Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
56
Favori
239.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nlp

270 TL nedir yahu? Bugünkü kur ile 75 dolar ya da 70 euro yapıyor. Oyun fiyatları 60 dolar/euro bandıyken Türkiye'de böyle bir fiyata gelmesi çok anlamsız. Üstelik bu birinci parti oyunu. Sony artık bu fiyat politikasıyla devam edecekse istisnalar hariç exclusive oyun satışları düşer.

Oyun iyidir kötüdür tartışmıyorum. Bu fiyata bu oyunu almam, almak isteyene de keyifli oyunlar dilerim.

Ayrıca 2017 GOTY tahminleri yapılıyor konuda. Bence 3 Mart'ta çıkacak The Legend Of Zelda Breath of The Wild'ın GOTY için çok büyük şansı var. Türkiye'de pek bilinmez ama hem batıda hem de Asya ülkelerinde büyük bir kitlesi var Zelda serisinin.

Kurlar çok değişken zaten bugünkü kurla 230tl civarı yapıyor Euro'ya göre , kuru daha yüksekten hesaplamış olabilirler ilerde fiyatın değişmemesi açısından yada Aral game zamlandırdı, oyun daha sitelerinde gözükmüyor yada ben bulamadım o fark aralgamedende kaynaklı olabilir steamdeki bir çok oyununda zamlanmasına neden oldular devletin bu tekelcilere bişey yapması lazım ama benim ümidim yok kaç yıl geçti artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazıları pro'yu eleştirenlere loser demiş ama şunu bilsinler ki herkesin bir sabrı vardır insanları sınamasınlar. Bana göre ya da başkasına göre gereksiz ise bu kimseyi ilgilendirmez. Pro makinen varsa da oturur paşa gibi oyunu oynarsın ortalığa laf atmanın gereği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 21 Şubat 2017; 13:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Dışı bölümüne ait bir konu gibi oldu iyice, neyse...

Oyun epey zormuş bu arada, gerçi başlangıçta easy, normal, hard, very hard seçenekleri sunuluyor olsa da oyunun hard ve very hard seviyeleri Souls serisine yakın bir zorluk sunuyormuş. Eğer dikkatli oynanmazsa normal seviyede de oldukça zorluyormuş. Oynayan elemanlardan biri seviyeler arasındaki farktan bahsetmiş, düşman olarak da Scrapper adlı bu makinenin üzerinde deneme yapmış.

Karakterin zayıf yakın saldırısı,

normal 37
    hard 32
    very hard 28 hasar vermiş.

güçlü yakın saldırısı,

normal 80
    hard 78
    very hard 68 hasar vermiş.

Scrapper'ın saldırısı ise,

normal 1 bar sağlık
    hard 1,5 bar sağlık
    very hard 2 bar sağlık düşürmüş, karakterin toplam sağlık barı 4 gözüküyor ama ilerledikçe muhtemelen geliştiriliyordur.

Çok emin olmasa da normal seviyede düşmanların agresifliği daha düşük ve sizi zor fark ettiklerinden bahsetmiş. Hard ve Very Hard'da ise düşmanların davranışlarındaki farkı pek anlayamamış. Ancak stun (kısa bir süre kıpırdayamama) ve vücutlarından parça koparmanın daha zor gibi gözüktüğünü belirtmiş.

Herb tomarlarını toplama konusunda da,

normal %12-24
    hard %9-18
    very hard %7-14 böyle bir oran vermiş.

Bunlar dışında düşmanların sayısı, loot, xp, toplanabilir ıvır zıvırlarda seviyeler arasında fark yokmuş.

Zorlayıcı bir oyun olmasına sevindim, şahsen very hard seviyesinde başlamayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 21 Şubat 2017; 13:51:2 >

• Ankara titangames'e cuma günü geliyormuş oyun anında alıcam ve cumartesi pazar geleceğe gidicem
  • FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Oraya zamanında mgs colection var mı diye sormuştum bana medal of Honor 2010 önermişti. Oyunlardan çok iyi anlayan bir yer bende tavsiye etmem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Oraya zamanında mgs colection var mı diye sormuştum bana medal of Honor 2010 önermişti. Oyunlardan çok iyi anlayan bir yer bende tavsiye etmem :)

Öyle zaten kırolar yönetiyor ama ben dükkana gidip pazarlık yapıp isteidğim ürünü alıyorum sıkıntı yaşamadım şuana kadar :)
  • Oyun çekiyor al beni diye dayanamayacağım gibi. Ama Witcher'da ki gibi ingilizce varsa biraz zor. Resident evil 7 güzeldi bak her şeyi anladım denebilir ama onda da diyalog pek yoktu Gene onun gibiyse geneli az çok anlarım. Witcher biraz farklıydı dili şuan ki İngilizce gibi değildi geldi bana. Endonezya psn akar.

