Şimdi Ara

Honda Civic Hakkında bilgisi olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar araba arayışı içindeyimde aklımda suan ehliyetimi yeni aldıgım için Honda Civic 1.4 manuel benzin-lpg 1997-2001 model var bu arabayı kullanan veya geçmişte kullanmış olan varsa önerilerini bekliyorum.(herhangi bi kronik sıkıntısı varmıdır alırken nelere dikkat etmem lazım vs vs. yardımlarınızı bekliyorum)https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-2000-435439615/detay suanki uygun olarak buldugum araba budur. görüşlerinizi bekliyorum benim için önemlisiniz. !

• Güncel++
  • 8000 devir cevirir futututu yapar .Saka bir yana bulabiliyorsan 1.6 ies al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önemli özelliği sağlam olması. Araba alayım kafam rahat olsun sanayiye uğramam dersen bu piyasada bu paraya anca bunlar bulunur yakıt olarak lpg de üzmez . Zaten bu paraya başka araba var mı bu piyasada şahinler temizleri 15k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    ortalama 1,6 ies ne kadar verilir hasar kayıtsız degişensiz buldumda bi tane 25 bin diyo 1 kuruş aşşa inmiyor. :)
  • Buna bakacağınıza nissan primera 2.0 bakın. 131 hp. P11 kasa. Tüpte yakıtı çok fark etmez. Kronik sorunu yoktur, civic kadar sağlam. Gaza bastığında ise uzun yolda 1.6 ies falan tanımaz Ayrıca primera D segmenti, konfor olarak çok daha üstün. 2.0 fazla gelirse 1.6 var, onun da 99 hp gücü var, 1.4 civic kadar gidecektir.

Üstüne para verirseniz primera 2.0 gt modeli var, 150 hp. Anlatmama gerek yok zaten onu

Çünkü civic'lerin bu kasasına istenen paralar, aracın haddinden çok daha fazla. Aynı paralara hem dayanıklı, hem güçlü, hem daha konforlu araçlar var primera gibi. Adam 2000 model 219 binde 1.4 civic'e 22.500 istiyor. Daha iki ay önce 130 binde 99 model honda accord'a 23 yazmıştı adam. Deri koltuklu vs.

• Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Güvenlik paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.