayStation 4 Pro için hem FPS, hem de grafik iyileştirmesi yapılacak.

1 Mart 2017 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro konsolları için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan, bizlerin de geçen günlerde inceleyip, hayran kaldığımız Horizon: Zero Dawn, diğer birçok AAA oyun gibi ilk gün güncellemesi ile piyasaya sürülecek. Peki, bu ilk gün güncellemesi içerisinde neler bulunacak? Bu güne kadar çok fazla bir şey bilmiyoruz, daha önce NeoGAF üzerinde bu konu hakkında sızdırma bir bilgi yayımlanmıştı ve bu yayımlanan bilgide, ilk gün güncellemesinin PlayStation 4 Pro konsoluna performans modunu getireceği söylenmişti. Görülen o ki tüm bunlar gerçek olacak. Gelen başka bir açıklama ile öğrenmiş olduk ki, ilk gün güncellemesi gerçekten bir performans modu getirecek oyunun PlayStation 4 Pro sürümüne. Bu performans modu, oyunun hem grafiklerini yükseltecek, hem de FPS oranını daha yumuşak bir hale getirecek.

250 MB indirme boyutuna sahip olacak olan bu Horizon: Zero Dawn ilk gün güncellemesi, oyunun PlayStation 4 Pro ayarlar menüsüne yeni bir seçenek ekleyecek. Performans moduna da o seçenek ile erişebileceksiniz. Ayrıca bu güncelleme ile birlikte oyunun çözünürlüğünü seçebileceğiz ve SDR/HDR seçeneklerinden bir tanesini de seçme hakkımız bulunacak. Yani eğer televizyonumuzda HDR desteği varsa, HDR özelliğini açabileceğiz. HDR yoksa, SDR olarak kalacak oyunumuz. Fakat aklımıza küçük bir şey takıldı bizim. Onu da sizlere sunmak istiyoruz hemen aşağıda.

Şimdi, açıklamalara göre oyunun güncellemesi, performans modunu getirecek PlayStation 4 Pro üzerine. Bu performans modu, hem FPS oranını iyileştirecek, hem de grafikleri iyileştirecek. Yalnız, oyun şu an iki konsolda da stabil 30 FPS ile çalışmakta. Bu noktada, grafikleri iyileştirip, birkaç FPS yükseltmek yerine, grafik iyileştirmesi çöpe atılsa da, 60 FPS hedeflense daha iyi olmaz mıydı? Horizon: Zero Dawn şu anki hali ile kusursuz görünüyor. İnanmıyorsanız hemen yukarıdaki görsele bakın. İnceleme yazımız için ben çektim bu görseli, oyunun fotoğraf modu ile. Orijinal olarak 4K görseldi tabii bu, çözünürlük hatalarını görmezden geliniz, 1080p yapmak zorunda kaldım. Her neyse, demek istediğimiz şu; grafikler bu kadar güzelken, neden grafik iyileştirmesi yapılıyor ve FPS yükseltmesi kısıtlanıyor? Ha, grafik düzeltmesi yapmadan, 60 FPS değerine ulaşılmıyorsa, bu güncellemeye eyvallah diyebiliriz fakat aksi söz konusu ise, üzüleceğiz. Hoş, belki de geliştirici ekip bizlere bir son dakika sürprizi yapar ve Final Fantasy XV oyununda olduğu gibi, birden 60 FPS olur Horizon: Zero Dawn.

Kaynak: Leadergamer

• Normalde türkçe olmadığı için almayacaktım ama incelemeler öyle güzel övüyor öyle güzel övüyorki övgüleri izerlerken bi baktım salyalarım akıyor sonra dedim azıcık videolarına bakayım , gaza gelmemek için pek bakmıyordum bakmaz olaydım tam bir sanat eseri öyle güzel görünüyorki övgüler bir yandan beynimde dönüp dururken bir yandan oyunun görselliği gözümün önünde dönüyor , tam satın alıcam dur diyorum yapma :D bi süre başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum sonra tekrar açıp tam satın alıcam dur diyorum , böyle bir kısır döngü içersindeyim :D
  • takip edenler bilir guerrilla games geçen ay açıklamıştı zatan oyunun her iki cihazdada 30 fps çalışacağını üstüne tartışmak yersiz zaten
  • Görsellik fazlasıyla yeterli fakat sabit 30 fps olacaksa görselliği daha fazla arttırmaya gitmeleri benim tercihim olur. Yani FPS mi grafik mi derseniz ben her zaman grafiği tercih ederim. Tabi ki oyun türüne göre değişkenlik arz edebilir mesela fps tarzı oyunlarda yüksek fps daha önemliyken TPS oyunlarda 30 fps bana yeterli geliyor. Tabi ki kişisel seçim herkeste farklılık gösterebilir.
  • Şu robot-dinozorların en azından yüzleri daha anlaşılabilir şekilde dizayn edilseydi göz-çene kısımları falan,daha iyi odaklanabilme imkanı olurdu. Ben video izlerken bir garip geliyor bu tasarımlar.