• quote:

Orijinalden alıntı: spader

Oyun çekiyor al beni diye dayanamayacağım gibi. Ama Witcher'da ki gibi ingilizce varsa biraz zor. Resident evil 7 güzeldi bak her şeyi anladım denebilir ama onda da diyalog pek yoktu Gene onun gibiyse geneli az çok anlarım. Witcher biraz farklıydı dili şuan ki İngilizce gibi değildi geldi bana. Endonezya psn akar.

Witcher kadar ingilizce gerektirmiyor oyun okadar fazla craft büyü şemalar taşlar fln olacağını sanmıyorum videolardan izlediğim kadarıyla
  • Horizon Zero Dawn - İlk İzlenim. Oynunun başıda olsa spoiler içerebilir, uyarayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 21 Şubat 2017; 14:57:5 >
  • spoilerlar gelmeye başladı 28.02.2017 saat 23:59 kadar girmiyorum kardeş sitelere bu nedir
  • Nasıl ingilizce gerekmiyor oyun rpg ve ingilizce gerekiyor. Oyunda çok fazla diyalog var. Türkçe yapmamalarının nedenide bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Nasıl ingilizce gerekmiyor oyun rpg ve ingilizce gerekiyor. Oyunda çok fazla diyalog var. Türkçe yapmamalarının nedenide bu.

"Witcher" kadar değil dedim
  • Bu konunun adını PS4 Pro'yu almadım/alamadım/almam/gereksiz görüyorumcular ile altyazı neden yokcular kıraathanesi olarak değiştirelim ve melkor23 hocam kendine bir konu açsın bizde oyunu takip edelim üst üste aynı muhabbet bu kadar uzatılmazki arkadaş forum burası ve oyunun konusu.

Uzun zamandır bir büyük excin konusunun çıkışa yakın zamanda bu kadar baltalandığını görmedim.Tamam altyazı olsaydı güzel olurdu ama yok,PS4 Pro içinde oyunun ilk günü küçük bir yama gelecek gereksiz-Pro'ya özel mod için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Bu konunun adını PS4 Pro'yu almadım/alamadım/almam/gereksiz görüyorumcular ile altyazı neden yokcular kıraathanesi olarak değiştirelim ve melkor23 hocam kendine bir konu açsın bizde oyunu takip edelim üst üste aynı muhabbet bu kadar uzatılmazki arkadaş forum burası ve oyunun konusu.

Uzun zamandır bir büyük excin konusunun çıkışa yakın zamanda bu kadar baltalandığını görmedim.Tamam altyazı olsaydı güzel olurdu ama yok,PS4 Pro içinde oyunun ilk günü küçük bir yama gelecek gereksiz-Pro'ya özel mod için.

Zack06 ekle bir de oraya. Pro çıktığından beri her oyun konusuna gereksiz yazıyorlar. Gereksizse kullanmayacaksın geçeceksin, forumdaki bütün konuların içine ettiler gereksiz diye diye. Şu pro gereksiz diyenlere uzaklaştırma cezası şart diye düşünüyorum yoksa önüne geçilmez bunun.

• Oyun kac gb ?

• Önsipariş veren arkadaşlar hangi siteden verdi ?
  • Gereksiz konusu kişiden kişiye değişir. Sunduğu farklar kişiyi tatmin etmiyorsa zaten cihazı almaz bu kadar basit. Her konuda gereksiz demenin mantığı yok. Adam 4k tv kullanıyorsa native olmasa dahi daha iyi bir çözünürlükte oynayacaksa yada daha stabil fps oranı veya görsel geliştirme yi ön planda tutuyorsa onun için gereksiz değildir. Örnek boost modu. Stabil fps değerini yakalayamayan oyunlarda fps takıntısı olanlar için bile başlı başına pro alma sebebi olabilir ki çokta güzel çalışıyor. Herneyse konuyu saptırmanın anlamı yok. Oyun bir çok oyunun iyi yönlerini bünyesine dahil etmiş görünüyor. Yarattıkları dünya gerçekten çok hoşuma gitti. Boş bir dünya değilde yaşayan bir dünya yaratmışlar. Dövüş sistemi eğlenceli duruyor. Grafikler zaten efsane olmuş. 1 mart gelse de oynasak :)
  • mükemmel olucak gibi
  • Oyun ps4 pro'da ilk gün Yaması ile birlikte 1080p 'de 60fps ile çalışacak. Ondandır ki ilk gün Yaması 16gb gelecektir. 4k için 30fps stabil gelecektir. Pro' nun farkının anlaşılacağı bir oyun olacak.

Başlığa içi dolu şeyler yazın. Kısır çekişmeleri pm' den yapın ya da kapayın çenenizi. Pro almış adama pro gereksiz diye yazan eziktir. Almış adam sanane. İçin gidiyor belli ki bari belli etme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boykot edeceksiniz tr psn i komple boykot edin.EXC oyunlar hariç çoğu aa oyun usa da 180 civarı iken tr psn pound la 270 tl ye satmaya çalışıyor.Bu zihniyet tr altyazı yapsada almam zaten.Adam kandırır gibi sony kendi oyunları 180 yapsın gerisini UK a göre satmaya devam etsin.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.