• neczer kullanıcısına yanıt
    Makineleri tarayıp zayıf noktalarını görüyorsun, odaklanmak için yüzüne, çenesine ihtiyacın yok.
  • ps4 te oyun cıkmıyor cıkmıyor dendi bu özlem bu oyun ve arkadakilerele fırtına gibi patladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu almamak için zor tutuyorum kendimi acaba ilerde tr altyazı gelirmi ihtimal varmı?

• TeknoSeyir
    Horizon Zero Dawn incelemesi
    https://teknoseyir.com/horizon-zero-dawn-incelemesi

Videoyu önceden yüklemişlerdi şimdide kaldırmışlar kekolar

Videodan aklımda kalanları buraya yazayım isteyenler okusun . Hikaye odaklı bir şey yazmayacağım .!

Ayrıca bence oyunun grafikleri Uncharted 4 ten daha iyi . Guerrilla Games'i tebrik ediyorum oyun motorları müthiş . Kojima Death Strandings ile döktürür diyorum .

Oyunda level sistemi var belli bir puanda bir level atlıyorsunuz bu puanlarla da yetenek ağacından beceri seçiyorsunuz . Yanılmıyorsam 3 farklı kategori mevcuttu .

Öldürdüğümüz robotlardan ve diğer düşmanlardan parçarlar düşüyor bu parçalar farklı renklere sahipler , gri , yeşil , mavi gibi nadirlik seviyeleri var tabii ki daha da nadir olan eşyalar vardır şüphesiz . Bunların dışında dünyada sadece hayvanlara benzeyen robotlar yok , yaşayan canlı hayvanlarda mevcut yine bu hayvanları avlayarak craft yapabiliyoruz . Daha fazla cephane taşımak için çanta ve diğer eşyaları yapabiliyoruz ayrıca çantanın hacmini büyütme gibi şeylerde mevcut . Daha fazla ok taşımak için XX hayvanının kürkü lazım olayı yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 21 Şubat 2017; 23:18:43 >

• Oyun süresi oldukça değişken, 30-40 saat aralığında bitiren de var, 60 saatten fazla oynandığını söyleyen de. Mesela Kotaku incelemesinde 60 saatin ardından hala yapılmayan tonla aktivite olduğunu belirtmiş. Muhtemelen kişinin oynama şekli, seçtiği zorluk bu süreye fazlasıyla etki ediyor. Oyunun very hard seviyesinde 100 saati dahi zorlayabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

teknoseyir
    Horizon Zero Dawn incelemesi
    https://teknoseyir.com/horizon-zero-dawn-incelemesi

Videoyu önceden yüklemişlerdi şimdide kaldırmışlar kekolar

Videodan aklımda kalanları buraya yazayım isteyenler okusun . Hikaye odaklı bir şey yazmayacağım .!

Oyunda level sistemi var belli bir puanda bir level atlıyorsunuz bu puanlarla da yetenek ağacından beceri seçiyorsunuz . Yanılmıyorsam 3 farklı kategori mevcuttu .

Öldürdüğümüz robotlardan ve diğer düşmanlardan parçarlar düşüyor bu parçalar farklı renklere sahipler , gri , yeşil , mavi gibi nadirlik seviyeleri var tabii ki daha da nadir olan eşyalar vardır şüphesiz . Bunların dışında dünyada sadece hayvanlara benzeyen robotlar yok , yaşayan canlı hayvanlarda mevcut yine bu hayvanları avlayarak craft yapabiliyoruz . Daha fazla cephane taşımak için çanta ve diğer eşyaları yapabiliyoruz ayrıca çantanın hacmini büyütme gibi şeylerde mevcut . Daha fazla ok taşımak için XX hayvanının kürkü lazım olayı yani .

Tüm yayın yapanların ki kaldırılmış sanırım

• Trophysi varsa very hardda başlarım bende, olmadı 2 kere bitiririz ng+ var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.